מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף!!!!!!!!! בבקשה!!!!!A25/05/2011
יש לי בעיה מאוד מאוד מאוד קשה אני נואשת!!!! זה לגבי היחסים שלי עם אבא שלי..:( הוא חולה מין..וזה כ"כ כ"כ מגעיל אותי!! הוא כל הזמן מתעסק בבתולין של בנות ובחורות הוא מקיים יחסי מין עם מלא זונות בכל מיני מקומות בעולם מאז שאני מכירה אותו יש לו ראש כחול..אני כ"כ סובלת!!!!! אני פשוט נואשת לחלוטין!! :( יש לי בעיה ליצור קשרים עם גברים בגלל זה..אני כל הזמן מדמיינת את אבא שלי אולי חושב עלי בראשו עושה סקס עם מישהו ואני פשוט לא מסוגלת!! הצילו!!!! אני בוכה עכשיו! אני ממש סובלת!! :(
אתם לא מסוגלים להבין אותי אני פשוט אבודה בגלל הנושא הזה!! אגב,אני בתולה.....וקשה לי עם תחושה של מיניות,אני כל הזמן נזכרת בהערות מיניות שאבא שלי אמר לי כשהייתי קטנה..שמישהו יעזור לי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!!!!!!!!! בבקשה!!!!! - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/05/2011שלום לך,
אין ספק שאת סובלת מאד מאד, ההערות המיניות של אבא שלך הן סוג של התעללות מינית ולכן זה מובן שאת מרגישה רגשות קשים ומבלבלים ביחס למין ולאבא שלך. יש עיצה אחת לפנות לטיפול אצל מטפל/ת עם ידע ונסיון בנפגעי טראומה מינית.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות
a25/05/2011תפני אותי למוקד סיוע באופן דחוף בבקשה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות - תגובה
רות בן-ציון שכטר26/05/2011שלום לך,
בכל מוקדי הסיוע לנפגעות תקיפה מינית יטפלו , יסייעו לך.
הטיפול שם בחינם. תפני דרך המספר הארצי כדי להגיע למקום הקרו והנח לך,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכס יש גבול לטעם הטוב
אילן28/05/2011את יכלה לעיר לו על זה שיפסק זה מגעיל לשמע את זה
הוא רוצה לדבר על סקס יש חברים
שגם ימאס להם לשמע אותו מדבר על מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)