מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממש מגעילמיטל02/05/2007
יש לי רק שאלה אחת למה להיתחתן וליבגוד יש כל כך הרבה בחורות טובות בחוץ שמתות להיתחתן אבל זו בעיה כי כל הבחורים הטובים תפוים ועוד אם מי כל הבחורות הבוגדניות כמוכם איכס ממש כואב הלב על הבעלים שלכם ועוד אם יש לכם ילדים ביכלל מסכנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מסכימה - בגידות זה טוב לזוגיות
03/05/2007בגידות מחזיקות להרבה זוגות את מערכת היחסים שפויה. החוכמה היא לבגוד בקטנה, אבל לא לפרק את התא המשפחתי. זה טבעי שאחרי שנים רבות של קשר זוגי גברים ונשים ירצו להרגיש קצת צעירים. כל זמן שעושים את זה במידה, בחוכמה ועדיין נשארים עם בן הזוג - הכל יכול להמשיך להיות בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה יקירתי
אשף03/05/2007קודם כל אהלן. נעלמת לאיזו תקופה והאמת שהתגעגעתי לתגובות שלך. לצערי אני לא כל כל מסכים איתך . בגידות זה באמת טוב לזוגיות אבל(גדול) בתנאי שהבוגד/בוגדת ישתמשו באנרגיות החדשות לא כדי להתרחק מהבן/בת זוג אלא דווקא להתקרב,להשקיע, לאהוב, והכי חשוב לדעת שהבן/בת זוג נמצאים במקום הראשון. דוגמא מאד טובה היא בחורה בשם ל' ( "נשואה סקסית בת 30 ") שהצהירה שהיא אוהבת לבגוד אבל את כל האנרגיה היא משקיעה בזוגיות שלה עם הבעל. תאמיני לי או לא זו בחורה שהערצתי. היא היתה אמיתית. למרות שבהתחלה כעסה עליי קצת אבל בהמשך הבינה אותי יותר. לצערי היא נעלמה מהפורום. ישנה גם דוגמה של בחורה שמופיעה בפורום" מין וסקסולוגיה" והיא איבדה כל רצון להתקרב לבעלה מאז שיש לה מאהב. אז לפני שבוגדים צריך מידת הכרות עצמית והמון מזל לפגוש את האדם המתאים ולא איזה סוטה שראה יותר מדי סרטים כחולים. לצערי זה קורה כמו שקרה לאישתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה את ברוגז איתי?
אשף03/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום ברוגז?
06/05/2007רק קצת עסוקה לאחרונה. אבל אני קוראת הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקשתי את עצתך ןלא ענית לי )--:
אשף06/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרונה
אשף06/05/2007התגובה שלי תכעיס אותך אבל אגיד את זה בכל זאת. תראי כל אחת ואחד מאיתנו מרגיש נחשק הרבה יותר כשפוגשים מבט זר ולא של הבן/בת הזוג. יש לי הרגשה שאת מחפשת צידוק לפלירטוטים שלך עם הבחור וכל השאר נשמע לי כמו תרוצים . אני מצטער שה נשמע ניבזי אבל ככה אני רואה את הדברים . תשני את דעתי אם בא לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדולינה מה את עושה השבוע
ש04/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך להוציא להרוג אנשים כמוך
ThE-YuRi05/05/2007בגידות זה טוב לזוגיות? לפעמים זה מגיע לרצח וכדומה אבל מה לעשות עד שזה לא נוגע בך(במקרה הזה זאת את) לא מבינים את זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע רגע
06/05/2007לא צריך לקפוץ למסקנות, אנחנו לא יצורים רעים, רק פתוחים ומנוסים במערכות יחסים. בשביל שהן יצליחו צריך להבין שגבולות נועדו לכך שיפרצו אותם. אני באמת מאמינה שנישואים פתוחים עוזרים לשימור המערכת הזוגית והתא המשפחתי, כל זמן שזה לא בהגזמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסלחי לי אבל את טיפשה
קארין06/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארין
אשף06/05/2007אני לא חושב שהיא טיפשה. היא כנראה בתחילת הדרך. תני לזמן לעשות את שלו. היא עוד תבין אותנו . זה שהיא נמצאת פה זה כבר אומר שהיא סקרנית. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קארין
דייב06/05/2007אל תתרגשי ממנה
נראה לי שהיא עוד לא מפנימה שזה אכן עוזר ומייצב נישואין
אם זה לא בהיסחפות טוטאלית.
צריך לשאול את הגברת אם היא באמת חושבת על זה כך אז למה היא נמצאת כאן ומתעניינת בדברים אסורים. ייתכן מאוד שזה קורץ לה ומדגדג לה לראות וללמוד פרטים ואיך אפשר לעשות את זה הכי טוב
וההגנה הכי טובה היא ההתקפה כפי שידוע לך
תזרמי איתה ותראי שהיא בעצם אישה חמה שמחכה שמישהו ימצא אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשתתבגרי תביני
eyall03/05/2007בנתיים אל תשפטי אותנו שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
אשף02/05/2007תני לי לנחש. את צעירה מאד ולא נשואה או שהתמזל מזלך ומזלו של בעלך שמצאתם זה את זו. יקירתי אני מציע לך לא לשפוט אף אחד ואחת לפני שאת יודעת את כל העובדות. לידיעתך רוב הנשים " הנשואות וסקסיות" שבפורום התגלו או כגברים או כקשקשניות . נכון שישנן נשים שבאמת ומודע מחפשות זין. אבל לא כל אישה שבוגדת היא עושה את זה למען הסקס. הסקס לפעמים הוא המחיר שהיא משלמת כדי לקבל מעט חיבה ותשומת לב שבעלה מזמן הפסיק לתת לה. כש תתחתני ויעבור הזמן
ותכנסו לשגרה אז תביני על מה אני מדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל התמימה
dave02/05/2007אני לא יודע אם את תמימה או סתם מפנה את ראשך לעבר מה שקורה בחיים האמיתיים.
א. לדבר ולהציע הצעות לא עולה כסף ולא מזיק ומציק לאף אחד.
ב. את אף פעם לא כדאי לשפוט אנשים לפי מעמד צד אחד - כי נכונו לך הפתעות בחיים. גם מה שנראה על פניו כדבר לא ראוי את יכולה להבין אולי לא לקבל אבל להבין כשאת שומעת את כל הסיפור.
ג. לא כל פגישה או דיבור נגמרים במיטה או בחפוז. ישנם דברים הראויים לקצת יותר התייחסות.
ד. מה את רוצה שגבר או אישה שלא מקבלים יחס מבני הזוג שלהם או שבני הזוג שלהם לא שמים ולא מתייחסים לעשות. במיוחד אם יש ילדים וגירושים זה בראש ובראשונה פגיעה בילדים. נכון ניחשת נכון הולכים להזדיין בחוץ ולקבל קצת ייחס חם ואוהב בחוץ (ולא לדבר על אנרגיה וכח ) בכדי להתמודד עם בן הזוג בבית ולשמור על הפגיעה בילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)