מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר ליאורעמי23/09/2008
בבקשה ממך אני יכול לקבל הסבר מה זה בדיוק MYOF.SYNDROM חיפשתי בגוגל בעיברית אבל לצערי הכל הייה כתוב באנגלית שפה קשה אבקשך אם תוכל להסביר זאת בלשון לא רפואית??על כך אודה לך עמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: עמי
ד``ר ליאור מרום23/09/2008אנני יודע מהו MYOF, זה קרוב לוודאי קיצור לא מוצלח של מונח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רבדומיוליזיסמאיה23/09/2008
שלום . אמי בת 60+ סובלת מכאבים עזים ברגל. היא ערכה בדיקות דם לאחרונה אשר הראו ערכים תקינים בכל המדדים פרט לממצא אחד: CPK=240 רופא המשפחה דיבר איתה על פירוק שרירים. רציתי לשאול על מה בדיוק מדובר, והאם אכן ערך זה מעיד על כך? תודה מראש, מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מאיה
ד``ר ליאור מרום23/09/2008ממצא כזה בבדיקות מחיב התיעצות עם נפרולוג וזה לא קשור לפורום הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסק בגב תחתוןעדי כץ23/09/2008
ברצוני לשאול שלה? לפני כ- שנה וחצי גילו לי פריצת דיסק בגב תחתון 4L5.קבלתי אפידורל בלוקץוהכאבים נשכחו הלכתי לקאנטרי: שחיה יוגה. בעיקבות משבר פיטורין בעבודה והפסקת פעילות בקאנטרי... חזרו הכאבים קכלתי שוב פעם אפידורל בלוק אלא שהפעם לא עברו הכאביםאלא רק אחרח כ- חודש וחצי ע"י רצון להליכה... אני הולכת כל יום כ1שעה... ברצוני לציין שהפסקתי לעשן לפני כ-5 חוד'. {אני כמעט ולא אוכלת} יש לי בעיה אני תמיד הייתי חטובה כיום העליתי במשקל לפחות בלי להגזים כ-10 ק"ג.. אני שוקלת לחזור לעשן.... ולהפסיק לקבל את הקוקטייל והאפידורל בלוק בגב....אני ימות מכאבים... אשמח לקבל יעוץ בנייד:0523657641. שאלה נוספתת מהי קנדידה.... בברכת שנה טובה מאחלת עדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: עדי כץ
ד``ר ליאור מרום23/09/2008קנדידה היא סוג של פטריה - מה הקשר ???????????????
לגבי מצב עמוד השדרה שלך, לא ניתן ליעץ באינטרנט אודות בעיות ספציפיות פרטניות,
אם תרצי לשמוע את דעתי , ניתן לקבוע תור אלי דרך מרפאות החוץ ברמב"ם או באופן פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הCTרועי22/09/2008
שלום שמי רועי ואני לוחם ביחידת דובדבן לפני כשלושה חודשים התחילו לי כאבים בגב. עשיתי פזיותרפיה ולאחר חודש וחצי נשלחתי לעשות בדיקת CT. תוצאות הבדיקה: ללא שבר או דיסךוקציה. מבנה גרמי שמור. 5L-4L: בלט דיסק דיפוזי קל. ללא היצרות של הפורמינות או לחץ על השורשים. לחץ קל על השק הדורלי. 1S-5L: בלט דיסק דיפוזי קל ללא היצירות של הפורמינות או לחץ על השורשים. ללא לחץ קל על השק הדורלי. אני מבין את רק חלקית.... האם זה אומר שלא אוכל להמשיך להיות לוחם? אני ספורטאי בגופי נפשי ורוחי האם זה אומר שלא אוכל להמשיך לעסוק בספורט(לפחות לא באינטנסיביות)? האם אפשר לטפל ולהחלים מזה? תודה מראש רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רועי
ד``ר ליאור מרום23/09/2008בדיקת ה CT המצוטטת - תקינה
לגבי שאר השאלות, לא ניתן להשיב עליהם ללא בדיקתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אומרת תוצאת התהודה המגנטיתפנינה21/09/2008
D10-L2 ללא מצא פתולוגי L2-L3 בקע מרכזי קטן . בקע פורמינלי ימני בינוני ושמאלי קטן. L3-L4 בקע ימני ופורמינלי ימני בינוני ופורמינלי שמאלי קטן , ישנה הצרות התעלה. L4-L5 חל למינקטומיה שמאלית , בקע פורמינלי ואקסטרה פורמינלי ימני בינוני. L5-S1 בקע פורמינלי שמאלי גדול וימני קטן. אודה מאוד על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אומרת תוצאת התהודה המגנטית
ד``ר ליאור מרום22/09/2008יש נם מצאים רבים בבדיקה שלך, אבל הם חסרי משמעות ללא ההתאמה עם הבדיקה הקלינית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - עברתי לפני שנתיים
פנינה23/09/2008למינקטומי כפי שהבנת כבר מהתוצאה של התהודה המגנטית לצערי מצבי החמיר והיום אני סובלת מאוד מכאבים קושי בהליכה קושי בישיבה וקושי לקום מישיבה או שכיבה והומלץ לי על ניתוח חוזר תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - עברתי לפני שנתיים
ד``ר ליאור מרום23/09/2008בכדי לנסות לעזור, תזדקקי לבדיקתי מלווה בממצאי ההדמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי הרב
פנינה24/09/2008מצבי הכלכלי לא מאפשר לי לבקר אצל רופא פרטי תודה על ההצעה בכל מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CT או MRIאתי19/09/2008
לפני 4 חודשים החלו לי כאבים בע"ש צווארי. ממצאי הרנטגן הראו על הצרות מרווח בסגמנט C5-6 וזיז גרמי אחורי באספקט תחתון של C5. בדיקת ה - EMG הראתה על שינויים נוירוגניים כרוניים ב - P.T ו - E.D.C מימין היכולים להתאים לנזק שורשי C6-C7 מימין. כעת הופניתי ל - CT ורציתי לדעת האם ה- MRI עדיף לאיבחון במצבי. נראה לי מיותר לקבל את כמות הקרינה של ה- CT (במיוחד אישה שהינה לפני הריונות) כאשר ה - MRI עדיף. אודה מאוד על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אתי
ד``ר ליאור מרום19/09/2008בדיקת CT מספיק טובה על מנת להגיע לאבחנה.
במידה ותזדקקי לניתוח- תשלחי קרוב לוודאי לבדיקת MRI, שהיא עבור תכנון הניתוח למנתח.
מבחינת הקרינה- ל MRI אין קרינה , ל CT יש , למרות שבמכשירים שקיימים היום בבתי החולים סקירת CT צוואר לוקחת בדיוק 20 שניות והם באיכות טובה מאוד.
כל שאר הסוגיה מה עדיף, נדונה לעיל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גב תחתון - פורום ניתוחי גב ,עמוד שדיוכבד17/09/2008
המשך לתוצאות CT ,סריקה L4-L5 רציתי לשאול כמה זמן מהיום אני יכולה להמתין עד הניתוח , האם חודש וחצי זה יותר מידי ואם לא מתי אתה ממליץ לבצע את הניתוח. אני בת 76 ושוב תודה יוכבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גב תחתון - פורום ניתוחי גב ,עמוד שד
ד``ר ליאור מרום17/09/2008לא ניתן לענות לשאלתך מבלי לראות הדמיה ולבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גב תחתוןיוכבד17/09/2008
בסריקת CT הועלו הממצאים הבאים: L4 L5 בלט דיסק דיפוזי משמעותי, שינויים ניווניים פצטארים ועיבוי הליגמנטום פלבום, ממצאים הגורמים להיצרות קשה של התעלה ולהיצרות פורמינלית דו"צ קלה. מומולץ על ניתוח מכיוון שההצרות הנה מילימטר אחד בלבד. כפות רגליי חצי מורדמים באזור האצבעות והכריות ומופיעות הקרנות כמו זרמי חשמל מידי פעם באצבע אחרת ולפעמים לאורך השוק. בעיקר בלילה בשינה. שאלתי מה אחוז ההצלחה לחזרה לשיפור איכות החיים , האם קיים סיכון ? בתודה יוכבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יוכבד
ד``ר ליאור מרום17/09/2008לא ניתן לענות לשאלתך אודות אחוזי הצלחה משום שזה תלוי בסוג הממצאים ובסוג הניתוח.
סיכונים רבים ומגוונים קיימים בכל ניתוח, יש לדון על כך עם המנתח שהציע את הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוני17/09/2008
בחודש האחרון אני סובלת מכאבי גב תחתון חזקים כתוצאה מעמידה ממושכת במהלך שעות היום. אני לוקחת משככי כאבי ומקווה לטוב. האם עיסוי יכול לעזור לי ? איזה עיסוי ולאן עלי לפנות בנושא? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רוני
ד``ר ליאור מרום17/09/2008לא תכלי לדעת אם לא תנסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אפידורלגאיה14/09/2008
שלום ד"ר, לאור מה שכתבתי אשמח אם תביע דעתך לגבי זריקת האפידורל במצבי (כאבי גב וצואר חזקים שהתחילו כתוצאה מתאונה חזיתית שעברתי לפני כשלוש שנים), האם למרות הכל ניתן לקחת הזריקה בזמן הלידה? האם מומלץ שלא? אשמח מאד לקבל התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: גאיה
ד``ר ליאור מרום15/09/2008אין שום בעיה לקבל זריקת אפידורל בלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב וצואר כתוצאה מתאונהגאיה14/09/2008
שלום ד"ר,לפני כשלוש וחצי שנים עברתי תאונה חזיתית שכתוצאה ממנה נחבלתי בכל חלקי הגוף והיתי עם זעזוע מוח, עד היום אני סובלת מכאבי גב וצואר חזקים, ניסיתי הרבה טיפולים ודבר לא עזר - כיום אני בהריון בחודש תשיעי עם צירים מחכה ללידה ראשונה הקרבה בע"ה (הופנתי ע"י אורטופד לבדיקת סיטי לפני 8 חודשים לערך ע"מ לבדוק את מצבי אך בדיוק גיליתי שאני בהריון ולכן לא יכולתי לבצע הבדיקה), כרגע דעתי היא לנסות ללדת ללא אפידורל מפני החששות של תופעות הלוואי כי גם ככה אני עם כאבים במשך שנים מהתאונה אך בשל זאת שיש לי צירים סדירים שלא מתפתחים ללידה הוצע לי לקבל זירוז לרוב הוא משולב עם זריקת האפידורל כי קשה לעמוד בעוצמת הכאב, אשמח מאד לקבל חוות דעתך או לדעת מי יכול לסייע לי במענה לשאלתי - תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: גאיה
ד``ר ליאור מרום14/09/2008מה השאלה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירפאת כאבאופיר13/09/2008
שלום ליאור רציתי לישאול אותך אני סובל מהיצרות קשה ובלט דיסק אני גר בקריות האים יש אפשרות להגיע למירפאה לכאה בבית החולים רמבם? דרך רופא המישפחה? או בפנייה אישית ותשלום של מאה שקל למטרת היתיעצות.. אים רופא לכאב או אורטופד בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אופיר
ד``ר ליאור מרום13/09/2008ניתן להגיע למרפאת כאב בהפנית רופא משפחה\ אורטופד
או לשלם באופן אישי, אך חיב להצטיד במכתב הפניה רפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגב עליוןרוני12/09/2008
שלום, לפני כמעט כשנה החלו אצלי כאבים חזקים בחלק הגב העליון, אשר מגבילים אותי בחלק מהתנועות( הרמת כתפיים, הושטת ידיים לפנים ועוד ) רופא המשפחה הפנה אותי לפיזיוטרפיה- אך זו לא עזרה לי. לאחר מכן הופניתי לעשות ct ומיפוי עצמות והתוצאות שקיבלתי הן- קשרי שמורל קטנים בחלק מגופי החוליות. קיים ניוון הדיסקיות הבין חולייתיות עם אפקט ואקום בחלק מגופי החוליות. וסקוליוזיס ( במיפוי). אודה מאוד אם אוכל לקבל הסבר מה המשמעות לתוצאות הבדיקות ואיזה טיפול אני צריכה. תודה רבה, רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רוני
ד``ר ליאור מרום13/09/2008קשרי שמורל הם ללא כל קשר למה שאתה מתאר,
ניוון דיסקיות וסקוליויזס עשוים במידה כזו או אחרת לגרום לכאבים- ללא בדיקתך לא ניתן לתת תשובה מדויקת יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט דיסקגיא12/09/2008
ד"ר בוקר טוב לפני כ3 חודשים עברתי תאונת דרכים לאחר מכן התחילו להופיע לי כאבים בגב התחתון המשכתי לעשות הכל כרגיל.אחרי חודש וחצי חזרתי לרופא עם כאבים יותר חזקים והוא נתן לי כדורים נגד כאבים.לפני כשבוע וחצי הכאב היה בלתי נסבל והתחיל להקרין לי לאזור הישבן ועד הברך,חזרתי לרופא והוא נתן לי כדורים יותר חזקים נגד כאבים(פרוקסט5)ושלח אותי לעשות CT-חזרתי לעבודה(משרדית מול מחשב)כעבור יומים בעבודה לא יכלתי להמשיך כאבים עזים באזור הגב התחתון ומקרין לרגל.אני לא יכול לשבת,לעמוד,ולשכב הרבה זמן ובלילה אני ישן על הרצפה עם מזרון דק כי רק ככה לא כואב כ"כ בתשובה של הCT כתוב"שינויים ניווניים עם איבוד קל של גובה הדיסק L4-L5 ועם בלט קל אחורי דיפוזי של האנולוס פיברוזוס".אני לא יודע מה זה אומר ומה שאני יודע שזה כאב בלתי נסבל.אשמח אם תוכלו עזור לי במציאת טיפול מתאים ובנוסף מה זה אומר הסיכום של הCT. תודה מראש:גיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: גיא
ד``ר ליאור מרום13/09/2008בדיקת CT אומרת שישנו בליטה קלה של הדיסק אחורנית בגובה 4-5
לחזור לרופא ולהבדק משום שיכול להיות שמתפתחת תמונה של פריצת דיסק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבone12/09/2008
ד"ר שלום אני בת 23, מזה זמן שאני סובלת מכאבי גב ולעיתים קושי מסוים בתנועה, בעיקר באיזור הגב התחותון, היכן שהבחנתי גם במעין שקע, מה שמן הסתם מבליט את הבטם כלפי חוץ קמעה, לעיתים אף כאשר אני עומדת מספר שניות בתנוחה מסוימת, אני חשה כאילו הגב "נתפס. לדוגמה, כאשר ברצוני לקום ממצב שכיבה למשל, או מעמידה שפופה-משהו, עלי לשחרר את האיזור ע"י התכופפות לעבר הרגליים ומשיכה חזקה לעברם. אני יכולה לומר שבעבר גבי היה ישר ואף החוליות בלטו מעט על פניו, מקום שכעת האיזור שקוע. אשר על כן, מהם הצעדים המומלצים [בנוסף להמלצה להתייעץ עם רופא בתחום] , בהם שומה עלי לנקוט, ראשית למנוע החמרה, והאם ניתן לטפל בכך, האם המצב בר תיקון/ ניתן ליישר את הגב? מה עשויים להיות הגורמים לכך? כמו כן, זהו המקום לציין, הבחנתי במעין 'בליטה', שנעה מעט במקומה עם מגע, הגב התחתון מצד ימין[ הייתכן שהדבר רלוונטי לעניין, אולי יוצר לחץ באיזור?] אציין שטרם ביקרתי אצל רופא או נועצתי בענין. אודה לעצתך הטובה, כך ב'שלט רחוק'. בוקר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד``ר ליאור מרום13/09/2008כפי שציינת, הפורום לא יכול להיות מענה לבדיקה ואינו נותן שרות " שלט רחוק"
לכי להבדק !!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)