חיטוי תחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוי תחת
    קלי
    12/06/2011

היי.
    אני בת 18 ויש לי בת זוג קבועה כשנתיים, היא בת 19. השאלה שלי היא איך ניתן לחטא את התחת שלה כך שיהיה סטרילי וניתן יהיה לאכול ממנו?
    הקטע שיש לה את התחת הכי יפה בעולם ואני מתה לטעום אותו מבפנים. למשל להכניס מאכל כלשהו לתחת שלה כמו מלפפון, בננה וכדומה ואז לאכול, או למצוץ את הצעצועים האנאליים שאני משתמשת עליה ישר מתוך התחת המהמם שלה או את האצבעות שלי או סתם לדחוף את הלשון שלי הכי עמוק שאפשר לתוך התחת שלה.
    אז יש דרך לחטא את התחת המדהים שלה נכון? בבקשה תגידו לי שכן... נראה לי שבכל מקרה אני הולכת לעשות את זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוי תחת

הוספת תגובה

• חיטוי תחת - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/06/2011

קלי,
    אין צורך לחטא. שימוש בחוקן לפני הסקס ומקלחת עם סבון יעשו את העבודה.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

קלי
    25/06/2011

האם אחרי חוקן אני גם יכולה לשתות נוזלים שהחדרתי לה לתוך התחת כגון מיצים טעימים, שייקים וכדומה? אני יכולה להשתמש באותו החוקן ששימש אותי כדי לנקות לה את התחת לפני זה, אחרי שטיפה יסודית כמובן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו