עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אבי
    02/01/2008

יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל תשובות.

1. באיזה צעצוע אינטימי לפנק את אישתי שאני אוהב ? אפשר אפילו שניים והיכן קונים ?
    2. באיזה תכשיר השהייה להשתמש ? מהו הטוב ביותר ?
    3. איך משכנעים את אישתי לעשות מין אנאלי ואיך עושים את זה הכי נעים שאפשר לשנינו ושהיא תלמד להינות מזה ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• לאבי

סיון936
    09/01/2008

לגבי 2 השאלות הראשונות אני לא בטוחה.
    אבל לגבי השלישית ככה....

לשכנע, תנסה לבקש ממנה ולומר לה שאתה מעוניין ותוסיף ותבטיח כי אם לא יהיה לה נעים שתפסיק מיד.

אנאלי פעם ראשונה ובכלל הכי טוב לעשות בהדרגה.

תתחיל עם לשים קונדום על האצבע ולהחדיר לה קודם כל אצבע אחת, שים לב שהיא לא מקווצת את השריר (פי הטבעת) אחרת יכאב לה .אם זה זורם טוב תוסיף אצבע נוספת ורק אחר כך תחדור ( שוב עדיף עם קונדום - זה האיזור הכי נקי). ומה שהכי חשוב, עד שהיא תתרגל, לחדור לאט לאט.

בהצלחה

והמשך שבוע מצויין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון לשלושת השאלות

קונדסון
    03/01/2008

שלום לך יש לי תשובות לשלושת השאלות שלך אז אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך בכייף תפנה למייל שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני...

עופרה
    03/01/2008

יכולה לעזור...מבינה בעניין הזה...זה המייל [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו