מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות..האש27/05/2011
אני יוצא עם בחור(34) מזה כמעט חצי שנה, בהתחלה שהכרנו, היה בנינו סקס תקין וחיי מין,
לאחר מכן גם התחלנו להתאהב זה בזה(כנראה..) אנחנו מאוהבים ולאחר 3 וחצי חודשים בערך שהיינו ביחד החיי מין הפסיקו, ואנחנו לא מקיימים יחסי מין כבר קרוב לחודשיים + -, הוא אמר שהוא נורא מאוהב בי ושזו הפעם הראשונה שהוא מתאהב, ושהוא לקח אותי בתור בן זוג, ובתור כל דבר אפשרי, הוא נורא מקנא לי אם מתחילים איתי אחרים(הוא לא אומר את זה, אבל הצורה שהוא מתנהג..) הוא טוען שהוא לקח את הזוגיות שלנו ל'קטע הרגשי' ושזה בקטע הרגשי הוא לא מקיים יחסי מין ושהוא לא מגיע לזקפה.. אנחנו כמעט ביחד כל הזמן, ואם זה שיש בעיות ביחסי המין אומר משהו על מערכת היחסים? מה כדאי לעשות? לסיים איתו? או להמשיך את הקשר? תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן28/05/2011תעשי מה שאת מרגישה
אבל תדברו
תביגרי לו את הרגשות לך
תבגירי לו שאין מה לקנא לך כל אחד שבא להתחיל איתך
המשפט מסלק אותן זה שיש לי חבר
לגבי הסקס את יכלה לעורר אותו מינית
שיראה את גופך עירום
תעשי לו ביד
שתרדי לו לאיבר המין
לא יכל להית שאין לו זיקפה
עם יש קשר רגשי אז הסקס הופך להית מעשה אהבה
עם את רוצה לשמע חוות דעת ממני
המסהנגר שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות.. - תגובה
רות בן-ציון שכטר29/05/2011שלום,
השאלה היא לא אם לסיים או להמשיך את הקשר השאלה היא איזה סוג של קשר נעים לך?
האם אתה נהנה מהקשר כפי שהוא מתפתח , האם הקשר מועיל לך, האם הוא מפרה אותך? או שהקשר הופך להיות קשר מעיק ותוקע?
תבחן לעצמך אם הקשר מיטיב עמך ולפי התוצאות תדע אם נכון או לא להשאר בקשר.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילן
a29/05/2011מדובר בזכר לא בנקבה...(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)