מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לגמור בסקסאנונימית24/06/2011
תמיד היתה לי בעיה שאני לא יכולה לגמור רק מחדירה, אני חייבת לגרות את הדגדגן גם.
אבל עכשיו יש לי בעיה נוספת שיש לי חבר חודש וחצי והשבוע שכבתי איתו בפעם הראשונה ולא גמרתי.זו לא הפעם הראשונה שאני חווה את הבעיה הזאתי עם בן זוג. כשאני מאוננת אני תמיד גומרת אבל במיטה רוב הפעמים אני לא מצליחה לגמור, אלא אם כן אני נוגעת בדגדגן וגם זה לא תמיד עוזר. לפעמים זה ממש מייאש כי זה מגיע למצב שאני כבר יודעת ש"היום אני לא אגמור במיטה" אחרי נסיונות.. אפילו כשהוא ירד לי, וזה הדבר הכי אהוב עליי, לא גמרתי.. בעבר הייתי גומרת כשירדו לי ועם הזמן נראה שזה כבר לא עושה לי את זה כמו פעם.
אני עזרו לי למצוא פתרון הגיוני לבעיה כי זה נורא מתסכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה מבעל תואר לא פורמלי
נועם25/06/2011א. אני חושב שכדאי לי לשתף את בן זוגך בסוגייה
ב. לאחר מכן תנסי להדריך אותו במה שעושה לך טוב
ג. לגמור מדגדגן זה אחלה, אולי תנסי לאונן לידו בהתחלה ולאחר מכן תוסיפו חדירה לקראת הגמירה ולאט תגדילו את הרווח שבין החדירה לגמירה
ד. תשתדלי לכווץ ולחזק את ריצפת האגן במהלך היום - זה ממש עוזר
ה. תשתדלי לכווץ את ריצפת האגן באופן מחזורי בזמן אוננות או חדירה
ו. אם כל זה לא עוזר תנסי לחפש כיווני סקס אחרים אולי אף "נועזים" יותר
אני יודע שזה נשמע מכאני, אך בסופו של דבר זה גוף האדם שפועל בצורה מכאנית, הכל כימיקלים, פשות צריך לדעת איך לשחרר אותם
תהני, נועם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה לגמור בסקס - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן25/06/2011רוב הנשים (70-80% ) לא מגיעות ולא חוות אורגזמה רק במשגל, ללא מגע ישיר יותר באזור הדגדגן. את יכולה להיות שלווה, הדבר לא חריג ומאפיין מניות של נשים רבות.
יתכן שהלחץ והרצון שלך להגיע לאורגזמה תוך כדי משגל גורמת ללחץ והתמקדות שאיננה מהנה וכייפית ולחן גם האורגזמה ממין אורלי לא מגיע. מציע לך להינות ולהתענג על הכייף ברגע שאת מקבלת מין אורלי ולא להתמקד בתוצע הסופית (אורגזמה) ואז יש סיכוי גבוהה יותר לחוות אותה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)