מידע רפואי
פורומים
- רפואת שיניים
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- סרטן ורפואה משלימה
- תזונה נכונה - ירידה במשקל
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- ספינינג
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- מחלות כבד, השתלות כבד, סרטן כבד
- דיכאון אחרי לידה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- השתלת קוצב סקראלי עקב אי שליטה בסוגריםאור15/10/2020
שלום פרופ', אני מחפש רופא שעוסק בהשתלת קוצב סקראלי עקב אי שליטה בסוגרים (צואה) עקב שוואנמה הפגעה בעצבי הסוגרים. יש לך להמליץ על רופא העוסק בכך? יש בהדסה עין כרם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי מענה
אור18/10/2020האם אתה עוסק בכך או שיש לך להמליץ על רופא העוסק בכך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוצב סקרלי
פרופ` אייל יצחיאק18/10/2020
יש מספר רופאים מובילים:
מיכאל ויינריב - מאיר
שחר אהרוני - בלינסון
קובי סתיו - אסף הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סי.טי. עמוד שדרה צווארירחל14/10/2020
בעקבות התקפי כאבים עזים , בצד שמאל של העורף, מאחורי אוזן שמאל, הופנתי על ידי נאורולוג לביצוע c.t בעורף. וכן m.r.i. במוח. אני לא מעוניית לבצע את בדיקת ה M.r.i. , בגלל שלפי דעתי לאחר קבלת פיענוח הבדיקה, לא יהיה מה לעשות. האם אני טועה? מה עשוי להעות הפיענוח והאם יהיה טיפול? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדמיה
פרופ` אייל יצחיאק16/10/2020במידה והכאב אינו מפריע וחולף אין צורך בהדמיה. במידה ויש חשש לבעיה יותר משמעותית כדאי לבצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בחוליה d12 הוראות התנהלותחנה16/10/2020
אמא שלי בת 81. נפלה ושברה חוליה D12 בעמוד השדרה.
שמו לה חגורת גב ושחררו הביתה. האם מותר לה ללכת?
לשבת? כמובן באמצעות החגורה או שעליה לשכב כל הזמן.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בחוליה
פרופ` אייל יצחיאק16/10/2020חייבת להתנייד. אם לא מצליחה צריך לשקול התערבות לתיקון השבר.
במידה והכאב אינו חולף עם הזמן כדאי לשקול את אותה התערבות.
מעבר לכך יש לטפל באוסטאופורוזיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק בגב בילדות והשלכה על לידה בבגרותרוז10/10/2020
שלום וברכה ..אני בת 27 בריאה לחלוטין חודש שמיני בהיריון..בילדות שהייתי בת 5 סבלתי מזיהום בחוליות בגב אוסטאומיאליטיס שעבר אחרי טיפול אנטיביוטי..במקרה דברתי אם רופא בקופה שהמליץ לי להתייעץ עם אורטפד.. האם יש מניעה כלשהי להשתמש בזריקה אפידורלית בשעת הלידה עקב הבעיה בילדות??תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסטאומייליטיס
פרופ` אייל יצחיאק10/10/2020קרוב לוודאי שאין כל בעיה אבל על מקרה לגופו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בכרית שיאצו בעקבות פריצת דיסקמיכל05/10/2020
שלום רב,
אימי בת 64, בעברה ניתוח מעקפים. סובלת תקופה ארוכה מכאבי גב חזקים עקב פריצת דיסק (בלט של שתי חוליות).
טיפולי שיאצו מקלים על הכאב, אך כעת עדיף שתמעט ביציאה מהבית. האם מותר לה להשתמש בכרית שמדמה עיסוי שיאצו?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיאצו
פרופ` אייל יצחיאק05/10/2020אינני מבין בזה.
אם טוב לה אז שתשתמש אם מכאיב אז לא כדאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה!
מיכל06/10/2020מעריכה מאד את התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות סיטי בעקבות כאבי צוואר וקליקיםאורטל04/10/2020
היי, אשמח לפיענוח התוצאות..
אני בת 38 ויש לי כאבים בצוואר והשכמות וקליקים שאני מסובבת את הראש לצדדים
יש לי תור לעוד הרבה זמן ואני בלחץ לפי מה שראיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיטי
פרופ` אייל יצחיאק05/10/2020נשמע שהבדיקה בסך הכל ללא ממצא משמעותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובת mei - בירור הפרעה תחושתיתג`ולי05/10/2020
שלום רב .. אתמול ביצעתי mri עמוד שדרה מתני וגבי - התשובה שקיבלתי השק התקאלי תקין ואין עדות לפרוטרוזיה דיסקלית או לחץ תקאלי.
יש לציין חוליית מעבר עם לומבריזציה של S1.
מודגמת ציסטה פרי-נוירלית )על שם טרלוב( בגובה S2 מימין.- מה יש לי תוכל בבקשה לסייע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
פרופ` אייל יצחיאק05/10/2020נשמע שהכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעשים קליקים קנאקים מהגב - מה זה יכול להיות?אושרת צבע22/09/2020
חודש וחצי האחרונים רעשים מוזרים מהגב
קליקים
כל. תנועה שאני עושה מרגישה כאילו זז לי שם משהו ומשמיע קליק
אם אני מתהפכת
במיטה מצד לצד זה משמיע קליק
אם אני סתם עושה תנועה סיבוב
לפני חודשיים התחלתי להתאמן בסטודיו
יכול להיות שעשיתי תנועה לא נכונה ונזק?
או שזה משהו אחר?
זה פשוט מציק שכל תנועה שאני עושה בעיקר לצדדים משמיע רעש וקנאק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעשים
פרופ` אייל יצחיאק30/09/2020בדרך כלל חסר משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות mri עמוד שדרה לאחר תאונהזהב21/09/2020
שלום רב.
צרפתי קובץ עם תוצאות פיענוח mri. אלא שהן כתובות בשפה מקצועית ולצערי אני מתקשה להבין. אז בשם ההומור אפשר לחיות עם זה? ובשם הרצינות ב 1/2018 עברתי תאונת דרכים אז איזה צרות יש לי בעמוד השדרה מהתאונה? עברתי פיזיותרפיה פרטנית וקבוצתית, טיפולים משלימים ואני עדיין סובלת מכאבים, התקפי דקירות, נימלול בידיים והגבלת תנועה בצוואר לצד שמאל.
תודה רבה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות MRI צווארי
זהב29/09/2020באם הקובץ לא נתקבל אלו התוצאות
C3-4 שינויים UVJ דו צדדי ללא היצרות הנקבים ,ללא פריצת דיסק או לחץ על השק התקאלי.
C4-5 צמצום מרווח בינחוליתי, שינוי סיגנל T2, T1 במקביל ל END PLATES S, מתאימים ל 2 MODIC TYPE. בלט דיסק אוסטאוםפיט,הנצפה ב CT גורם ללחץ בינוני על השק התקאלי, ללא אות פתולוגי בחוט שינויים UVJ ד ו צדדי גורמים להיצרות של הנקבים , קשה מימין ובינוני משמאל עם לחץ על שורשים C 5
C5-6 אוסטאופיטים אחוריים, פאראמדיאני לשמאל ולטרלית לימין הנצפים בבדיקת CT גורמים ללחץ קל על השק התקאלי יותר משמאל,ללא אות פתולוגי בחוט
שינויים UVJ דו צדדי גורמים להיצרות ביננונית של הנקבים יותר משמאל עם לחץ על שושר C 6 משמאל
C6-7 בלט דיסק קל ללא לחץ על השק התקאלי. שינויים UVJ דו צדדי היצרות פוראמינה מימין
C7-T1 בלט דיסק ללא לחץ על השק התקאלי. ללא היצרות הנקבים
שינויים דגנרטבים לאורך עמוד שדרה צווארי הגורמים ללחץ על השק התקאלח בגבהים C4-6 ולהיצרות הנקבים בגבהם הללו ללא עדות למיאלופתיה בחוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהMri
פרופ` אייל יצחיאק30/09/2020קשה לאמר ללא התלונות וללא בדיקה.
בסך הכל שינויים ניווניים שיכולים להיות ללא משמעות או בעלי משמעות קלינית בהתאם לתלונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב עליון, תחתון וצוואראור17/09/2020
מידי פעם אני לא ישן טוב, זה בא והולך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גב עליון
פרופ` אייל יצחיאק17/09/2020נסה בפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי עצמות בעקבות כאבים בגב עליון גב תחתון ובצוואראור16/09/2020
שלום רב, יש לי כמה חודשים טובים שהגב העליון והתחתון כואב לי וגם הצוואר, הגב כואב לי שאני שוכב במיטה ולפעמים אני יושב.
עשיתי זריקה ולקחתי כדורים ואחרי שבועיים של רגיעה הכאב חזר, לפני כמה ימים עשיתי בדיקת מיפוי עצמות.
אשמח לחוות דעתך על התשובה של פענוח.
בברכה,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה לא ישן נכון..
רפי עשת16/09/2020אם על הצד - כרית עבה בין ברכיך.
אם על הגב - מתחת להן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות MRI לאחר כאבים חזקים שבאים והולכיםליאור12/09/2020
כאבים חזקים באים לתקופה נעלמים וחוזרים כל כמה חודשים.
ממצאים בדיקת mri:
L3-4 דיסקופטיה ושחיקת הדיסק אי סדירות וסקלריזציה של חוליות בשני צידי המרווח. בלט דיסק דיפוזי קל גורם ללחץ קל קדמת השק הדוראלי.
L4-5 בלט דיסק דיפוזי קל גורם ללחץ קל על קדמת השק הדוראלי.
L5-S1 דיסקופטיה ושחיקת הדיסק מודגמת נסיגה חלקית של אקסטרוזיה מרכזית כלפי מטה עדיין גורמת ללחץ קל על השק הדוראלי ומשיקה בלבד בשורש S1 ברצסוס השמאלי.
הקונוס המדולרי מודגן בעובי צורה ואותות תקינים וקצהו בגובה D12.
השק הדוראלי במהלך תקין קצהו בגובה S2.
סיכום: מודגמת נסיגה חלקית של אקסטרוזיה דיסק L5-S1.
אני סובל עם כאב גב תחתון וכאבים ברגליים מאוד חזקים.
האם אני במצב לעשות ניתוח?
או פעילות אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
פרופ` אייל יצחיאק12/09/2020לפי התשובה לא נראה שיש בעיה קשה. כדאי לטפל בפילטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה ליאור
ליאור12/09/2020אני מנסה לעשות הליכה ולא יכול.אני מרגיש מחטים באגן שמאל וכאבים נוראים בברכיים וכל תנוחה שאני מנסה לעשות כואב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
פרופ` אייל יצחיאק12/09/2020אם כך כדאי להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר ניתוח קיבוע ודקומפרסיהגידי12/09/2020
שלום רב,
מאד מאד זקוק לעצתך. כתבתי לך לפני ימים אחדים את ההודעה הבאה: בן 56, שבועיים לאחר ניתוח קיבוע L4-L5 + דקומפרסיה. בשבוע הראשון לאחר הניתוח - ללא כאבים. בשבוע השני מתחילים כאבים מאד ממוקדים באיזור הפנימי של הניתוח (לא קשור לצלקת).
הכאבים לא נמשכים כל הזמן, ועדיין לא מחייבים שימוש במשככי כאבים.
האם נשמע כמו בעיה או מהלך תקין לאחר ניתוח מורכב שכזה? מה הצפי לירידה / היעלמות הכאב?
לצערי הכאבים מתגברים. האם יכול להיות שהניתוח כשל? האם יש סיכוי שהכאב הוא חלק ממהלך רגיל של הניתוח, והוא ידעך בחודשים הקרובים?
מאד מאד זקוק לעצתך הטובה, תודה!
גידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לאחר ניתוח
פרופ` אייל יצחיאק12/09/2020נשמע תקין
בדרך כלל דועך תוך מספר חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת mri וניתוח hto בברךלי11/09/2020
שלום,
כחלק מבדיקות מקיפות לפני ניתוח hto בברך שמאל, אשמח לדעת אם יש השפעה מתוך התוצאות:
l3l4 בקע שטוח פארא מדיאני ופורמינלי דמאלי
l4l5 בלט אנולוס ועיבוי הליגמנטה פלבה גורמים להיוצרות רלה של התעלה הספינלית. היפרטופיה פצטלית
l5s1 היפרטרופיה פצטלית מצד שמאל עם דינויים ארטרוטיים של הפסטים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
פרופ` אייל יצחיאק11/09/2020ללא חשיבות גדולה בהעדר תלונות מתאימות. במידה ויש כאב מקרין לרגל יש להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיעה בירכיים אחוריות - אולי קרע מינורי בשריר או בגיד?משה11/09/2020
בן 28 סובל שנה וחצי מזיעה בירכיים האחוריות ( (SADDLE REGION) ממש מתחת לעכוזים. באותו זמן ממש הופיעה ווריקוצלה באשכים. יש לציין שבארבע השנים האחורנות הייתה לי ויש רגישות לקור. אבל איזור הירכיים האחוריות פשוט נעשה לוהט וחם כשאני הולך לישון. גם במהלך היום אני מרגיש את זה אבל פחות מפריע לי שאני מזיע שם ביום ויש אי נוחות ואפילו מרגיש כאב בשריר שמחבר את הישבן עם הירך האחורית לפעמים.
בבדיקה אצל ראומטולוג אין סימנים לשום דבר ראומטולוגי, בכל זאת שלח אותי לבדיקות דם והכל תקין.
בבדיקה אצל נוירולוג הכל תקין שלחו MRI של כל עמוד השדרה הכל תקין וכל בדיקות הדם תקינות.
מבחינה אורטופדית הכל תקין. מיפוי עצמות תקין.
אני חושב שכל הסיפור נבע מזה שהייתה תקופה לפני שנה וחצי שהייתי בחו"ל והלכתי הרבה ביום, משהו כמו 15-17 ק"מ בכל יום חצי שנה רצוף אולי זה גרם לקרע מינורי בשריר שמחבר או הגידים שמחברים ביןם העכוז לירך האחורית.
בכל מקרה אני לא יכול לישון מזה בלילה - מדובר בזיעה ותחושת שריפה וחום קיצוני בצורה סימטרית בשני הירכיים האחוריות. נוירולוג נתן לי ליריקה וזה כבר לא עוזר, לא משנה כמה אני מעלה את המינון. אף אחד לא אבחן אותי.
ביצעתי את כל הבדיקות האפשריות וגם EMG וגם CPK תקין וכל בדיקה יצאה תקינה גם EEG תקין. כל בדיקות תקינות. הליריקה זה לא מרפא אני צריך משהו שירפא אותי וצריך אבחנה - מה הבעיה?
יש לציין שאם אני לא שוטף את האיזור הזה במים קפואים 4 או 5 פעמים לפני שינה אני לא יכול להירדם.
אני לא יכול לישון על הגב. אם נרדם (תמיד נרדם בלי מכנסיים לא יכול ללבוש אותם מהחום בירכיים) מיד במהלך השינה הגוף זורק את השמיכה כדי לא להזיע שם והשינה נהיית פחות איכותית, ואני מתעורר אחרי שעתיים כל המהלך הזה גורם לי להתחיל את היום ב-14:00 ללא יכולת לזוז, אני בחור צעיר שמאבד את החיים שלו ממש במצב נכה.
יש לציין שכל החיים אני סובל מכאבים אחרי עמידה ממושכת ותמיד מחפש נעל עם ג'ל כמו נימבוס או קוואנטום של אסיקס אני לא יכול להיות עם נעל אחרת.
יש לציין שלפני 4 שנים עברתי טיפולי הסרת שיער ללייזר באיזור הזה, כולל אגן מפשעות וכל הרגליים וזה כאב מאוד! במיוחד באיזור הירכיים אחוריות. המבנה שלי היה כזה שהייתי שעיר מאוד באיזור גוף תחתון
אני נמצא במצוקה גדולה!
מה לעשות??? אודה לכם נורא!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיעה בירכיים אחוריות
פרופ` אייל יצחיאק11/09/2020אייני יכול להסביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?