מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גב עליון כפוףיובל05/04/2010
אני בן 29. מתקופת אחרי צבא ,כנראה עקב סחיבת משאות כבדים, הגב העליון שלי כפוף ואני חושב שזה הולך ומחמיר.אני רק בן 29 ונראה מגובן. איני עובד עבודה פיזית. אני יושב מרבית הזמן בעבודתי ומתאמן מידי פעם בחדר כושר.
האם יש דרך ליישור הגב.
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יובל
ד``ר ליאור מרום05/04/2010לא ניתן לענות לשאלתך ללא בדיקתך וההדמיה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח צילום רנטגן לגבנון05/04/2010
שלום עקב כאב גב ממושך נשלחתי ע"י רופא אורטופד לבצע צילום רנטגן רציתי לדעת מה פשר התשובה שקיבלתי כי עדין לא היה לי טור חוזר לרופא לפיענוח הבדיקה בתשובות שקיבלתי רשום כך: ע'ש גבי 2 צילומים
*סיבת ההפניה: PAIN BACK
*ממצאים בקעים על שם "שמורל" ב D11,12
סימני WEDGE SHAPE דפורמציה של D7
אני אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: נון
ד``ר ליאור מרום05/04/2010ממצאים ע"ש שמורל- ללא כל חשיבות קלינית
WEDGE SHAPE- שינוי בצורת יתד של חוליה חזית 7: לא ברור מה המשמעות ללא קורלציה קלינית.
תור לרופא- לא טור לרופא !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת=>05/04/2010
שלום.
אני בת 16 ויש לי עקמת מין גבעה בצד ימין .. הרופא אמר שזו עקמת די גדולה ושלח אותי למומחה בעקמות למינהם ... ועקמת ממש בולטת החוצה כי גם אני מאד רזה ויש לי כאבים וזה מתאפיין גם בזה שאני הולכת עקום.. אמא שלי גילתה את זה לא מזמן ...
והחשש שלי לעשות ניתוח ... עברתי ניתוחים בעבר ..טבעת ,ולפרוסקופיה אבחנתית... אבלניתוח גב זה רציני אז אם אפשר לדעת מה עושים בניתוח ואיך הוא מתבצע רמת הכאבים וימי אשפוז ומנוחה בבית... בנוסף הרופא אמר שחגורה לא ממש תעזור לי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רעות
ד``ר ליאור מרום05/04/2010ניתוח עמוד שדרה לתיקון עקמת הינו ניתוח מורכב וארוך.
קצרה כאן היריעה מלפרט מה בדיוק עושים.
באופן כללי: הניתוח מתבצע בהרדמה כללית, חתך ארוך בגב מאחור ו \ או דרך בית החזה ( תלוי במספר גורמים), וקיבוע עם ברגים.
אשפוז ממוצע של כשבוע בבית חולים, כאבים- כמו בניתוח גדול. חזרה לפעילות לאחר כחודש בצורה מדורגת.( לא לכל הפעילות - לפחות בהתחלה)
רב המנותחים מבצעים את הניתוחים האלו בתחילת החופש הגדול.
הסיכוי לשיפור עם חגורה בגילך- נמוך ביותר, עד אפסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע דיסק צוארייואש04/04/2010
שלום רב
לאחרונה אני סובל מהחמרת מצב שהובילה להרדמות הרגלים בעיקר השמאלי שאני חש בה זרמים
בריחת שתן לחץ על כפות הידים והצואר זרמים חזקים ביד והרדמות היד לפעמים הגבלת תנועה בצואר וכאבים איומים והגבלת כיפוף בעמוד שידרה וכאב חזק מאוד באשך השמאלי
בבדיקת CT נמצא:
C3-4 איחוי בין חוליות
C5-6 איחוי חלקי
C2-3 בלט דיסק קל לאחור
C6-7 בקע דיסק לאחור עם זיזים אחוריים ולחץ על השק
ישור הלורדוזיס.
L3-4 בלט דיסק לאחור ולחץ קל על מוצא השורשים
L4-5 בלט דיסק עם לחץ על השק והיצרות מוצא השורשים יותר משמאל
L5-S1 בלט דיסק עם לחץ על השק
רציתי לדעת האם ניתוח יכול לסייע במקרי לפי הCT מאחר והבנתי שקיים סכנת שיתוק בניתוח צוארי?האם נכון?האם ניתוח רחב כזה אכן מסוכן?
מה אתה מייעץ לי לעשות לפי הממצאים הנ"ל?
האם יכול המצב להחמיר ?
עלי לציין שהשתמשתי עם רוב הטיפול הקיים מזריקות ועד כדורי אוקסקנטין ללא הועיל
בהערכה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יואש
ד``ר ליאור מרום04/04/2010לא ניתן להתיחס לשאלותיך ללא בדיקה ומעבר על ההדמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט דיסקדליה404/04/2010
מה ההבדל בין בלט דיסק לפריצת דיסק? (לבעלי אובחן בלט דיסק והוא התפתל מכאבים ביומיים הראשונים)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דליה4
ד``ר ליאור מרום04/04/2010בלט ובקע הם דרגות שונות יציאת חלק מהדיסק החוצה מגבולותיו הטבעיים.
תלוי בגיל, לבלט בד"כ אין משמעות, 70 אחוז מהאוכלוסיה עם בלטי דיסק ולא כואב להם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחי גבעובד03/04/2010
בשנה האחרונה עברתי 2 ניתוחים עקב פריצת דיסק חמורה L4-L5. הניתוח השני היה זעיר פולשני discectomy. כמו אחרי הניתוח הראשון כאבי הגב חזרו בהדרגה כולל הקרנות לאגן ורגל ימין אם כי בחומרה פחותה מאשר לפני הניתוח בבדיקת MRI שביצעתי לפני כחודשיים התגלו מספר פריצות דיסק קלות ובאשר ל L4-L5 נכתב "בלט דיסק דיפוזי עם בקע דיסק מרכזי ולחץ על השק הדוראלי יתכן עם לחץ קל על השורש ברצס הלטרלי מימין....." הרופא טוען שהממצא הנ"ל אינו חמור הלכתי ל2 רופאים שאומרים שאין מה לעשות ואני צריך ללמוד לחיות עם הכאבים. כאבי הגב הם תמידיים והם חלשים אם אני מבצע הליכה ספורטיבית מהירה כמו כן הומלץ שאפנה למרפאת כאב. האם ניתן לעשות משהו נוסף או שאכן צריך לקחת משככי כאבים וללמוד לחיות עם מגבלה? תודה מראש עובד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: עובד
ד``ר ליאור מרום03/04/2010לא ניתן להגיב על שאלתך מבלי לראות את ההדמיה ולבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט דיסק בחוליה S5-L1חגי02/04/2010
יש לי בלט בחוליה S5-L1 ואיתי צריך לעסות ניתוח בגב השאלה אם אני לא יעשה ניתוח ימשיך הקרסת הרגל ואם לאחר הניתוח זה ימשיך הקריסת רגל חוסר תחושה ברגל שמאל מי כף רגל ועד לבריך מה אלי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: חגי
ד``ר ליאור מרום03/04/2010שאלתך לא ברורה, ומלאה שגיאות כתיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חדים כסכין ברגל העליונהיאופיר29/03/2010
שלום לך אני בן 80 צביקה שמי חבר של הורייך אני עומד ליסוע מחרתיים לארהב יש לי כאבים חדים כסכין ברגל ימין וגלי קור בחלק העליון שבאים פיתאום כשאני שוכב קיבלתי ליריקה אך אני חושש לקחת ליפניי הנסיעה אובחן אצלי בסיטי בl 45 לט דיסר אחורי אמצעי אים לחץ על השר הטקאלי ועל שרש l4 היפרטרופיה של ריקמת החיבור והצרות האים אני יכול ליסוע כך מה יהיי אים אזעק מכאב בטיסה הארוכה הזו יש כדורים לקח עשיתי בדיקת אי מ גי אך לא עמדתי במכות חשמל וזה הופסק ליריקה עוזרת במיקרה זה אפידוראל? האים הבזקי כאב כאלו הם מהגב? הכדורים ניתנו לי עליידיי נירו כירורגית אשמח למענה מימך וחג שמך צביקה בן יהודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יאופיר
ד``ר ליאור מרום31/03/2010שלום לך
אשמח לעזור כאשר תבוא לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת mri או CTתומר29/03/2010
שלום עקב כאבים בצוואר לאורך תקופה של חודשים שלושה ,ועקב זה שהפיזוטרפיה לא עזרה כל כך .הרופא המליץ לי לבצע CT לעמוד שידרה צווארי .
השאלה שנשאלת האם בצילום MRI ׁ ( שאין בו קרינה מייננת ) הרופא יקבל את אותם תוצאות לפחות כמו ב-CT .?
עלי לציין שאין שיקול כספי כי הביטוח מאפשר לבצע את בדיקת ה-MRI .
חג שמח ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: תומר
ד``ר ליאור מרום31/03/2010השאלה היא על מה חושב הרופא שהפנה אותך לבדיקה.
אם מדובר בממצא מבני\ גרמי- CT מצוין, אם יש משהו עצבי- MRI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט דיסקאני29/03/2010
ממצאים - בלט דיסק ב-L5.
סובל מספר שנים מכאבי גב תחתון, לעיתים עם הקרנה לרגל או שתי רגליים.
כאב מחמיר בישיבה ושכיבה, בעיקר בשכיבה על הבטן.
לאחרונה חש בתופעה מוזרה:
בשכיבה על הבטן, מלבד כאב הגב והרגל שמתגברים, חש בצורך להשתין, למרות שהתרוקנתי לפני מספר דקות. (כלומר - מטיל שתן, נכנס למיטה ולאחר 2-3 דקות כאב הגב מחמיר מאוד ובנוסף חש שאני שוב צריך להתרוקן).
שאלתי - האם יתכן קשר בין בלט הדיסק לבין תחושת המלאות שאני חש במצב מאוזן ?
(היתכן שבשכיבה הבלט לוחץ על השלפוחית, ו"מאותת" על צורך להתרוקן, או משהו כזה? - בדיקות אורולוגיות תקינות).
אודה על התייחסותכם לתופעה המציקה
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אבנר
ד``ר ליאור מרום31/03/2010לא ניתן לענות לשאלתך מבלי לבדוק אותך ואת ההדמיה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצאי CT, בעקבות כאבים עקשניים בשוקראובן ו.29/03/2010
שלום רב.
מזה מספר שנים אני סובל בכאבים בעוצמות משתנות בשוק שמאל. הכאב גובר עם המאמץ.
עשיתי מגוון של בדיקות: MRI, מיפוי עצמות, EMG, כלי-דם, דופלר, כולן לשוק, כולן ללא ממצאים.
לאחרונה נשלחתי לבדיקת CT לגב ונראה שיש ממצאים ואלה הם:
"בגובה L4-5: בקע דיסק גדול פרא-מדיאלי שמאלי לוחץ משמעותי על השק התקאלי.
בגובה L5-S1: סקרליזציה דו-צדדית של L5 עם דיסק שארי במרחב הדיסקלי וקשרית על שם שמורל גדולה בלוחית התחתונה של L5.
פרט לכך מבנים גרמיים, מרווחים דיסקלים ופרקיים תקינים. "
האם יש בכך כדי לשפוך אור על הכאבים בשוק? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: ראובן ו.
ד``ר ליאור מרום31/03/2010בוודאי, יש לך פריצת דיסק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח דיסקטומיהדנה28/03/2010
שלום,
לבעלי יש בלט דיסק בחוליות L4-L5 . הכאב העיקרי שלו הוא בגב- עם התקף בערך אחת לשנה ומדי פעם יש הקרנה של כאבים שונים לרגל שמאל. "בהדמיה CT נראה דיסק L4-5 עם לחץ על השק ושורש שמאל". הוא עומד לעבור ניתוח דיסקטומיה מותנית בגישה זעירה.
מספר שאלות:
1. אני מבולבלת: מה ההבדל בין ניתוח דיסקטומיה, ניתוח אנדוסקופי, ניתוח זעיר פולשני? איזה מהם הטוב ביותר למקרה שלו?
2. מהם כל הסיכונים בניתוח כזה?
3. מהו משך ההחלמה המוערך? מתי יוכל לעמוד על רגליו ומתי יוכל לחזור לפעילות רגילה לחלוטין?
שאלות נוספות במידה וניתן לענות על סמך הנתונים שהוצגו:
4. האם הניתוח באמת הכרחי או שניתן היה לטפל בדרכים אחרות?
5. האם הניתוח אמור לשפר את כאבי הגב באופן משמעותי או רק את ההקרנה לרגל?
תודה רבה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דנה
ד``ר ליאור מרום28/03/20101) בכל הניתוחים מוציאים את חלק הדיסק שלוחץ על העצב
זעיר פולשני מאחד בתוכו: מיקרודיסקטומי(עם מיקרוסקופ) או אנדוסקופיה( עם אנדוסקופ.
לא משנה באיזו שיטה תבחרי- העיקר שיעשו את מה שצריך.
2)לגבי סיכונים- דברי עם המנתח שאצלו תבחרו להנתח.
3) משתנה
4) נו באמת, לאיזו תשובה את מצפה מבלי שנבדק????????????
5) אם הבעיה היא דיסק בלבד- כאב רגל. לגבי השאר- צריך לבדוק ולראות הדמיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט ופריצת דיסקדני28/03/2010
שלום,
אני בן 48,
לפי MRI קודם ,לפני 3 שנים, היה לי 3 בלטי דיסק בצוואר.
לפי MRI אחרון, שנעשה לי , דיסק אחד פרץ C5-C6 - יש קרע במעטפת.
השאלה - עד כמה נמצב חמור יותר?
ממה עליי להזהר יותר עכשיו?
איזה בעיות נוספות זה יכול לגרום ?(היום אני מרגיש יותר כאב, אך ניתן לסבול אותו)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לדעת ללא בדיקה.
ד''ר גד ולן28/03/2010באופן עקרוני השאלה היא לא כמה הדיסק פרוץ בתעלה אלא איך זה משפיע על חוט השדרה שלך ולשם כך צריך לבדוק אותך ולחפש סימני פגיעת חוט שדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסק גב תחתון חוליותאביב27/03/2010
שלום רב!!!
לפני כשנה וקצת גילתי כי פרצתי דיסק מסיבה לא ברורה.
הפריצה היא בגב תחתון בחוליות L4-L5 זאת לפי בדיקה CT שעשיתי לפני כחצי שנה.
הלכתי למומחה בניתוחי עמוד שדרה שאמר לי שצריך לעשות ניתוח אבל שלח אותי גם לעשות זריקות הפידורל סידרה של 5 זריקות לאחר שעזרו קצת אבל ללא הצלחה יתרה. אז ככה מה שהפריצה עושה לי זה הקרנה לרגלים פעם רגל ימין ופעם שמאל לפעמים תחושות נמליות בכף הרגל קושי רב בריצה (שכרגע אני לא עושה) והכי מעצבן זה קושי בהליכה שצורכת למתוח יותר את הרגלים. אני די מיועש ולא רוצה לעשות ניתוח כי לא בטוח שיצליח וגם יכול להיות שהסבול מכאבים בגב אחרי זה.
מה עוד ניתן לעשות??
למי כדי לפנות?? אני בחור בן 25 עוד מעט וקצת קשה לי לא לעשות פעילות גופנית.
אני כן מתאמן במכון כושר לחיזוק הגוף שעוזר קצת אך כמעט ולא עושה אירובי.
השמח לתגובות ולהצעות
חג שמח וכשר
אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק L4-5
ד''ר גד ולן27/03/2010אני מסכים איתך שזה לא מרנין לעבור ניתוח דיסקטומיה בגיל 25, אבל יש פתרונות אחרים שיכולים לעזור לך.
כמובן שללא בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיהי שלך יהיה קצת קשה לייעץ לך יותר מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לפנייתך
אביב31/03/2010בהמשך לתגובתך פניתי היום למ"ס שנתת לי וענתה לי אחת המזכירות.
לפי מה שהבנתי אתה לא עובד עם קופות החולים (מכבי) ועלות הביקור היא כ-600 ש"ח.
אם כל הכבוד והערכתי אליך השמח להגיע כדי שתוכל ליעץ לי אבל קצת קשה לי לשלם סכום זה אני כרגע לא עובד וגם בקייץ מתחיל ללמוד.
השמח אם תוכל להתחשב בי.
אני מאחל לך בשנית חג שמח וכשר
אביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר גם להגיע אלי דרך מכבי
ד''ר גד ולן01/04/2010אפשר להגיע אלי עם התחייבות ממכבי למרפאה בביה"ח סורוקה טל - 08-6403785
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עונים במספר הזה
אביב06/04/2010צהריים טובים!!
בהמשך לפנייתך ניסיתי כמה פעמים להתקשר למספר זה אך ללא מענה השמח אם תפנה אותי לעוד מספר.
בנוסף שמתי לב שסורקה יושב בבאר שבע ואני בכלל מאזור השרון.
השמח אם תוכל לעזור לי להשיג אותך בכל דרך שהיא
זה הוא המייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונים בימים א-ה שעות 0800-1400
ד''ר גד ולן06/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסק צווארית וגב תחתוןטלי עמר27/03/2010
שלום, לפני כמספר חודשים אובחנו אצלי שתי פריצות דיסק צוואריות.
בשבועיים האחרונים החלו לי כאבי גב תחתון חזקים ולאחר צילום CT התברר שיש לי שתי פריצות דיסק גם בגב התחתון. רציתי לדעת אם יש קשר כלשהו בין פריצות הדיסק בצוואר לפריצות הדיסק בגב התחתון?
תודה
טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה די שכיח
ד''ר גד ולן27/03/2010למי שיש מחלה בדיסקים בחלק אחד של ע"ש יש סיכון מוגבר להופעת מחלה בדיסקים בחלקים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)