דפיקות לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפיקות לב
    יניב
    14/06/2011

שלום .. יש שאלה שמעסיקה אותי בזמן האחרון ... ליפני שנה בערך שכבתי עם מישהו שהיתה ביננו קרבה מאוד גדולה שנינו לא הינו בקטע של קשר רציני זה היה סוג של סטוץ ... אנחנו בני 20 פלוס היה בנינו כבוד וכולי .. בקיצור נהננו ...
    אבל מה שמעסיק אותי זה ... שלמרות שהוא היה בחור עם ביטחון עם הערכה עצמית נראה טוב והכל ..גם היה לו גוף טוב ... כאילו רזה לא יותר מידי ... בקיצור פיזי ונפשי היה נורמלי לחלוטין מדוע כשהינו מתחרמנים היתי שומעת את הלב שלו ממש ממש דופק .. הוא גם היה גומר מאוד מהר תוך עשר שניות משו כזה ... מענין אותי למה הלב שלו היה פועם כל כך חזק זה לא היה נראה מהתרגשות הוא לו המון נסיונות בעבר והוא לא היה בתול בכל פעם שקימנו יחסי מין הוא היה גומר ממש מהר אבל בשאר התנוחות לא היה גומר מהר רק בתנוחה המסיונרית ..

1.מדוע רק בתנוחה המסיונרית הוא היה גומר ממש מהר ובשאר לא ??

2.מדוע הלב שלו היה דופק ממש מהר?

אני יודעת שיש כל מיני סיבות אבל בכל זאת מה רוב הסיכויים מצביעים על פי התיאור

תודה מראש [=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפיקות לב

הוספת תגובה

• דפיקות לב - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    15/06/2011

יש גברים מבתנוחות מסוימות מגיעים לפורקן מהר יותר.
    דפיקות הלב ממאמץ או התרגשות.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו