חשיבות יחסי מין בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיבות יחסי מין בזוגיות
    עופרה
    02/01/2008

עד כמה חיי המין חשובים לדעתכם?
    כאשר צד אחד מרגיש לא מושך מוזנח נבגד ובלתי נשית או גברי בעליל בגלל חוסר מין כמעט במערכת זוגית ?
    כאשר ישנם פערים גדולים מאוד במיניות לאחד מתחשק רק פעם בחודש והשני כפעמיים בשבוע ואף יותר? ושום שיחות ודיבורים לא עוזרים....הייתם נשארים עם הבן זוג כאשר מחוץ למיטה מסתדרים אך תחושת הבגידה לא עוזבת אתכם (למרות שאין ממש הוכחות חד משמעיות בנדון) אלא רק תחושה שאם הוא לא רוצה אותי ולא משנ מה אני עושה אז כנראה אחרת מספקת צרכיו?
    אשמח אם תענו לשאלתי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיבות יחסי מין בזוגיות

הוספת תגובה

• חשיבות יחסי מין.עושים חושבים.

חותך הואגרה
    08/01/2008

חושבים עלות מול תועלת לא למשוך מערכת יחסים שאינך מרוצה.מניסיוןלאחר 9 שנים פירקתי את החבילה וסוף סוף הולך לישון עם חיוך גם שאני ישן לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעופרה

חותך הואגרה
    08/01/2008

אינך מספרת לנו בת כמה את ילדים?? אני קצת מבוגר וגם מנוסה יכול רק להציע.גבר לא אוהב לבוא הביתה ולמצוא עוזרת בית. תתייפי בגד מחמי איפור עדין ריח טוב מיקלחת לפני השינה .כמובן .כל מה שניכתב פה יפה גם לגברים.אל תבואו בטענות לאישה אם אתם עצמכם לא אסטטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נמצאת באותו מצב

מיכל
    02/01/2008

הי.
    קראתי את מה שכתבת בעיון רב. אני נמצאת באותו מצב שלך, עם בעלי.
    מכל מיני סיבות הגעתי למצב ממש לא טוב ואפילו שקלנו להיפרד. גם בי מחלחלת תחושת בגידה מצידו ללא סימוכין ברורים כל שהם.מאוד קשה לי לחיות כך. עד כדי כך שחשבתי על פרידה.
    לדעתי אם אתם מסתדרים טוב בלי קשר לסקס, תבנו את מערכת היחסים מחדש, תמצאו מה מרגש אחד את השני. וכן תעשי סקס גם כשלא בא לך אין מה לעשות. גבר שלא מקבל סקס בבית יוצא לחפש בחוץ, ולפי מה שאת מתארת הוא כנראה מחפש בחוץ. תתחילי להשקיע בו. אצלי זה כבר מאוחר. להרוס זה הכי קל,יותר קשה לבנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל ועופרה

אחד אחר
    03/01/2008

התחושה של נבגדת היא די טבעית במקרים האלה אבל בואו נתמקד רגע בכן הנשים. הבעלים שלכן מכירים כל סנטימטר מגופכן. מכירים את כל מה שאתן אוהבות במיטה. מכירים את הראש שלכן. התנוחות שאתן אוהבות. בקיצור מכירים את כל מה שאתן רוצות שהם יכירו. אבל תודו ,בנות, יש לכן כמה פנטזיות שאתן לא משתפות את הבעל בהן. לא רוצות שהוא יגלה. שלא יחשוב חלילה משהו רע עליכן. לצערי הרב גיליתי את זה פעם אחר פעם עם נשים שפגשתי בין השאר כאן בפורום. השחרור הטוטאלי במיטה הביא אותי להן" ואו בעלך בטח מאושר". ומה התשובה שקיבלתי? " עם בעלי אני לא עושה דברים כאלה" !!!!!.
    עכשיו השאלה שנשאלת היא למה. למה לעזאזל הן לא עושות את זה עם הבעל באותה פתיחות. מה נותן לכן הנשים את ההרגשה שאנחנו הבעלים לא רוצים אתכן פראיות. למה אתן רוצות לעשות איתנו אהבה ולא להזדיין איתנו? תאמינו לי בנות לנו נשבר הזין מלעשות אהבה. אנחנו רוצים זיון. רוצים אתכן זונות. חסודות תהיו מחוץ למיטה. בחדר השינה אנחנו לא רוצים רגשות , לא עכבות, לא אהבה. אלא זיון הסטרי חסר מעצורים. תאמינו לי או לא רק זוג שמזדיין יכול לעשות אהבה אחר כך.
    אז עצתי לכן בנות . אל תחכו ליוזמה של הבעלים. אנחנו די חסרי בטחון בקטע הזה. לכו לחנות .קנו בגד זנותי בכמה עשרות שקלים. זה לא נוח אבל זה בסדר .זה לא ישאר עליכן יותר מ5 דקות. תכנסו לחדר השינה עם הבעל ותתפרעו איתו . ואם הוא לא יבין את משמעות הענין ולא יידע להעריך את מה שאתן עושות אז שיילך לעזאזל. לא מגיע לו אישה טובה.
    המחשבות על שהבעל בוגד מקורן מטבע הדברים בגלל שעמום הדדי. לנו יש את אותן המחשבות עליכן כשאתן לא רוצות סקס.
    מישהו מכם צריך ליזום. אז אם הם טמבלים תעשו את זה אתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ק

עופרה
    03/01/2008

אתה אומר ליזום אבל זה נורא קשה לי...האמת בית ספר אני עברתי התעללויות מבנים בגלל שהיו לי פצעי בגרות והייתי גבוהה וזה במשך 5 שנים כל הזמן יו אומרים מי ירצה אותך את מגעילה וכו...סביבות גיל 19 עברתי ניסיון אונס ....שלמזלי לא הצליח לו....וחוצמזה פעם בעלי אמר לי כשרבנו שרק סקס בראש שלי ואני יותר מדי נמפומנית.....כך שאני פוחדת שהוא יחשוב שאני חלולת מוח אם איזוםסקס בתדירות שבא לי....
    בקשר לבגד זנותי.....אני די מלאה ובעלי אמר שמעדיף שאחזור למשקל הקודם.....אז קשה לי ללבוש דבר כזה במצב הנוכחי......מקודם היתי יושבת מול מראה אפילו ומאוננת ומתגרה מעצמי ...אני עובדת על עניין הדיאטה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו מצב עם אישתי היא

מוש
    04/01/2008

אוהב אותה מאוד
    אבל לא מסופק מיחסי המין ביננו
    הסקס לא סקס חסר תשוקה
    היא לא עושה הרבה לא זזה לא מלקקת בקושי נוגעת
    וכל הזמן מתלוננת
    אני לא יודע זה מייאש אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתחדש

אליקו
    03/01/2008

כמי שהיה נשוי כ 20 שנים והתאלמן אני יכול להעיד שההתחדשות היא אם (אמא) כל תשוקה .במין כמו באוכל צריך להתרענן ולבא לכל למיפגש עם חידושים והמצאות אחרת זה ישעמם במיוחד לאחר זוגיות ארוכה. לא להתבייש לקבל טיפים לפנות לספרות רלונטית והעיקר לשדר פרש בסקס .
    נ.ב לא אכפת לי לנדב טיפים תכתבי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

עופרה
    03/01/2008

מה האימייל שלך.
    דרך אגב אני נשואה רק שנה ו3 חודשים אחרי הכרות חצי שנה.....אבל בכל זאת תמיד כף לקבל טיפים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עופרה

אליקו
    03/01/2008

הדואר שלי הוא [email protected] אשמח לשוחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי אוהב ליקוקים בתחת וליקוקי ביצי

מוש
    04/01/2008

חוץ משאלו כלום לא עוזר לו להנות
    אז שיהנה פחות
    אני לא חייבת לו מה שמגעיל אותי.
    זו לא סיבה לחפש בחוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מציצה אין מה לדבר

מוש
    04/01/2008

היא לא
    וכשהיא עושה
    זה חסר תשוקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו