מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת emg לאחר תאונת דרכיםרשיד10/04/2016
שלום רב
לפני 4 חודשים עברתי תאונת דרכים...ואז התחיל לי כאבים ברגליים ובידים ובגב תחתון....עם נימול ועקיצות ורדימות ברגליים וידיים...
עשיתי בדיקת emg והתוצאות :
f responses showed prolonged latencies of bil tibial and peroneal nerves (53:54 msc .....
in conclusion : mild bil lombo-sacrar radicolopathy l4-s1
השאלות :
1. האם הממצאים קשורים לתאונת הדרכים?
2. מה הממצאים אומרים?
הערה : לפני התאונה לא היה לי בכלל כאבים וכו'
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת emg לאחר תאונת דרכים - תגובה
ד``ר ליאור מרום10/04/2016לא ניתן לדעת האם קשור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רשיד10/04/2016ומה הממצאים אומרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מטרידה אחרי שפעת חזקה......יניב09/04/2016
שלום אני בן 21 מקווה שתוכל לעזור לי. בעיות בריאות שיכולות לעזור להבין את שורש הבעיה: אלרגיה לאבק. מעיים רגישות ובטן רגישה עם רפלקס וצרבות מידי פעם. עקמת קלה בינונית בחזה ימין למעלה,עמוד שדרה לא יציב,עיוות קל בחזה שמאל בטן שמקרין למעלה ושנוגעים מציק מעט. לפני שלושה שבועות חליתי בשפעת חזקה עם חום גבוה והמון נזלת ואף סתום, הרופא נתן לי אנטיביוטיקה החום ירד והנזלת לקח זמן יותר עד שעבר. עד עכשיו אוזניים סתומות ונוזלים באוזניים לפי הרופא. לוקח נזוקורט אקווה. מאחרי השפעת ובעיקר בימים האחרונים כאבי שרירים בעיקר בחזה העליון ובגב גם בעקמת וגם בצד שמאל. במוצ"ש הופנתי למיון עקב כאבי שרירים חזקים שחששתי לבעיית לב. בדיקות דם כולל צילום ואקג תקין. ריאות תקינות. לוקח אקמול מידי פעם עוזר לכאב.בביה"ח אמרו לי אופטלגין מעדיף לוותר.לפעמים בישיבה מרגיש כובד או לחץ קל בחזה מלווה בנשימה כבדה או קוצר נשימה קל. שמתי לב לחוסר יציבות ברגליים וכאילו חולשה בצד אחד של הגוף השמאלי.יש לי פיהוקים חלקיים ותקועים ותחושת אוויר תקוע או חוסר חמצן. מה אני אמור לעשות חוץ להיות רגוע? לחכות כמה ימים אולי יעבור? ללכת לתרגילי פיזיותרפיה לעקמת ולכאבים?יתכן וזה מהעקמת הכאבים והנשימה כתוצאה משפעת? שאני נוגע בשרירי החזה הכאבים מתגברים, חושש לעשות ספורט. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מטרידה אחרי שפעת חזקה...... - תגובה
ד``ר ליאור מרום09/04/2016עליך להבדק רשמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי צוואר גם אחרי טיפול פיזיוטרפיהפנינה30/03/2016
שלום!
יש לי כאבים ממש חזקים בצוואר שמגיעים עד לכתף. לפי צילום רנטגן רופא אמר שיש לי היצרות תעלת עמוד השדרה. התחלתי טיפול פיזיוטרפי אבל זה לא כל כך עוזר לי...
האם יש טעם להמשיך עם הפיזיוטרפיה? איזה טיפול בכלל מומלץ נגד כאבי צוואר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צוואר גם אחרי טיפול פיזיוטרפיה - תגובה
ד``ר ליאור מרום03/04/2016תזדקקי לבדיקה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום,
מור17/04/2016אם הפיזותרפיה לא עובדת יש טיפול אחר שכן יכול לעבוד
אני גם עברתי תאונה לפני 3 שנים והיו לי כאבי צוואר שלא עברו כשנה עם נסיון של פיזיותרפיה וכדורים
חבר המליץ לי על שיטה סינית שעבדה לי מעולה אחרי 3 חודשים כבר הפסיק לי הכאב צוואר והפסקתי את הטיפולים ומרוצה מכל טיפול שעשיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטור לגביי כאב בגב תחתון ועליוןוואסים19/03/2016
שלום רב
בת 40
מזה כחודש כאבים סימטריים בגב תחתון
וגב עליון שכמות ומטה עם הקרנה לחזה..
נשלחתי לרנטגן
צילום חזה תקין
צילום מותני וסקראלי תקין
צילום צווארי ומעב צווארי גבי
ישור לורדוזיס
שינויים בפרקים קטנים
שינויים ניווניים
היצרות מרווח בין חולייתי בגובה c-3-4 ו- c -5-6
האם יש קשר ישיר לכאבים באזורים שציינתי?
האם צילום רנטגן מספיק?
מה הצעד הבא שעליי לעשות?
תודה רבה
תאמו תורצרו קשרהדפסת ההודעההוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדוקטור לגביי כאב בגב תחתון ועליון - תגובה
ד``ר ליאור מרום20/03/2016לבצע הדמיה ct או mri
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
פנינה28/03/2016סליחה, אני לא רופא. פשוט לאמא שלי גם היו כאבי גב ורופא הציע לה ניתוח. היא לא רצתה ועכשיו היא משתמשת בחגורה מיוחדת שתומכת גב תחתון וזה ממש עוזר לה. היא צריכה ללכת איתה כמה שעות ביום למשך כמה חודשים. היא הזמינה אותה בקליניקה גלובל מדיק בתל אביב.
אולי זה מה שיכול לעזור גם לך...
תרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרמים בפנים צד ימין עקב נפילה על הצווארעודד18/03/2016
שלושם אני נפלתי ועשתי צילום צוואר וכתוב שם שיניום דנגרטיביים.היצרות קלה של המרווחים שלc 3-4 ו 5-6 מה זה אומר בבקשה ואם יש קשר לזרמים בפנים צד ימין תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרמים בפנים צד ימין עקב נפילה על הצוואר - תגובה
ד``ר ליאור מרום20/03/2016קשה להשיב ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצה צווארית וקושי בבליעת מזון מוצקממליצה בחום14/03/2016
שלום. בת 40. לפני כ 15 שנה התגלתה פריצת דיסק צווארית c5- c6 עם לחץ קל על השק. במשך השנים נמנעתי מהרמות מסע ועשיתי טיפולים אלטרנטיביים ששמרו על מצב מאוזן. בשנה האחרונה ילדתי והעומס במשא כבד עלה כצורך כולל הרמת תינוק. בחודשים התחלתי להרגיש קושי בלעיסה ארוכה כמו בשר, השרירים מתעייפים ובנוסף החל קושי בבליעה, אוכל מוצק לפעמים קשה לבליעה ודורש שתיית נוזלים כעזרה. עברתי את כל הבדיקות כולל אנדוסקופיה, קולוסקופיה, עם ייעוץ גסטרו, בדיקות דם לאבחונים ודבר לא נמצא. כיוון שכאבי הצוואר לא החמירו לא קישרתי זאת לפריצה. הייתכן שיש איזשהו קשר בהחמרה של פריצות הדיסק יחד עם העומס בהרמת משא בשנה האחרונה? במידה וכן, האם כאשר אמעיט בהרמת משא זה עשוי להשתפר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצה צווארית וקושי בבליעת מזון מוצק - תגובה
ד``ר ליאור מרום15/03/2016שלום.שאלתך מסובכת מדי לתשובה בפורום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה
ממליצה בחום15/03/2016מבינה שהתשובה מסובכת אך בכל זאת אודה לך אם תיתן כיוון לדעתך האישית . תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים תמידיים בגב עליון צד ימין עם הקרנה לבטן ימין עליונהאיריס11/03/2016
דוקטור שלום
אני בת 44 עברתי תאונת דרכים לפני שנה התהפכתי עם האוטו ישבתי מאחורה ולא הייתי קשורה איבדתי הכרה והתעוררתי הפוכה לגמרי מהמצב שבו הייתי לפני . אני לא יודעת מה קרה בדיוק אבל מאז יש לי כאבים איומים בגב אמצעי באזור t10 עשיתי ct ראו המיניוגיומה בגוף חוליה t10 כמו כן ראו היסתיידיות הייתי אצל מומחה הוא אמר שזו לא הסיבה לכאבים ואני צריכה לעשות פיזוטרפיה וללמוד לחיות ככה אני ממש סובלת ובבוקר לוקח לי לקום מהמיטה 1/2 שעה עם כאבי תופת אני מכופפת לגמרי ולא יכולה להתיישר
איזה בדיקות אתה ממליץ עוד לעשות כדי להבין מאיפה הכאב הנורא????בתודה מראש איריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים תמידיים בגב עליון צד ימין עם הקרנה לבטן ימין עליונה - תגובה
ד``ר ליאור מרום11/03/2016הבדיקה בסך הכל תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה כיוון בדיקות אתה ממליץ?
איריס11/03/2016מאיפה הכאבים הנוראיים איך ממשיכים? שאני יושבת אני לא מצליחה לקום לעמידה זה כרוך בכאבים קשיח ולא מצליחה להתכופף האם כדאי לעשות Mir?צירפתי קובץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגב אמצעי. בבקשה תשובתכםשלי09/03/2016
אני בת 35. סובלת מכאבי גב אמצעי כחודש וחצי.
הכאבים נוראיים ולעיתים אני ממש מתוסכלת מכך.
אציין כי הכאבים מוקרנים לי לאיזור החזה.
לאחר שנבדקתי עי כירורג שד בעקבות הכאבים והכל היה תקין, הופנתי לאורטופד אשר נתן לי ארקוקסיה ואף הפנה אותי לצילום גב.
אני נורא חוששת וטרם ביצעתי את הצילום כי הבנתי שבצילום לא ניתן לראות כלום ועדיף ct.
אני חוששת מהרע מכל
בבקשה תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגב אמצעי. בבקשה תשובתכם - תגובה
ד``ר ליאור מרום10/03/2016צילום לא יתרום להבנת מקור התלונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב אמצעי
שלי11/03/2016תודה על המענה.
אם כך..מה כן יכול לבחון את זה?ct? מה יכול לגרום לכאבים בגב אמצעי...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך תלחצי ייתכן פריצה או בלט דיסק
הדס21/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקמת הצלקת שנוצרה כתוצאה מהניתוח פגעה בעצביםסלבה09/03/2016
שלום רב
לאחר שסבלתי מכאב המוקרן לרגל שמאל (בעמידה או הליכה) עקב פריצת דיסק L5-S1 הסכמתי לעבור ניתוח זעיר פולשני.
לפני כשנה עברתי ניתוח .למינה\דיסק-אקטומי L5-S1 . כעבור חצי שנה התופעה של הקרנה לרגל חזרה באותה רמת אינטנסיביות . בנוסף הכאב הקרנה ברגל התחיל להופיע גם במצב ישיבה או שכיבה , במיוחד בבקרים לאחר קימה מהשינה הכאב ברגל מוגבר .
עם החזרת כאבים פניתי עם צילומי MRI (לאחר ניתוח) להתיעצות אצל רופא המנתח ו קביעתו הייתה חד משמעית : פריצת דיסק חזרה והיא הסיבה העיקרית לכאבי הקרנה והמליץ על ניתוח חוזר עם קיבוע TLE , הרקמת צלקת בצילום לטענתו לא מקור להקרנות.
במקביל בכדי להקל על כאבים פניתי למרפאת כאב והרופא לאחר עיון בצילומי MRI לפני\אחרי ניתוח הסביר כי הניתוח חוזר לא רק שלא יעזור הוא יחמיר את הבעיה מהסיבה כי רקמת הצלקת שנוצרה כתוצאה מהניתוח פגעה בעצבים ולאחר ניתוח נוסף הרקמת הצלקת שתווצר תחמיר את מצבי עוד יותר ...
כפי תיארתי לעיל יש 2 חוות דעת מנוגדות אחד לשניה ץץץ
מעוניין לקבל חוות דעת בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רקמת הצלקת שנוצרה כתוצאה מהניתוח פגעה בעצבים - תגובה
ד``ר ליאור מרום10/03/2016שלום.
לא ניתן לקבל חווד מרופאי הפורום ללא בדיקה ומעבר על ההדמיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרכי טיפול בצלקת לאחר ניתוח
סלבה11/03/2016שלום רב
במקרה ומתברר שסיבת הכאבים המוקרנים לרגל היא צלקת שפגע בעצבים .
מה הן דרכי טיפול אם קיימים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מנתח מודע לסיבוך מהסוג הזה ?
סלבה11/03/2016שלום רב
האם מנתח אמור להיות מודע לסיבוך מהסוג הזה ?
ומה הן דרכי מניע במהלך הניתוח ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות לאחר קיסרי עם הרדמה ספינליתמיקה07/03/2016
שלום
עברתי ניתוח קיסרי לפני 10 ימים עם הרדמה ספינלית.
כשבוע לאחר הניתוח החלה תופעה מאד מלחיצה- בערך איזה 3 פעמים ביום אני חווה התקף של כמו "יריות" בעמוד השדרה. אני חשה זרמי חשמל שתוקפים את האזור האמצעי של הגב. זה מלחיץ מאד ובזמן שזה קורה נעתקת לי הנשימה.
זה נמשך פחות מדקה.
האם זו תופעת לוואי מוכרת של ההרדמה, האם זה יעבור או שיש צורך להיבדק אצל רופא ואם כן - איזה?
אשמח מאד לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות לאחר קיסרי עם הרדמה ספינלית - תגובה
ד``ר ליאור מרום08/03/2016מומלץ לעשות mri בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע ולאן לפנות?
מיקה08/03/2016מדוע MRI? מה החשד? האם זו לא תופעת לוואי מוכרת? לא להמתין לראות אם חולף?
היה יום אחד שלא היה כלום ואז למחרת פעמיים בבוקר.
לאיזה רופא עליי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא היפודנסי בבסיס הדנס בצוואר האם זה מדאיג ?סאמר29/02/2016
שלום דר
קצת היסטוריה , התחילו אצלי קליקים בגרון לפני שנתיים נשלחתי אז לבדיקת סי טי ואולטראסאונד צוואר הבדיקות יצאו תקינות ואני חי עם זה שיש לי קליקים בזמן בליעה , לפני כשלושה חודשים צוואר תפוס , ביקרתי אצל אורתופיד שלח אותי לרנגן צוואר , בבדיקה נמצא (ממצא היפודנסי בבסיס הדנס ) ,הרופא אמר לי לא להתייחס לממצא .
מאז אני דואג ולא רגוע .
שאלה :
האם יש קשר בין הממצא ההיפודנסי לקליקים בגרון ?
האם עלי לעבור עוד בדיקות על מנת לשלול סרטן ממאיר?
אשמח לתשובה בבקשה
ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא היפודנסי בבסיס הדנס בצוואר האם זה מדאיג ? - תגובה
ד``ר ליאור מרום29/02/2016אין מה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שברים בזיזים בגב L1-L4 צד שמאלאלעד24/02/2016
שלום בתאונת סקי לפני חודש שברתי את זיזי גב -L1-L4 בצד שמאל.
מהיום השני אני ללא משכחי כאבים וכיום אני כמעט לא מרגיש כאב למעט רגישות קלה.
אני בן 25.
אני ספורטאי ועד למועד התאונה הייתי בכושר מלא,
מתי אוכל לחזור לפעילות מלאה עם בכלל?
והאם אפשר לנתח על מנת להחבר את הזיזים חזרה למקום על מנת למנוע כאבים ורגישות בעתיד?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שברים בזיזים בגב L1-L4 צד שמאל - תגובה
ד``ר ליאור מרום24/02/2016לא מחברים זיזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת ע"ש גבירינה23/02/2016
שלום,
בבדיקת צילום חזה שעשיתי גילו שיש לי עקמת קלה ע"ש גבי
אני בת 68 ,וזה מסביר את כאבי גב שתוקפים אותי מידי פעם
האם יש מה לעשות? יש פתרון?
תודה רבה לתשובה
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת ע"ש גבי - תגובה
ד``ר ליאור מרום24/02/2016אין לדעת...תזדקקי לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום מתאים לעמ"ש לומברי לשלילת dural ectasiaמטופל13/02/2016
על מנת להעריך אם קיימת אצלי תסמונת מרפן, היועצת גנטית ביקשה שאערוך סי טי עמ"ש לומברי וסקרלי לשלילת dural ectasia (אם לא בוצע סי טי בטן ואגן בשנתיים האחרונות). האם mri מדגים בצורה טובה גם את האזור והממצא הנדרש? מעדיף לחסוך את הקרינה הכרוחה בסי טי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום מתאים לעמ"ש לומברי לשלילת dural ectasia - תגובה
ד``ר ליאור מרום13/02/2016Mri. יתן תשובה מצוינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בזיז L3 בעמוד השדרה...................מריה05/02/2016
שלום רב,
אני בת 27, מגיל קטן אני עושה ספורט. ובשנתיים אחרונות הולכת לחוג " ריקוד על עמוד" . בנוסף אני עושה גם יוגה. אני בכושר גופני מצויין מבחינת הכל , גם גמישות וגם כח.
אתמול נפלתי על הגב ובצילום התגלה שבר ב-L3 בעמוד השדרה.
אני מבינה שבחודשיים הקרובים לא אוכל לעשות ספורט.
השאלה היא מתי אוכל לחזור באופן מלא לאימונים? והאם בכלל אוכל לחזור לאותו מצב שהייתי לפני הנפילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בזיז L3 בעמוד השדרה................... - תגובה
ד``ר ליאור מרום05/02/2016שלום לך.
יש להתיעץ עם מנתח עמ"ש לאחר שיראה את הצילומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)