מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה קורה לגבר שלי????אורית19/05/2011
שלום..אני ממש מתוסכלת, לא ישנה בלילות, מרגישה זוועה! אני בת 22, בחורה מאוד מושכת ומינית ולא מעט גברים מחזרים אחריי ורוצים בקרבתי. מזה כ-4 חודשים אני בקשר עם גבר באמצע שנות ה-30, גרוש. הכרנו בעבודה ומאותו רגע נמשכנו בטירוף! הקשר הזה לא מוצהר ולא מבוסס בשל פער הגילאים והסטטוס שלו ובתחילת הקשר הבהרנו שזה מטעמי נוחות ושזה יסתיים מתישהו. מיותר לציין שעם הזמן התקרבנו מאוד!! ואני מאוהבת בו בטירוף, באובססיה. ואני יודעת שגם הוא מרגיש אלי דברים (אבל זו כבר בעיה אחרת שלי). באחת הפעמים הראשונות שלנו כשיצאנו ישנתי אצלו ושכבנו. הסקס היה מדהים! הוא גבר אמיתי, גבוה, חסון, חתיך ומדליק בטירוף והכי כיף לנו בעולם ביחד! בכל הפעמים הבאות ששכבנו היה מדהים, יש לו זקפה והוא בריא לחלוטין וגומר בדיוק בזמן שצריך וגם אני! אנחנו נפגשים בממוצע פעם בשבועיים בשל המרחק הגיאוגרפי ובכל פעם אני נשארת לישון אצלו בלילה ואנחנו שוכבים בערך 3-4 פעמים בלילה. אציין שרוב תוכן השיחות הטלפוניות שלנו והודעות האס-אמ-אס בעלות תוכן מיני וזה טוב ומחמיא לי! מעבר לזה יש גם שיחות נפש, ברור אבל זה טוב לי שזה ככה והוא כל הזמן מציין כמה הוא נמשך אלי וכשהוא "מפנטז, בבית הוא חושב עלי! הביעה התחילה לפני קצת פחות מחודש. יצאנו לבר ושתינו קצת ואז כשחזרנו שכבנו ולקח לו המון זמן לגמור! הוא אמר תוך כדי הסקס שהאלכוהול הורס לו ושזה גומר אותו. אני מניחה שבאמת יש קשר בין השניים אבל להפתעתי גם במפגשים שאחר כך צצו בעיות דומות. הוא מתאמן כבר המון שנים בחדר כושר 4 פעמים בשבוע+ריצה פעם בשבוע. אז באחת הפעמים האחרונות הוא גם אמר שבגלל הריצה הוא "גמור מעייפות והריצה הרסה אותו". שכבנו, כמו בכל הפעמים אבל היה לו ממש קשה לגמור וגם קרה שירדה לו הזקפה באמצע. כשישנתי אצלו בשבוע שאחרי הסקס הראשון היה בסדר, בשני ירדה לו הזקפה והוא הצליח להחזיר אותה ולגמור רק כשהוא נגע בעצמו ואני קצת עזרתי לו. שלשום שוב נפגשנו והיה פשוט זוועה! הגענו אליו הביתה רק בשעה 1 בלילה כי רק אז הוא סיים יום עבודה ונכון שהוא גמור ועייף, בדיוק כמוני אבל פשוט לא עמד לו!! גם כשהתפשטתי מולו ונשכבנו על המיטה בקושי עמד לו!! הלב שלי פשוט נפל, כי זה חוזר על עצמו ונעשה גרוע! אולי סתם יצא לנו מזל רע שבכל הפעמים האחרונות נפגשנו או אחרי אלכוהול או אחרי ריצה או אחרי יום עבודה אבל קשה לי להאמין שזה משפיע עד כדי כך! בנוסף הוא גם ירד לי הפעם האחרונה ששכבנו וגמרתי וגם כשגמרתי עדיין בקושי עמד לו! רק כשהוא חדר אלי בכוח נהייתה לו זקפה והוא גמר אחרי כמה דקות!אני ממש חוששת שהוא כבר לא נמשך אלי למרות שכל הפגישות הן ביוזמתו והוא ממשיך לשלוח לי מסרים מיניים ולהגיד לי שאני מושכת אותו אבל מתרץ את זה בזה שאנחנו נפגשים מאוחר מדי, כשהוא כבר גמור! הוא מאוד משתדל ושמתי לב שהוא מרגיש לא בנוח בגלל מה שקרה, הוא היה מאוד נבוך! אבל תאמינו לי שאני עוד יותר! אני פוחדת שהוא כבר לא נמשך אלי! תעזרו לי בבקשה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו קטן וחשוב ששכחתי לציין
אורית19/05/2011הוא מאונן המון!! לפחות פעמיים ביום!! מאז שהתחלנו את הקשר זה נהיה בתדירות כל כך גבוהה. יכול להיות שזה קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש משעשע
רון20/05/2011נמאס לו ממך יקירתי כנראה שהוא מיצה את הגוף שלך, מדהים כמה שאת פטאתית.
תתמקדי בגיל שלך יפעורה אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
שיר22/05/2011כל פעם מחדש התגובות שלך מדהימות אותי- אני מנסה להבין מה קרה לך בחיים שלך שהפך אותך לאדם כל כך רע ומגעיל? כל מה שנותר לי לעשות זה פשוט לרחם עלייך ולבקש שהשם יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיונה צודקת רון תעוף לנו מהעינים
יניב23/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה לגבר שלי???? - תגובה
רות בן-ציון שכטר20/05/2011אורטל שלום,
הירידה בזקפה של בן זוגך לא קשורה לירידה במשיכה אלייך.
יש הרבה סיבות לירידה בזקפה: עייפות, שמוש באלכוהול, ו.. חרדת ביצוע. כלומר כשלון אחד שגורם ללחץ וחרדה מפני כשלונות עתידיים. בן זוגך, כניראה שכשל פעם אחת איתך לחוץ עכשיו כשהוא נמצא איתך ולכן הנבואה מגשימה את עצמה. מה גם שפער הגילאים עובד לרעתו, מבחינתו. כך שאת יכולה להסיר דאגה מליבך זה לא שאת לא מושכת אותו.
רותי בן ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה לגבר שלי???? - תגובה - תגובה
רות בן-ציון שכטר20/05/2011וכן אורטל, האוננות הרבה שלו גם כן מקשה עליו בשעת קיום יחסי המן איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת
דני29/05/2011זה קורה גם במשפחות הכי טובות,אל תיתרגשי,הסיטואציה מלחיצה אותו,זה יעבור ויחלוף עם הזמן.הוא במשבר כרגע וזה מתבטא בזיקפה.אין לזה שום קשר אלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)