אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות
    נועה
    30/05/2011

שלום אני נועה בת 20 מציינת שאני בתולה,
    אני מאוננת פעם ביום מזה כבר כמה שנים טובות. רואה פורנו מגרה את עצמי, מאוננת וגומרת תוך 20 שניות בערך.
    אני עושה את זה באמצעות שיפשוף הדגדגן. שאלתי היא למה אני לא מצליחה להחדיר לעצמי אצבעות, מדוע אני נרתעת ככה מעצמי ונעשית לחוצה?
    בכל פעם שאני מנסה להחדיר אצבע בעדינות ולאט.. אני מתחילה להתכווץ שם, פוחדת ומפסיקה. אחת הסיבות שאני לא משתמשת בטמפון- גם לא ניסיתי. מפחידה אותי המחשבה הזו.. זה נראה לי כואב מדי ולא נעים. איך אצליח להחדיר לעצמי לפני שאני אשכב עם מישהו. כדי שלא תיהיה לי טראומה לא נעימה.
    מה אני יכולה לעשות על מנת להצליח להחדיר לעצמי ולהינות מזה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• אוננות - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/05/2011

נועה שלום,
    נשמע שהמניות שלך טובה ופתוחה ואת מסוגלת להתגרות מהר ולחוות אורגזמה.
    הסיבה שאת מתכווצת כשורה לחשש והפחד שלך מכאב- זה מה שגורם לך להתכווץ באופן לא מודע, כדי להגן על עצמך מהכאב הצפוי. (אין כאב. הכאב הוא אצלך במחשבה).
    נסי להרגיע את עצמך ולתרגל החדרה של אצבע או דבר מה אחר בגודל של אצבע. עשי זאת בהדרגה כאשר את משחררת ונושפת אויר החוצה. החדירי מעט וראי שזה לא כואב ועצרי שם, וכך לאט לאט.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

נועה
    30/05/2011

תודה רבה על תגובתך, אין ספק שזה הקל עליי, אני בהחלט אנסה זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגרהההההה

אני
    09/06/2011

איזה מדליק שמישהי מתגרה מהר..
    יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו