מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיות והשפעה על חיי מיןאיריס02/05/2007
היי
אני נשואה טרייה אמרתי לבעלי שיש לי פנטזיות לסביות וכשאני מאוננת חושבת על חזה חשוף של בחורה הוא שאל אם אני מעוניינת להיות עם בחורה אמרתי כן אז הוא אמר שמעוניין לראות זאת ושזה ידליק אותו אמרתי לו:אני חושבת שזה לא מדליק ככה לפחות לא בשבילי ואני מעדיפה להיות איתה לבד באופן כללי הוא חושב שאלו פנטזיות מוגזמות
אתם חושבים שמה שאמרתי יכול להשפיע לרעה על חיי המין שלנו?אנחנו בקושי שוכבים פעם בשבועיים!!!ולי יש המון חשק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי איריס
dave02/05/2007את נשואה טרייה ושוכבת עם בעלך בקושי פעם בשבועיים??????!!!!!!!!!
אני חושב שיש לך בעיה עם הזוגיות שלך. אין מצב כזה
הקטע הלסבי שלך לא היה אמור להפריע לזיונים בניכם? אבל המצב האבסורדי שאת נשואה טרייה ומזדיינת רק פעם בשבועיים זה צריך בדיקה מעמיקה מאוד.
אם בא לך להמשיך ולשוחח על זה צרי קשר ואולי אני אוכל לפתות ולפצות אותך ([email protected])
בכל אופן המצב שלך הוא בריא ולא כל כך בריא בתקופת הנישואים הקצרה שלך
דרך אגב שכבתם לפני החתונה גם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיריס
אשף02/05/2007תגידי לי את השתגעת? את הלכת וסיפרת לו שאת רוצה לשכב עם אישה ושזה יהיה בלעדיו? מה את בדיוק רוצה שהוא יחשוב?. את רוצה לשכב עם אישה אז תשכבי עם אישה אבל למה לספר לו שהוא מחוץ לתמונה. זה כמו שתגידי לחברה שלך שאת יוצאת עם חברה אחרת ואת לא רוצה שהיא תבוא. לא מבין אותך . באמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)