חדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדירה
    יניב
    02/06/2011

הי אני סתיו בת 20 רציתי לישאול שתי שאלות הראישונה קצת מוזרה אבל נורא מענינת אותי

1.אחרי שאני מאוננת יש לי את הריח של האיבר מין על האצבעות שלי ואני מכורה לרייח הזה זה לא ריח טוב או משו אבל אני ממש ממש מכורה לריח שיש לי באיבר מין למה זה ככה ?? האם יש לזה הסבר ביולוגי אולי אני מחוברת לעצמי ??? אשמח להסבר

2 אני וחבר שלי כבר שלוש שנים ביחד אני נמשכת אליו מאוד אנחנו מצליחים לחרמן אחד את השני ואנחנו פתוחים אחד עם השני הבעיה היא שכשהוא חודר אלי אני לא נהנת בכלל לא מרגישה כלום והוא משתדל מאוד לענג אותי ניסינו ליפני כן לעשות סקס יבש או מין אוראלי אני רטובה מאוד מאוד אבל כשהוא חודר אני ממש לא נהנת אני כבר נואשת ..... אני מאוד רוצה להנות מחדירה איך עושים את זה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדירה

הוספת תגובה

• חדירה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    02/06/2011

לגבי השאלה הראשונה, את אוהבת את ריח הנוזלים וריח הפות שלך שזה נפלא וכנראה מרמז שאת אוהבת את גופך ואית הפות שלך.
    לגבי השאלה השנייה.: האם את לא מרגישה כלום בחדירה, או שאת מתכוונת שאת לא מצליחה לחוות אורגזמה במשגל?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו