מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהאבי02/01/2008
יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל תשובות.
1. באיזה צעצוע אינטימי לפנק את אישתי שאני אוהב ? אפשר אפילו שניים והיכן קונים ?
2. באיזה תכשיר השהייה להשתמש ? מהו הטוב ביותר ?
3. איך משכנעים את אישתי לעשות מין אנאלי ואיך עושים את זה הכי נעים שאפשר לשנינו ושהיא תלמד להינות מזה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי
סיון93609/01/2008לגבי 2 השאלות הראשונות אני לא בטוחה.
אבל לגבי השלישית ככה....
לשכנע, תנסה לבקש ממנה ולומר לה שאתה מעוניין ותוסיף ותבטיח כי אם לא יהיה לה נעים שתפסיק מיד.
אנאלי פעם ראשונה ובכלל הכי טוב לעשות בהדרגה.
תתחיל עם לשים קונדום על האצבע ולהחדיר לה קודם כל אצבע אחת, שים לב שהיא לא מקווצת את השריר (פי הטבעת) אחרת יכאב לה .אם זה זורם טוב תוסיף אצבע נוספת ורק אחר כך תחדור ( שוב עדיף עם קונדום - זה האיזור הכי נקי). ומה שהכי חשוב, עד שהיא תתרגל, לחדור לאט לאט.
בהצלחה
והמשך שבוע מצויין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון לשלושת השאלות
קונדסון03/01/2008שלום לך יש לי תשובות לשלושת השאלות שלך אז אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך בכייף תפנה למייל שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני...
עופרה03/01/2008יכולה לעזור...מבינה בעניין הזה...זה המייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)