בעיה-או לא? נשים חוו דעתכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה-או לא? נשים חוו דעתכן
    אני
    09/06/2011

מה המצב?
    אני לא יודע אם זה ממש בעיה..אבל לפעמים כשאני נוסע בתחבורה ציבורית(רכבות אוטובים מוניות) פשוט מתחרמן בקלות ממראה מטופח של בחורה-שמלות,ג'ינסים קצרים שחושפים ירכיים מלאות ועסיסיות, מחשופים,חצאיות..ומה לא!! זה פשוט מחרמן אותי ואני מוצא אתעצמי מפנטז כמעט על כל אחת שעברת ולפעמים מחפש להתחכך בשדיים שלה או בישבנה ,כאילו במקרה
    ועוד דבר-יש קשר בין משיכה מינית לסוג מסוים של נשים וסקס הראשון שלי? הפעם הראשונה הייתה עם עולה חדשה,בערך בת 37-40 ומאז אני משתגע מבחורות רוסיות
    טנקס
    (אני מציין שאני לא יצור שנראה על הפנים,דווקא נראה די טוב,ככה שזה לא בעיה של לוק..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה-או לא? נשים חוו דעתכן

הוספת תגובה

• אתה בסדר גמור

אילן
    10/06/2011

אתה בסדר גמור אתה לא היחד
    שמסתקל על יפיפות
    לכל אחד והטעם שלו בנשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה-או לא? נשים חוו דעתכן - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    11/06/2011

כל זמן שאתה מפנטז ונדלק מנשים ומלבושן זה בסדר גמור ואין כל בעיה.
    לעומת זאת הדחפים והרצון להתחכך בהן ללא ידיעתן זו בעיה ואם אתה פועל על הדחפים ומתחכך זה נקרא "פרוטיוריזם" שזה סוג של פרפיליה (סטייה מינית) . דחפים ורמחשבות על התחככות בנשים ללא ידיעתן, במקומות ציבוריים. בנוסף לכך במידה ואתה פועל ועמבצע את המגע, זה עבירת מין. מעשה מגונה בפומבי.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו