מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננותנועה30/05/2011
שלום אני נועה בת 20 מציינת שאני בתולה,
אני מאוננת פעם ביום מזה כבר כמה שנים טובות. רואה פורנו מגרה את עצמי, מאוננת וגומרת תוך 20 שניות בערך.
אני עושה את זה באמצעות שיפשוף הדגדגן. שאלתי היא למה אני לא מצליחה להחדיר לעצמי אצבעות, מדוע אני נרתעת ככה מעצמי ונעשית לחוצה?
בכל פעם שאני מנסה להחדיר אצבע בעדינות ולאט.. אני מתחילה להתכווץ שם, פוחדת ומפסיקה. אחת הסיבות שאני לא משתמשת בטמפון- גם לא ניסיתי. מפחידה אותי המחשבה הזו.. זה נראה לי כואב מדי ולא נעים. איך אצליח להחדיר לעצמי לפני שאני אשכב עם מישהו. כדי שלא תיהיה לי טראומה לא נעימה.
מה אני יכולה לעשות על מנת להצליח להחדיר לעצמי ולהינות מזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן30/05/2011נועה שלום,
נשמע שהמניות שלך טובה ופתוחה ואת מסוגלת להתגרות מהר ולחוות אורגזמה.
הסיבה שאת מתכווצת כשורה לחשש והפחד שלך מכאב- זה מה שגורם לך להתכווץ באופן לא מודע, כדי להגן על עצמך מהכאב הצפוי. (אין כאב. הכאב הוא אצלך במחשבה).
נסי להרגיע את עצמך ולתרגל החדרה של אצבע או דבר מה אחר בגודל של אצבע. עשי זאת בהדרגה כאשר את משחררת ונושפת אויר החוצה. החדירי מעט וראי שזה לא כואב ועצרי שם, וכך לאט לאט.
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נועה30/05/2011תודה רבה על תגובתך, אין ספק שזה הקל עליי, אני בהחלט אנסה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגרהההההה
אני09/06/2011איזה מדליק שמישהי מתגרה מהר..
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)