מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיות שנוגדות את המוסרמירית11/06/2011
כבר שנים שאני מתחבטת בשאלה הזאת. כבר מהיותי ילדה באופן תמידי היו לי פנטזיות הכוללות השפלה ודיכוי של האישה, במציאות כשאני נתקלת בסיפורים כאלה שמישהי עברה על בשרה אני נתקפת צער וזה רע לי אני לא מאמינה שככה צריך להיות.איזו פנטזיה יכולה להיות בריאה יותר ולא נוגדת כך את המוסר שלי ואת דעותיי בחיי היום יום?מעניין מאוד למה זה ככה , כמעט ואין לי שליטה וזהו ייצר האדם האם זה שכיח או נחשב כסטייה?ולמה קשר הדוק בין גירוי מיני והשפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן12/06/2011אני יקח את הגלגל לעצמי
אני רוצה להרגיש את העוצה הנשית
האישה שולטת בי אומרת לי מה לעשות
שהאישה מזיית אותי
נעבר את הגלגל עלך
את רוצה להרגיש כח גברי כמבן בטעם טוןב
אני לא רוצה בעיה בפנטיזיה שלך שאת רוצה שישפילו אותך
רק הפנטיזה הזות תהיה עם פטנר שאת אוהבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מירית13/06/2011אילן, מעניין מה שאתה אומר. שאלה לי אלייך, האם בחיי היום יום אתה מעדיף שליטה או כניעה ?האם אתה דומיננטי ואסטרטיבי? מאוד מעניין אותי באופן אישי איך הפנטזיה מנוגדת באופן טוטאלי מחיי היום יום שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילן המפגר והעילג
חיים13/06/2011מה כתבת בעצם?
על איזה גלגל אתה מדבר?
אתה לא מבין כלום.
ולא ניתן להבין כלום מהתשובות שלך.
אתה פשוט עילג.
בתול לך תאונן את עצמך למוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיות שנוגדות את המוסר - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/06/2011איילת שלום,
מיניות היא עולם ומלואו, עם צבעים גוונים והעדפות שונות. גם באוכל אנשים שונים מעדיפים מאכלים שונים והכל בסדר ונורמלי.
לא ברור אך ולמה לכל אדם יש תסריט של מיניות מיוחד לו. הפנטזיות שמעוררות אותך ומדליקות אותך לא חייבות להתממש ואת לא חייבת לפעול עליהם במציאות (רוב הפנטזיות מוצלחות הרבה יותר כשהן פנטזיות ולא מעבר לכך).
במידה ואת רוצה לממש את הפנטזיות שלך זה בסדר גמור. ממליץ לך לממשן עם אדם שאת סומכת עליו ותמיד עוזר אם את נמשכת ואוהבת.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)