לא רוצה סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה סקס
    חן 20
    07/06/2011

שלום
    אני צריכה עזרה, אני ובן זוגי נמצאים 3 שנים ביחד אנחנו אוהבים אחד את השני ומתחתנים עוד מעט.
    יש לי בעייה שהרבה פעמים אני לא רוצה סקס אולי אפילו רוב הזמן
    וכשאני כן נמצאת בתוך זה אני עושה את זה כדי לספק את בן זוגי.

אני צריכה עזרה מה אני יכולה לעשות כדי להגביר את חיי המיניות שלי.

אני רוצה רק לציין שאין לי שום משיכה לאף אחד
    ואני רוצה רק את בן זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה סקס

הוספת תגובה

• לא רוצה סקס - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    08/06/2011

חן שלום,
    מה שאת מתארת היא בעיה בחשק המיני. הגורמים להעדר חשק מיני בנשים הם על פי רוב מגוונים ומשלבים מספר גורמים הכרוכים זה בזה כשבחלקם יכולים להיות קשורים בהיבטים פיזיים כמו: חוסר איזון הורמונאלי, שימוש בתרופות שעלולות לפגוע בחשק המיני (כגון גלולות למניעת הריון, תרופות נוגדות דיכאון וכד'), או מצבים ובעיות רפואיות כמו: כריתת שחלות, סוכרת, בעיות בכלי דם, יתר לחץ-דם, שומנים גבוהים בדם, תת-פעילות בבלוטת התריס ועוד. הגורמים המשמעותיים יותר ,קשורים בהיבטים נפשיים-רגשיים – סביבתיים כמו: חינוך שמרני, דת, רקע של התעללות / טראומה מינית, גורמי סטרס בחיים: פיטורין, ילדים, בית, הפרעות נפשיות כמו: דיכאון, חרדות, הפרעת אובססיביות-קומפולסיביות, דימוי גוף וביטחון עצמי נמוכים ובעיות בקשר הזוגי המלוות בהרבה כעסים, תיסכול, מרירות וכד'.
    פן הנפשי –רגשי הוא הפן הדומיננטי בחלק גדול מהמקרים של העדר חשק מיני.
    כדי לשקול פניה לבירור סקסולוגי, על מנת לברר את הסיבות והגורמים לחוסר רצון וחוסר הנאה ממין ולטפל בבעיה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו