בעיות ביחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ביחסים
    שירי
    23/05/2011

שלום,
    אני וחבר שלי יחד 5 שנים, ומההתחלה היו לנו בעיות ביחסי מין, כל פעם בעיה קצת אחרת אבל עם הזמן הנושא ניהיה לנטל.
    מהפעם הראשונה ששכבנו הוא לא הצליח לגמור, וכך גם עד עכשיו, במהלך קיום היחסים מידי פעם יורדת לו הזיקפה ולפעמים חוזרת, ורוב הפעמים הוא לא מצליח לגמור בתוכי, אלא אחרי שאני ממשיכה לאונן לו אחרי, זה יכול לקחת לפעמים שעה ואף יותר, לפעמים הוא גם לא גומר בכלל. הדבר מתסכל אותי מאוד, אני לא מבינה אם זה קשור בי, אם זה פסיכולוגי או רפואי, ולא נעים לי לשאול אותו על כך למרות הקשר הטוב שלנו כדי לא לפגוע לו בגבריות ואולי אם זה פסיכולוגי לפגוע בו אפילו יותר.
    אני עצמי מתוסכלת מהזמן הרב ועסוקה במחשבות על זה שקשה לי להתרכז בהנאה שלי, אני גם נהית יבשה אחרי זמן כלשהו ואז גם לפעמים כואב לי.
    אני לא יודעת מה לעשות, לא נראה שהוא חושב על הנושא בכלל, ואני לא מבינה איך זה לא מטריד אותו, מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ביחסים

הוספת תגובה

• בעיות ביחסים - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    23/05/2011

שירי,
    שפיכה מעוכבת היא ברוב המוחלט של המקרים בעיה שקשורה בהיבטים פסיכולוגים ואולי אף זוגיים יותר מאשר בבעיה פיזיולוגית.
    נראה לי שנכון יהיה לדבר עם החבר שלך על התסכול שלך, על הכאב ועל כך שהמין בדרך שהוא מתבצע לא עושה לך טוב. את צריכה לפתוח את הדברים. כרגע את חוששת לפגוע בו אז את בוחרת לפגוע בעצמך. זה לא נכון ולא בריא לך ולזוגיות שלכם.
    במידת הצורך אפשר לפנות לטיפול סקסולוגי שיכול לעזור בפתרון הבעיה שאת מתארת.
    אם את חווה תסכול רב מיחסי המין שלכם, אל תשכחי שיש גם אופציה של פרידה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו