אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות
    שירה
    22/06/2011

שלום,
    אני שירה בת 19 מאוננת כבר הרבה שנים. בשנים האחרונות שמתי לב שמה שמחרמן אותי (לצערי הרב) זה קטגוריות של אנשים שמנים, שעירים,מבוגרים, וכו'..
    חשוב לי לציין שאני בחורה נאה עם גוף פצצה שבמציאות נמשכת לגברים נורמאלים, בגילי עם מראה טוב וגוף חטוב. למה זה קורה לי כשאני מאוננת? למה זה בכלל מחרמן אותי?
    דבר נוסף- אם אני מאוננת על לסביות ששוכבות עם סטראפ און. מה זה אומר? כלומר, למה זה? הרי אני נמשכת לגברים. באוננות הכל אצלי משתנה.

שאלתי אם זה הגיוני וממה זה נובע?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• שחכתי לציין

שירה
    22/06/2011

כשכתבתי "קטגוריות" התכוונתי באתרי פורנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחכתי לציין - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    22/06/2011

רוב האנשים שמפנטזים על פורנו מסוים לא מעוניינים לממש את הפנטזיה שלהם.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    22/06/2011

בפנטזיות ואובייקטים מיניים מגרים הכל הגיוני.
    אייני יכול להשיב לך עך המראות שמגרים אותך מינית בזמן האוננות ללא אינפורמציה על עברך וההיסטוריה המינית שלך.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לדעת שאין בי שום דבר מוזר

שירה
    23/06/2011

תודה ד'ר שמחתי לדעת שאין בי שום דבר מוזר או לא הגיוני.
    בנוגע להערה שלך ,אין לי עבר מיני בכלל האמת... אני בתולה. וממש לא מרגישה מוכנה לקיים יחסי מין כרגע. למה צריך להיות קשר לזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה שרה שיר שמח

מיקה
    24/06/2011

שמחתי על שאלתך ומצאתי בה גם התאמה אלי. הצפייה במשהו קיצוני ורחוק מחיינו האמיתיים נוחה לנו יותר מאשר צפיה באיזה גבר חתיך ורגיל. אני צופה בכל מה שאין לי : שלישיות, מבוגרות, ביזאריות, ועוד קטגוריות וזה בהחלט מרגש יותר מהסטנדרטי ולא מחייב שארצה זאת בחיי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו