מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- k9 לאוהבי הדבר האמיתיצעיר לנצח03/01/2008
המודעה מתייחסת אך ורק לגילאי עשרים ומעלה שבוגרים מכל הבחינות ורק למי שיודע או יודעת מה זה k9. למי שמעוניין או מעוניינת להתנסות או לאלה שמנוסים בk9 ויש להם בעל חיים על ארבע נא להשאיר פרטים להתקשרות. הנאה מובטחת וחוויה מדהימה.
אני בן 39 נראה טוב ראש צעיר ובריא בעל איבר צנוע אך פעיל מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר k9
אבי01/07/2014היי
אני מעוניין להתנסות עם חיות. חם על הנושא מת לממש את הפנטזיה. צור קשר אם בא לך להפגש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהk9
אלי27/06/2008יש לי נסיון תיצור קשר ונדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שני כלבים
שואלת27/06/2008אבל אין לי מושג מה זה K9 (אם כי יש ניחוש כלשהו) אתה רוצה לפרט לבורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב שואלת,
רזיאל29/06/2008הכיוון שלך נכון.. k9 הוא סקס עם אותם הולכים על 4. חושבת שאת מסוגלת לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהk9
יניב26/07/2008אני בן 39 מהרצליה. יש לי ניסיון ואם יש לך כלב ואת מעוניית לצפות ואולי גם להצטרף,צרי קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיייייי שואלת
צעיר לנצח15/11/2008בת כמה את? האם אפשר להיפגש אפילו במלון תביאי את הכלב ואני מבטיח לך שלא תתאכזבי.דרך אגב את יכולה רק לצפות אם את רוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מעוניין להצטרף
רזיאל29/06/2008ברגע שתהיה צלע נשית, צור איתי קשר. אני יותר מ"מעוניין" להצטרף אליך לחוויה הזאת... helping_ad@
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מגניב אבל לא עם אנשים מסביב...
שני29/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
רזיאל30/06/2008צרי איתי קשר ואשמח להמשיך איתך את השיחה הזו משם- helping_ad@wal לשיחה הזו איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכס יא דוחה!! אתה מזייין כלבים!
66629/06/2008אל תיתנו לו את כלביכם הוא יאנוס אותם!!!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחרר כתובת מייל
יונק דבש01/07/2008שחרר כתובת מייל יש לי חומר בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווואו...איזה אנשים חולים !!!
בהלם30/07/2008מבט על הפורום הזה נותן תמונה מהיימנה של החולי בחברה ההישראלית . של הערכים שנעלמו, של הכבוד לבעלי החיים, של כל היבט בחיים שלנו. עוד שבוע תהייה הודעה - " מכתב בחור רציני לשם אונס של מישהי " מה נהיייה איתכם אנשים ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולזה שהגבת ונתת במה לדבריו...
עינבר31/07/2008מה מעיד עלייך? אגב"פנטזיית אונס"כול עוד היא בהסכמה ברורה ועירנית(שהבחורה לא שיכורה ולא תחת השפעה של משהו אחר)..יכולה לגרום הנאה לשני בני הזוג..ויש עוד פנטזיות המוכרזות כאי שפיות..קשירות סאדו..אז מה זה מעיד על אי-שפיות או פשוט לגוון את חייהם.. אישית סקס עם חיות לא מושך אותי מעדיפה בהרבה גבר או אישה ..אבל מי שנהנה מסקס עם חיות שיהיה לו לבריאות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי החיות .?!
בהלם02/08/2008בניגוד למשחקי סקס, כל סטייה שהיא שמשותפת לשני אנשים ואפשר לומר שזה בסדר כל עוד יש כמו שאמרתי הסכמה משותפת ובגירות הגיל, לחיות אין שום זכות דיבור ושום החלטה בנושא, נראה לך הגיוני שחיות יושתפו במשחקי סקס חולים של בני אדם ?! האם מישהו שאל אותם ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה ממשיך לעלות את הנושא במקום
עינבר03/08/2008שהוא יפוג ויבלע תחת שאר הנושאים. ואם הוא מוצא את ההנאה שלו בחיה שרק תינבח ולא תיגע בו,טוב יש לו דרך מוזרה לעשות סקס אבל אני לא חושבת שהוא הראשון ולא האחרון שעושה את זה...מחלות ומה שיבוא כתוצאה מזה,זו האחריות שלו...אז סגור תנושא ותן לו לפוג כי הרבה לא ממש מעניין אותם מזה. יש הרבה דברים יותר מעניינים כאן..תיקרא תגיב תהנה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צריך לשחוט אותך כמו כבש
עדי09/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מזועזעת מההודעה הזו. זה מבחיל.
רעות16/11/2008לדעתי אין מקום בפורום להודעה נוראית שכזו. אמת, שזו זכותו ועיניינו של כל אחד לעשות כרצונו בחדר המיטות כל עוד יש הסכמה בין האנשים. הכל לגיטימי. כל קשת הסטיות, הקשרים האסורים. אבל הודעה כזו מבחילה?! זו התעללות בזויה בבעלי חיים! אם הייתה ביכולתך ואנשים חולים כמוך את האפשרות לשאול את בעליי החיים אם זה מקובל אז אין לי מה לומר. אך מכיוון שזה מגוחך ובלתי אפשרי זה מעצבן אותי ומגעיל אותי יחד. בתור אוהבת בעליי חיים גדולה אני מזועזעת!! אני קובעת חד משמעית שהם אינם מפיקים מכך הנאה ומבחינתי זה פשוט אונס!! אני מרחמת על אנשים כמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)