משהו מוזר שעובר עלי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר שעובר עלי!
    a
    24/05/2011

אני מאוננת כבר כמה שנים בערך מגיל 18 והיום אני בת 21..העניין הוא כזה...אני עם גבר לא קיימתי יחסי מין..פיסית 100% אני לא בתולה וגם לא מרגישה בתולה נפשית..אני מאוד מספקת את עצמי באוננות וכמעט תמיד מגיעה לאורגזמה....נראה לי מוזר כל הסיפור הזה..אם מישהו ישאל אותי אם אני בתולה,בחיי שאני לא אדע מה לענות לו! מה שמוזר הוא שזה כאילו שגבר נראה יחסית מיותר וזה ה ז ו י כי קשה לי להאמין שזה יותר טוב מאיך שאני מענגת את עצמי..אני בחורה מאוד יפה וסקסית ואולי בגלל זה שאני מרגישה את עצמי אני גומרת כ"כ טוב...אבל מה שמפריע לי שאני לא יודעת איך להגדיר את עצמי..בתולה לא בתולה? אני מרגישה תסכול,זה בטוח..וחסרת "זהות" בנושא הזה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו מוזר שעובר עלי!

הוספת תגובה

• משהו מוזר שעובר עלי! - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    24/05/2011

שלום לך,
    אוננות היא תחליף מצוין ליחסי מין, היא לא תחליף לזוגיות ליחסים בין שני אנשים. ך, שברור שאת מצליחה לספק את עצמך מינית , וזה מצוין.
    עכשיו, כדאי שתתפני רגשית לפתח מערכת יחסים עם זוגיות שבה תהיה אינטימיות או שתבדקי אם את רוצה בכלל מערכת יחסים בשניים.

שאלת הבתולין היא ענין סמנטי ופחות משמעותית , מה שחשוב זו ההרגשה הפנימית שלך ומה נכון לך רגשית .
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו