מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גב mriיהלי25/07/2015
לא היה מענה אז אני כותבת שוב .
דוקטור שלום, אני מזה כשנה וחצי סובלת מכאבי גב בצד שמאל כאבים בלתי נסבלים ומלחיצים. עשו לי mri לכל עמוד השדרה שיצא תקין. אך הכאבים עדיין לא נסבלים . במקביל מצאו לי בעיה של קרע בכתף ואני מועמדת לניתוח. השאלה שלי , זה האם חס וחלילה יש משהו באחד האיברים הפנימיים שגורם לכאבי גב, האם זה משהו שמתגלה בmri שעושים לעמוד השדרה? והאם הממצא של קרע בלברום בכתף בצד שמאל יכול להיות בעצם מקור הבעיה העיקרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גב mri - תגובה
ד``ר ליאור מרום26/07/2015אם mri עמ"ש תקין אז אין כל עצה מה לעשות בפורום הזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה
יהלי27/07/2015אני רק שואלת אם היה משהו פנימי יותר שגורם לכאבי גב, האם זה ה יה מתגלה בMRI עמוד שדרה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלום רבשרונה23/07/2015
אני לפני כשנה עברתי ניתוח בגב עקב הירדמות של הרגל הניתוח לא הצליח ולא שיפר את הרגל ועדיין הרגל רדומה לפני ככמה חודשים עברתי שוב באותו מקום ניתוח חוזר בגב וגם זה ללא הצלחה השאלה מ אני יכולה לעשות או עם מי להיפגש שיבדוק לי למה הניתוח לא צלח.
בבקשה אני כבר לא יודעת מה לעשות בכדי שארגיש את הרגל עשיתי בדיקת מחטים והיה רשום שהשורש נפגע .
האם אני יחזור להרגיש את הרגל או לא?
בבקשה אני כבר לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה
שרונה24/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום רב - תגובה
ד``ר ליאור מרום26/07/2015שלום. עלייך להפגש עם מנתח עמו"ש שאת סומכת עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לירוןפענוח MRI19/07/2015
שלום,
אני הופניתי ל MRI צווארי כי יש לי כאבים בצוואר וכאבים בשורשי כפות הידיים.
הלורדוזיס הצווארי שמור. מודגם דקסטרו-סקוליוזיס קודם גופי החוליות גופי חוליות עמוד שדרה צווארי שמורים בגובה ובמנח. קומפלקס דיסק-אוסטאופיט מודגם בגובה C4-C5, זה גורם להשטחה מינימלית של האספקט האנטריורי של החוט מלווה בשינוי אות עדין ביותרבתוכו ( 9 - 8 ). ללא דפורמציה משמעותית של החוט. קומפלקס דיסק-אוסטאופיט מינימלי מודגם בגובה C5-C6 ללא אפקט על החוט. פרט לכך -התעלה הספינלית והפורמינות הנוירליות מרווחות. המעבר הצרביקו-מדולרי שמור. חוט השדרה הצווארי תקין באות ובמבנה. מודגם החזר אות תקין ממח העצם בחוליות עמוד שדרה. רושם: קומפלקס דיסק-אוסטאופיט בגובה C4-C5 הגורם להשטחה קלה ביותר ולשינויי אות מינימליים בחוט.
אשמח לדעת מה זה אומר
בתודה מראש לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
לירון26/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שרק לחלק עונים
לירון02/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ctאלמונית18/07/2015
שלום אני בת 23 בעקבות כאב באגן שמקרין לירך וכאב בגב התחתון שלחו אותי לרנטגן של העמוד שידרה המותני והתוצאות יישור של הלורדוזיס המותני מבנה גרמי שמור. מזה אומר? האם זה יכול להיות כתוצאה ממשהו מסוכן כמו גידול ? לא מצאתי מידע כלשהו באינטרנט ואני מחכה לתוא אצל הרופא איך מטפלים בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האלמונית החוששת
Nature19/07/2015שלומות לך,
הצילום, לפי מה שכתבת, אינו נותן הסבר לכאב המקרין.
גם אינו מעיד על חשד לגידול, אלא על שינוי במנח החוליות.
עכשיו אחרי שנשמנו.. :)
אם גם כך התור לרופא ארוך ומייגע,.
הייתי רואה פיזיותרפיסט מומחה לאיזון אגן וטיפול מנואלי בעמוד שדרה.
בהצלחה
Health is our Nature* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב עליון- אמצעייהלי18/07/2015
דוקטור שלום, אני מזה כשנה וחצי סובלת מכאבי גב בצד שמאל כאבים בלתי נסבלים ומלחיצים. עשו לי mri לכל עמוד השדרה שיצא תקין. אך הכאבים עדיין לא נסבלים . במקביל מצאו לי בעיה של קרע בכתף ואני מועמדת לניתוח. השאלה שלי , זה האם חס וחלילה יש משהו באחד האיברים הפנימיים שגורם לכאבי גב, האם זה משהו שמתגלה בmri שעושים לעמוד השדרה? והאם הממצא של קרע בלברום בכתף בצד שמאל יכול להיות בעצם מקור הבעיה העיקרי?
תודה ויום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תגובה לנושא הנ"ל
יהלי20/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- mriראובן17/07/2015
שלום ברצוני לברר לא כל האנשים שמציגים בעיה כל שהיא זוכים לתגובה
לפי מה שנראה ניתנת תשובה רק לפי בחירה ולא לפי סדר הפירסום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר mri - תגובה
ד``ר ליאור מרום17/07/2015שלום.
לצערי חלק ניכר מהשאלות אינו ניתן למענה עקב הצורך לבדוק את המטופל כולל ההדמיה שלו.
הפורום אינו תחליף מהיר וזול ליעוץ רפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב עם הקרנה לרגלייםמשה לוי16/07/2015
שלום אני סובל מכאבי גב המקרינים בעיקר לרגלים ומטופל בדיקור סיני פעמיים בשבוע אבחון הבדיקות והממצאים קבע כי אני סובל " בין חוליות 3 ו4 בלט דיסק דיפוזי קל וחוליות 4-5 בלט דיסק אחורי מרכז קאודלי עם לחץ על קדמת השק התאקטאלי ופורימינלי דו צדדי עם היצרות פורמינות נאורליות .
ו L5 -S1בלט דיסק מרכזי קל" לסיכום שינויידיסקליים וגרמים מנימליים"
כאב הרגליים מתרכז בצידי הרגל ללכל האורך בברגל ימין וקצת בשמאל ואני לא מצליח לישון בלילה מרוב כאב מה ניתן וכיצד עם כאב זה והאם על פי חוות דעת זו אין דיסק וריפוי זה עניין של זמן ????
תודה משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב עם הקרנה לרגליים - תגובה
ד``ר ליאור מרום16/07/2015שלום.
שוב ושוב......
שאלתך איננה נתנת למענה באינטרנט.
עליך להתיעץ עם מנתח עמו"ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופפ.. למה זה מגיע לך משה ?
Nature18/07/2015משה שלום,
להלן ציטוט חלקי ממה שכתבת:
"בלט דיסק אחורי מרכז קאודלי עם לחץ על קדמת השק התאקטאלי ופורימינלי דו צדדי "
במילים פשוטות: בעמוד השדרה נוצר לחץ על מבנים עצביים רגישים - הלחץ מעורר כאב.
הריפוי עקרונית פשוט למדי, נוריד את הלחץ - יעלם הכאב..
הדיקור הוא כלי נפלא, שבמקרה שלך אינו משפיע על מקור הבעיה אלא מטפל סימפטומטית בעמעום הכאב.
אני הייתי פונה למי שזו מומחיותו, פיזיותרפיסט מומחה לשיטת מיתלאנד או מקנזי דרגה 3 ומעלה !
בהצלחה
Health is our Nature* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי צוואר מקריניםשני16/07/2015
שלום,רציתי לשאול,עברתי תאונת דרכים לפני חמישה חודשים,מאז סובלת כאבי צוואר ומטופלת תרופתית ופיזיוטרפיה.בשבועות האחרונים קיים כאב קבוע באזור לסת ימנית עליונה,חולשה בכתף ימין,כאב באזור שכם מאחור ומקדימה.האם סביר כי כאבים כאלו מגיעים מהצוואר?אציין כי בסיטי צווארי היצרות בשלוש חוליות ובקע קטן בין c5-6. אציין כי יש כאב נוסף באזור בלוטתהתריס,שם יש מלאות ונמצאת במעקב,וכן,לאחר טיפול אנטיביוטי כאשר היה חשד שהכאבים מגיעים מהשינים אך הכאבים לא הגיבו לאוגמנטין.האם הכאבהמפושט נשמע מתאים יותר לבעיה אורטופדית או לבלוטת התריס או אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צוואר מקרינים - תגובה
ד``ר ליאור מרום16/07/2015לא ניתן להתיחס לשאלה שכזו ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעזאזל קורה אצלי ?
Nature18/07/2015שני יקרה,
הלסת התחתונה קשורה באופן ישיר לעמוד השדרה ומושפעת ממנו.
החולשה בכתף כמו גם הגבלת תנועה אם יש, והכאב המקרין לשכם, עשויים בהחלט לנבוע מפגיעה בעמוד השדרה כתוצאה מהתאונה. כאב מקרין באיזור החזה עשוי אף הוא להקרין מעמוד השדרה או להיגרם מחבלה מקומית מחגורת הבטיחות.
תחושת המלאות באיזור הגרון עשויה אף היא להיות מושפעת ממנח לא מדוייק של החוליות באיזור הצווארי.
איזון האגן ומיצוב עמוד השדרה עשויים להביא להקלה גדולה במקרה כזה
ולגמילה מהירה ממשככי הכאבים.
בדיקה פיזיקלית הכרחית לשלול או לאושש את החשדות.
בהצלחה
Health is our Nature* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיסקים מיובשים והזרקת דפומדרול 40ויקי13/07/2015
שלום רב,
אבא שלי סובל לאחרונה מכאבים חזקים בגב שעברו לרגל. צילום CT הראה ששני הדיסקים התחתונים התייבשו לחלוטין L5-S1 וL5-L4. כמו כן אובחנה אצלו דלקת סביב העצב.
הוא קיבל זריקת דפומדרול 40 מג באזור שסביב יציאת העצב בשילוב עם פיזיותרפיה מיד לאחר ההזרקה, וצפוי לקבל זריקה נוספת בהפרש של יומיים בלבד.
השאלה שלי היא האם הזרקת דפומדרול היא הטיפול הכי יעיל שיש כיום, או שמא יש טיפולים אחרים טובים יותר? כמו כן - האם הפרש של יומיים בין הזרקת 40 מ"ג הוא סביר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיסקים מיובשים והזרקת דפומדרול 40 - תגובה
ד``ר ליאור מרום17/07/2015הזרקה שכזו אינה טיפול מקובל. ממליץ יעוץ פורמלי עם מנתח עמו"ש ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא צריך לסבול מכאבי גבאוסתיאופט09/07/2015
לשחרר את הלחץ בין החוליות, יצירת רווח לדיסק שלא ילחץ על עצב ואין כאבים. פשוט, הגיוני ומוכח. שיטת ההיפוך עם גב back בלי הקרנות תרופות טיפולים או ניתוחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסטיאופת - אפשר פרטים ?
Nature20/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישתי נפלה על הישבן ויש ריסוק חוליהברטה חגג08/07/2015
שלום אישתי נפלה על הישבן וריסקה את חוליה די 12 ומאז חלפו שנתים עים כאבים וצורכת כדורים פרקוסט 10 מיליגרם האים יש פיתרון לכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישתי נפלה על הישבן ויש ריסוק חוליה - תגובה
ד``ר ליאור מרום08/07/2015יכול להיות...לשם כך צריך יעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפסיק את הכאב ללא תופעות לוואי
Nature09/07/2015ברטה שלום,
הכאב אינו לרעתנו - להיפך !
עלינו להודות לו, שבעזרתו אנו יודעים לזהות כשדברים מתקלקלים אצלנו בגוף.
משככי כאבים, מטרתם אינה ריפוי - כי אם טשטוש סימפטומים !
כאשר בפועל מקור הבעיה ממשיך להתקיים - ואולי אף להתעצם,
כיוון שבעזרת המשככים, אנו אולי מצליחים לעשות פעולות אותן לא היינו מצליחים בלעדיהם.
על כן, הם טובים לזמן קצר בלבד, יום- יומיים,
במקרה אקוטי עד לבירור וטיפול בשורש הבעיה- ולא לטווח ארוך !
פרקוסט הינו משכך כאבים אופיאטי משולב עם פארצטמול
תופעות הלוואי נוראיות ! תקרא בעצמך בעלון התרופה.
אני הייתי פונה לטיפול אצל פיזיותרפיסט מומחה לטיפול מנואלי או מקנזי דרגה 3 ומעלה.
בריאות והחלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה ברגליים והפסקת הליכהאייל06/07/2015
שלום,
לפני עד לפני 4 חודשים אבי היה אדם עובד ויכל ללכת, יכל לעשות הליכון כל יום והיה אדם בריא.
ביום בהיר החלה הדרדרות בהליכתו וכשהיה הולך החל פשוט ליפול. כרגע הוא בכלל אינו יכול ללכת לבד אלא בעזרת הליכון.
בבית החולים עשו לו ct ראש וזה יצא תקין, כנ״ל רופא נוירולוג.
בבדיקת mri של עמוד השידרה יצא:
במעבר לגזע המוח רושם לאות חריג בפונס - להמשך ברור מכוון למוח.
בגובה c3-c4 מודגם בלט דיסק קשיח לוחץ על השק הדורלי ועל חוט השדרה.
בגובה c4-c5 - מודגם בלט דיסק קל.
בגובה c5-c6 מודגם בלט דיסק קשיח לוחץ על השק הדורלי ועל חוט השדרה.
בגובה c6-c7 מודגם בלט דיסק דפוזי עם לחץ על השוק הדורלי.
במוח עצם חולייתי מודגמים שינויים ניווניים בלבד.
האם עפ״י הפיענוח זה יכול לגרום לבעיה בהליכה עד כדי כך שהוא לא יכול ללכת?
אם כן מה הפתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה ברגליים והפסקת הליכה - תגובה
ד``ר ליאור מרום06/07/2015בפענוח שצוטט אי ן הסבר לבעיה. ממליץ מאוד יעוץ עם מנתח עמו"ש בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקה לפני ניתוח...!!!
Nature09/07/2015שלום אייל
נראה שאביך זקוק לטיפול בדחיפות.
הלחץ העצבי המודגם בבדיקת MRI עשוי להוביל לסימפטומים המתוארים.
האם בנוסף :
ישנה ירידה בתחושה באחת הגפיים ? נימול ? בריחת שתן או צואה לא רצוניים ?
סחרחורות ? נימול באיזור הפה או הלשון ?
פעמים רבות עשויות ההדמיות להסביר את הסימפטומים - אבל לא בהכרח חייבות להיות הגורם להם !
האם קראת את תופעות הלוואי המצורפות לכל תרופותיו- במידה והוא נוטל ?
האם נשלל אירוע מוחי ?
אילו תופעות חדשות מלוות אותו בארבע החודשים האחרונים מעבר לנפילות ??
ניתוח צווארי עשוי לגרום לשיתוק או להגבלה חמורה במידה כזו שתצריך עזרה צמודה
וטיפולים עד סוף החיים,
אילולא הייתי במקומך, הייתי פונה לפיזיותרפיסט מטפל בשיטת מקנזי
דרגה 3 ומעלה ! או לכירופרקט. -ומשלמת כל מחיר.
בריאות והחלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום סיטי שבוצע לאחרונה עזרה קלה!שי05/07/2015
שלום לאחר תאונת קטנוע מלפני כחודשיים וחצי ומאז התכוצויות וכאבים בגב התחתון והקרנה לרגל שמאל .נשלחתי לצילום סיטי ואשמח לעזרה במשמעות של התוצאה והשלכותיה באופן כללי שכן אני פוגש את האורטופד רק בעוד שבועיים. להלן התוצאה :סיבת הפניה: ידוע על תאונת דרכים.
ממצאים:
התעלה הגרמית ברוחב תקין.
יישור לורדוזיס פיזיולוגי, ללא שינוי.
מבנה גרמי תקין. :D11-L2
המפרקים הפצטאליים שמורים.
פורמינות נוירליות שמורות.
ללא בלט דיסק. :L2-3
נקבים בינחוליתיים חופשיים. מבנה גרמי תקין.
שינויים ניוונים במפרקים הפצטליים.
ללא בלט דיסק. :L3-4
בלט דיסק היקפי אחורי מינימלי משיק לשק התקאלי. :L4-5
בלט דיסק היקפי אחורי מינימלי משיק לשק התקאלי. :L5-S1
הנקבים הבינחולייתיים חופשיים.
לא הודגם שבר או סימני דיסלוקציה.
רקמות רכות פרהוורטברליות שמורות.
תהליכים היפודנסיים ידועים בכליות, ללא שינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום סיטי שבוצע לאחרונה עזרה קלה! - תגובה
ד``ר ליאור מרום06/07/2015בכללי אין ממצאים דחופים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב גב מקרין
Nature09/07/2015שלום שי.
האם באמת משנה לך מה רואים בצילום ??
או הדבר המשמעותי האמיתי הוא איך אתה מרגיש, הכאב, הסבל והמוגבלות בתפקוד היומיומי ?
טיפול אצל פיזיותרפיסט בשיטת מיתלאנד או מקנזי - יחישו את העלמת הכאב.
אם אתה סובל מאוד - הייתי שוקלת לא להמתין שנות אור לתור בקופה.
בריאות והחלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד השדרהדביר03/07/2015
שלום עשיתי בדיקה לפני 5 שנים בגב ומאז לא עשיתי אבל גילו לי קיפוזיס לורדיז 50 מעלות חוליות l1 על d12 האם אפשר במצב זה לעשת ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמוד השדרה - תגובה
ד``ר ליאור מרום05/07/2015תזדקק לצילום והערכה מחודשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מנתחים ב 50 מעלות
Nature09/07/2015דביר שלום,
לאחר שיהיו בידיך תוצאות צילום אקטואליות,
מציעה להתייעץ עם פיזיותרפיסט בשיטת שרוט Schrot
לפני שאתה ניגש לניתוח !
בריאות והחלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילה בעיית גבגלינה02/07/2015
שלום רב
בעלי נפל לפני כשנה מאז יש לו כאבים עזים בגב בזמן אחרון הולך וצולע לדעתי המצב מחימר לו עם הזמן , מבקשת את אזרתכם להסביר לי בשפה ברורה מה אומרים הבדיקות שלו ומה התוצאות שיכולות לקראת ואיך לטפל?
בדיקת CT ע"מ מותני/ סקירלי במנח אקסיאלי
להטבעה של גבולו אחורי על השק הטקאלי L5-S1 , L4-L5 בלט הבין חולייתי גורם להטבעה של גבולו אחורי על השק הטקאלי , התיישרות הלורדוזיס
בדיקת MRI
בלט דיסק דיפוזי מינימאלי 3 , בלט דיסק מינימאלי 4, בלט דיסק דיפוזי מינימאלי 5-1 – ארטופדיה פצטרית דו-צצדית ללא היצרות פורמינלית
בדיקת EMG
L4-S1 פגיעה שורשית ללא דנברציה פעילה
מיפוי עצמות כולל הספקט אגן
קיימת קליטה מעט מוגברת בגוף חולי ך5 , מודגמת בבדיקה ספקט בלבד ואי סדרות בקליטה בע"ש ייתכן שינויים מוגברת באספקט לטרלי של אורביטה שמאלת בגולגולת ייתכן אוסטאומה או אי עצם . אין לראות קליטה פוטולוגית בשאר השלד
CT עצמות אגן וירכיים
OLD FRACTURE LEFT ACCETABULUM , RIHGT SACRO ILEITIS* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילה בעיית גב - תגובה
ד``ר ליאור מרום05/07/2015ממליץ מאוד להבדק על ידי מומחה לעמוד שדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה לטיפול
Nature09/07/2015גלינה יקרה,
הדילמה תמיד גדולה,
האם כדאי להיות זהיר יתר על המידה - ולהתבדות.
או לא לחשוב על הכי גרוע - ולהיות מופתע לרעה.
אני הייתי רוצה לבדוק לעומק את התוצאות העמומות
שיודעת לתת בדיקת המיפוי בעזרת בדיקות כמו
MRI או PET CT,
בלי להתמהמה..
בריאות והחלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאשיר לי בבקשה פרטים
גלינה11/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלינה - למי את פונה ?
Nature18/07/2015לאילו פרטים את זקוקה ?
Health is Our Nature* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)