פנטזיות שנוגדות את המוסר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיות שנוגדות את המוסר
    מירית
    11/06/2011

כבר שנים שאני מתחבטת בשאלה הזאת. כבר מהיותי ילדה באופן תמידי היו לי פנטזיות הכוללות השפלה ודיכוי של האישה, במציאות כשאני נתקלת בסיפורים כאלה שמישהי עברה על בשרה אני נתקפת צער וזה רע לי אני לא מאמינה שככה צריך להיות.איזו פנטזיה יכולה להיות בריאה יותר ולא נוגדת כך את המוסר שלי ואת דעותיי בחיי היום יום?מעניין מאוד למה זה ככה , כמעט ואין לי שליטה וזהו ייצר האדם האם זה שכיח או נחשב כסטייה?ולמה קשר הדוק בין גירוי מיני והשפלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיות שנוגדות את המוסר

הוספת תגובה

• תשובה

אילן
    12/06/2011

אני יקח את הגלגל לעצמי

אני רוצה להרגיש את העוצה הנשית
    האישה שולטת בי אומרת לי מה לעשות
    שהאישה מזיית אותי

נעבר את הגלגל עלך
    את רוצה להרגיש כח גברי כמבן בטעם טוןב

אני לא רוצה בעיה בפנטיזיה שלך שאת רוצה שישפילו אותך
    רק הפנטיזה הזות תהיה עם פטנר שאת אוהבת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

מירית
    13/06/2011

אילן, מעניין מה שאתה אומר. שאלה לי אלייך, האם בחיי היום יום אתה מעדיף שליטה או כניעה ?האם אתה דומיננטי ואסטרטיבי? מאוד מעניין אותי באופן אישי איך הפנטזיה מנוגדת באופן טוטאלי מחיי היום יום שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילן המפגר והעילג

חיים
    13/06/2011

מה כתבת בעצם?
    על איזה גלגל אתה מדבר?
    אתה לא מבין כלום.
    ולא ניתן להבין כלום מהתשובות שלך.
    אתה פשוט עילג.
    בתול לך תאונן את עצמך למוות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיות שנוגדות את המוסר - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/06/2011

איילת שלום,
    מיניות היא עולם ומלואו, עם צבעים גוונים והעדפות שונות. גם באוכל אנשים שונים מעדיפים מאכלים שונים והכל בסדר ונורמלי.
    לא ברור אך ולמה לכל אדם יש תסריט של מיניות מיוחד לו. הפנטזיות שמעוררות אותך ומדליקות אותך לא חייבות להתממש ואת לא חייבת לפעול עליהם במציאות (רוב הפנטזיות מוצלחות הרבה יותר כשהן פנטזיות ולא מעבר לכך).
    במידה ואת רוצה לממש את הפנטזיות שלך זה בסדר גמור. ממליץ לך לממשן עם אדם שאת סומכת עליו ותמיד עוזר אם את נמשכת ואוהבת.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו