מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננותשירה22/06/2011
שלום,
אני שירה בת 19 מאוננת כבר הרבה שנים. בשנים האחרונות שמתי לב שמה שמחרמן אותי (לצערי הרב) זה קטגוריות של אנשים שמנים, שעירים,מבוגרים, וכו'..
חשוב לי לציין שאני בחורה נאה עם גוף פצצה שבמציאות נמשכת לגברים נורמאלים, בגילי עם מראה טוב וגוף חטוב. למה זה קורה לי כשאני מאוננת? למה זה בכלל מחרמן אותי?
דבר נוסף- אם אני מאוננת על לסביות ששוכבות עם סטראפ און. מה זה אומר? כלומר, למה זה? הרי אני נמשכת לגברים. באוננות הכל אצלי משתנה.
שאלתי אם זה הגיוני וממה זה נובע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין
שירה22/06/2011כשכתבתי "קטגוריות" התכוונתי באתרי פורנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי לציין - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן22/06/2011רוב האנשים שמפנטזים על פורנו מסוים לא מעוניינים לממש את הפנטזיה שלהם.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן22/06/2011בפנטזיות ואובייקטים מיניים מגרים הכל הגיוני.
אייני יכול להשיב לך עך המראות שמגרים אותך מינית בזמן האוננות ללא אינפורמציה על עברך וההיסטוריה המינית שלך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לדעת שאין בי שום דבר מוזר
שירה23/06/2011תודה ד'ר שמחתי לדעת שאין בי שום דבר מוזר או לא הגיוני.
בנוגע להערה שלך ,אין לי עבר מיני בכלל האמת... אני בתולה. וממש לא מרגישה מוכנה לקיים יחסי מין כרגע. למה צריך להיות קשר לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה שרה שיר שמח
מיקה24/06/2011שמחתי על שאלתך ומצאתי בה גם התאמה אלי. הצפייה במשהו קיצוני ורחוק מחיינו האמיתיים נוחה לנו יותר מאשר צפיה באיזה גבר חתיך ורגיל. אני צופה בכל מה שאין לי : שלישיות, מבוגרות, ביזאריות, ועוד קטגוריות וזה בהחלט מרגש יותר מהסטנדרטי ולא מחייב שארצה זאת בחיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)