פנטזיות והשפעה על חיי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיות והשפעה על חיי מין
    איריס
    02/05/2007

היי
    אני נשואה טרייה אמרתי לבעלי שיש לי פנטזיות לסביות וכשאני מאוננת חושבת על חזה חשוף של בחורה הוא שאל אם אני מעוניינת להיות עם בחורה אמרתי כן אז הוא אמר שמעוניין לראות זאת ושזה ידליק אותו אמרתי לו:אני חושבת שזה לא מדליק ככה לפחות לא בשבילי ואני מעדיפה להיות איתה לבד באופן כללי הוא חושב שאלו פנטזיות מוגזמות
    אתם חושבים שמה שאמרתי יכול להשפיע לרעה על חיי המין שלנו?אנחנו בקושי שוכבים פעם בשבועיים!!!ולי יש המון חשק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיות והשפעה על חיי מין

הוספת תגובה

• היי איריס

dave
    02/05/2007

את נשואה טרייה ושוכבת עם בעלך בקושי פעם בשבועיים??????!!!!!!!!!
    אני חושב שיש לך בעיה עם הזוגיות שלך. אין מצב כזה
    הקטע הלסבי שלך לא היה אמור להפריע לזיונים בניכם? אבל המצב האבסורדי שאת נשואה טרייה ומזדיינת רק פעם בשבועיים זה צריך בדיקה מעמיקה מאוד.
    אם בא לך להמשיך ולשוחח על זה צרי קשר ואולי אני אוכל לפתות ולפצות אותך ([email protected])

בכל אופן המצב שלך הוא בריא ולא כל כך בריא בתקופת הנישואים הקצרה שלך

דרך אגב שכבתם לפני החתונה גם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איריס

אשף
    02/05/2007

תגידי לי את השתגעת? את הלכת וסיפרת לו שאת רוצה לשכב עם אישה ושזה יהיה בלעדיו? מה את בדיוק רוצה שהוא יחשוב?. את רוצה לשכב עם אישה אז תשכבי עם אישה אבל למה לספר לו שהוא מחוץ לתמונה. זה כמו שתגידי לחברה שלך שאת יוצאת עם חברה אחרת ואת לא רוצה שהיא תבוא. לא מבין אותך . באמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו