חוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק
    איילת
    13/06/2011

שלום, אני ובעלי נשואים כ10 חודשים, וחיי המין שלנו פשוט לא מספקים אותי. בעלי מבלה שעות רבות באתרי פורנו ולא משקיע ביחסים בנינו .אנחנו מגיעים לקיום יחסים פעם בשבועיים או בחודש וזה אחרי שאני ממש מתרפקת עליו וממש דורשת סקס. דיברתי איתו על הנושא מספר פעמים שאינני מסופקת והוא אמר שהשגרה קשה לו וקיום יחסים עם אותה אישה משעממת אותו... אני מנסה לגוון לו בסקס אבל מצדו תמיד נראה משועמם ועייף...
    מה עושים במצב כזה???? האם יש לי ממה לחשוש ??? ניסיתי המון דרכים לפיתוי אך הוא מגיב באדישות רבה. מתוסכלת ממש... מחכה לתגובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• חוסר חשק - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/06/2011

איילת שלום,
    הבעיה שאת מתארת מתסכלת ומכרסמת בזוגיות שלכם. אתם חייבים לפנות לטיפול סקסולוגי זוגי לברור חוסר החשק והעניין המיני של בעלך. מניסיוני הקליני אני יכול לומר לך שבמקרים כאלו ללא התערבות וטיפול המצב לא משתפר אלא, מחריף.
    במידה ובעלך לא מוכן ללכת לטיפול, ידעי אותו שאת במצוקה ואיכות היחסים (יחסי מין הם מין של יחסים) שלכם היא לא טובה ושאת לא מסופקת ולא מאושרת (כנראה).
    בברכה,

ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו