שאלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה.
    גל
    01/06/2011

שלום לכם. האמת שאני קצת מתבייש להעלות את שאלתי על הכתב אך הבנתי שזה המקום הנכון. כל הכבוד לכם!!! אז ככה לגבי סקס אני לא כ"כ מתרגש מסקס רגיל או אפי' סקס עם כל מיני חפצים ותלבושות וכו'. מה שמרגש אותי ושורף אותי זה אונס והאמת שעד לא מזמן משחקי אונס היו עושים לי את זה אבל היום כבר לא שאני יודע שזה לא זה אז לא עושה לי את זה. אני צריך את הפחד שלה לשמוע את הלב הדופק וכו' לא אאריך בפרטים. וזה מאוד מפריע מצד אחד כי אני לא כ"כ נהנה ואין לי אפשרות לאונס. מה עושים במצב כזה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה.

הוספת תגובה

• שאלה. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/06/2011

מגוון האובייקטים וההתנהגויות הגורמות לריגוש מיני הוא רב מאוד.
    כאשר מה שמרגש אותך ומדליק אותך הוא אונס (הגדרה- החדרה של איבר או חפץ לאיבר המין של האשה בניגוד לרצונה וללא הסכמתה). כדי מאוד לפנות לטיפול כדי לברר את סוג המשיכה למין ללא הסכמה הכולל פחד של הקורבן , כדי לברר מה הגורמים שהביאו אותך למשיכה מסוג זה וכדי לוודא שאתה לא תפעל על דחפים אלו. במידה ותפעל ותבצע התנהגות שמוגדרת בחוק אונס. זה פסול, זה פלילי ותגיע למאסר.
    נסה גם לברר בקהילה של BDSM בארץ ונסה לכתוב בפורום שלהם ואולי תמצע מסגרת מתאימה בקהילה לדבר ואולי להשתתף במשחקי תפקידים (בהסכמה) של סצנות מסוגים שונים.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו