מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר שלי בצבאליאור21/06/2011
חבר שלי בצבא הוא חוזר פעם בשבועיים לפעמיים אפילו אחרי חודש הוא בקרבי הבעייה היא שאנחנו לא עושים סקס כימעט וכשאנחנו עושים הוא מגיע חרמן מת והוא לא מצליח להיתאפק כל כך ישר גומר אחרי 2-5 דקות וזה די מבאס טוב זה מאוד מבאס ...
יש אולי דרך שהוא יוכל כן להיתאפק ונוכל להנות כמו פעם הרבה יותר זמן ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר שלי בצבא
=>21/06/2011תגידי לו שיעשה בייד לפני שאתם עושים סקס כך הוא יגמור יותר מאוחר מאמי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לפני?
אילן22/06/2011במצב האיטימי שלכם תעשי לו ביד
והגמירה הבאה תהיה איטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמת
א22/06/2011ישנן מספר דרכים להשיג שליטה בשפיכה המוקדמת. שליטה מלאה החבר שלך יכול להשיג אם לאחר שגמר בפנים, שלא יצא עד שיעמוד לו שוב ואז הוא יהיה בשליטה מלאה.
דרך אחת נוספת היא מין אוראלי עם איבר מין מלאכותי לפני חדירה.
ישנן דרכים נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר שלי בצבא - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן22/06/2011שתיים עד חמש דקות משגל זה זמן ממוצע למשגל.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוב שני
הרמן23/06/2011בחור קרבי רב און מה הבעייה פעם שנייה נמשכת זמן ארוך יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)