חשש להריון..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון..
    אלכס
    15/05/2011

אני קיימתי יחסי מין עם חבר שלי אתמול ועשינו את זה בלי אמצעי מניעה. אני על גלולות אבל שכחתי שהחסרתי יום אחד, כאילו לקחתי גלולה אחת לא בזמן. אממ...זה קרה לפני שבוע בערך, פשוט שכחתי לקחת ויום אחרי נזכרתי אז מיד לקחתי. נישארו לי עוד 2 גלולות. היום לקחתי אחת (אתמול היה הקיום היום לקחתי עוד גלולה) בקיצור, ישמצב שאני בהריון?
    אה וגם אחרי 3,4 דק' בערך אני הלכתי למקלחת ושטפתי כזה עם סבון, כי אמרו לי שזה הורג את הזרעים, או לפחות חלק. אז מה אני עושה???? ישלי גם כאבי מחזור כבר יומיים בערך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון..

הוספת תגובה

• חשש להריון.. - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    17/05/2011

אלכס שלום,
    סביר להנח שהכל בסדר. אגב, קיימת יחסי מין עם אמצעי מניעה: גלולות. הבעיה שהחודש היחה קצת בלאגן עם הגלולות. בכל אופן מכיוון שהשלמת את הגלולה שהחסרת למחרת ואת כבר בסיום החודש, ההסתברות להריון אפסית.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

אלכס
    19/05/2011

אני עדיין לא קיבלתי. הייתי אמורה לקבל אתמול. ישלי כאבים בבטן ואני כמעט בטוחה שאלה כאבי מחזור. בדר''כ המחזור שלי כמו שעון. מגיע בול ביום. יכול להיות שאני בכל זאת בהריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    19/05/2011

אלכס שלום,
    את מודאגת מאד, והדאגה-לחץ משהים את המחזור. את יכולה לקנות ערכה לבדיקה ביתית של הריון כדי להשקיט את עצמך
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

אלכס
    19/05/2011

אבל אפשר לסמוך על הבדיקה? כי עבר בקושי שבוע מאז שזה קרה. התוצאה תהיה 100% נכונה? כי אמרו לי שצריך לחכות לפחות 10 ימים אחרי איחור הווסט או משו כזה לא..?
    וכן, מן הסתם שאני אהיה בלחץ. אני בת 16 והפלה עכשיו ממש ממש ממש מלחיצה אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    19/05/2011

בדיקה ביתית היא אמינה! תפעלי לפי ההוראות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו