מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אנאלי
דניאל05/08/2011זה שוב אני.. אנחנו עדיין מנסים לקיים מין אנאלי, אבל לא הולך לנו. כל פעם שאני מחדיר את הפין גם שורף לה בפי הטבעת וגם יש לה קצת בחילות שאני מתחיל להכניס אותו קצת יותר עמוק. היא מאוד רוצה שנצליח וגם אני אבל אנחנו לא יודעים מה לעשות כדי להעלים את כל הבעיות !
יש אולי איזה חומר שאפשר לקנות שיכול להפוך את החדירה לקלה יותר ולשכך את הכאבים?
ואם יש לכם עוד המלצות תכתבו לי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס אנאלידניאל01/06/2011
אני וחברה שלי כבר שנתיים וחצי ביחד ורוצים לנסות סקס אנאלי
אנחנו כבר אחרי כמה נסיונות אבל כושלים בעיקר בגלל שהחדירה דיי קשה וכואב לה !
אני חייב לציין שפעם אחת ניסינו בלי קונדום והחדירה הייתה בסדר אבל קצרה במיוחד כי מאוד כאב לה, ומהר מאוד הפסקנו מכוון שידענו שבלי קונדום זה מסוכן ויכול להביא מחלות.
כשניסינו עם הקונדום זה היה הרבה יותר מסובך למרות שהקונדום היה מאוד משומן מטבעו.
אנחנו מאוד רוצים לנסות מין אנאלי ומאוד חשוב לנו שהוא יהיה בלי קונדום אז מה עלינו לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס אנאלי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/06/2011לדניאל,
הרבה סבלנות וסיכוך של פי הטבעת. כדי מאוד לתרגל חדירה אנלית בשלבים כאשר משתמשים בהתחלה באצבעות או דבר מה אחר (שיש בו בסיס רחב כדי שלא יחליק ויכנס כולו בפי הטבעת). לפי הטבעת אין סיכוך טבעי ולכן יש להשתמש בסיכוך חיצוני והרבה.
קל יותר להחדיר כאשר נינוחים ובזמן נשיפת אוויר החוצה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה של ד''ר דניאל וטלמן
דניאל02/06/2011ציינתי שאנחנו מאוד רוצים להתנסות באנאלי ללא קונדום !
זה מסוכן ללא קונדום?, זה יכול להביא מחלות? מדובר בקשר ארוך ואמין מאוד .
מה עלינו לעשות כדי לקיים את הסקס ללא קונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה של ד''ר דניאל וטלמן - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/06/2011אם שניכם בריאים אין סכנה להדבקות במחלות ממין אנלי.לא לקיים חדירה לנרתיק לאחר חדירה אנלית ללא שטיפה עם סבון שת הפין. יש בפי הטבעת חיידקים שאעינם טובים לנררתיק.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)