מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול ברגל ימין ללא תחושה בעקביורם גרינולד09/08/2020
אשתי בת 62. עקב רגל ימין רדום לגמרי. כל בוקר מתעוררת עם שריר תפוס בחלק האחורי של הרגל.
בבדיקת EMG הסיכום: עדות לגל F של עצב פרוניאלי וטיביאלי מאורך - דבר שמעיד על פגיעה שורשית L4-S1 מימין.
שאלתי: למי פונים לטפל? אנחנו גרים בעמק יזרעאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקב אכילס
פרופ` אייל יצחיאק22/08/2020פונים לרופא המשפחה או לאורטופד או לנוירולוג ומבקשים ברור הדמייתי מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתון - מה עדיף MRI או CT?קרן31/07/2020
שלום רב,
בצעירותי עברתי ניתוח ספונדילוליסטזיס בעצם האצה כיום בת 47 ולפני כחודש התחלתי להרגיש כאילו עמוד השדרה שלי ירד למטה (מרגישה את עצם הזנב בישיבה) והחלו מעט כאבים ברגל שמאל, מה עדיף לבירור הנושא MRI עם פחות קרינה או CT?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח
פרופ` אייל יצחיאק31/07/2020יש לבצע סיטי mri וצילום עמוד שדרה לכל אורכו בעמידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחוך לעמוד שידרה tlso - היכן ניתן להזמין?היכן אפשר27/07/2020
רוצה לקנות מחוך tlso מהיכן אפשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחוך
פרופ` אייל יצחיאק22/08/2020מירב כף רגל וקרסול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בעמוד השדרה - כאבי מפשעה ובדיקה של כירורג .אריה22/07/2020
שלום
האם כאבים באזור המפשעות והאשכים שנבדקו על ידי כירורג והאבחנה שזה לא בקע, יכולים להיות מבעיות אורתופדיות בעמוד השדרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב במפשעה
פרופ` אייל יצחיאק22/08/2020מספר מחוללי כאב יכולים לגרום לכאב מוקרן למפשעות.
הפחות שכיח הינו עמוד השדרה.
אנא פנה לרופא המשפחה לבדיקה ולאורטופד לשלילת בעייה מפרקית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיבות הסידן בתגובה לשאלה שנשאלה כאןאורית21/07/2020
אם יש כאבי גב אפשר גם להשתמש בתוסף סידן, רצוי סידן אמורפי דנסיטי של אמורפיקל מכיוון שהוא נספג פי4.7 יותר בגוף מאשר סידן רגיל. לסידן יש השפעה טובה על מערכת השלד והשרירים ולכן הוא יכול לעזור בהקלה על כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידן
פרופ` אייל יצחיאק22/08/2020הודעה זו הינה פרסומית ואינה מוכחת מדעית.
אין כל קשר בין נטילת סידן לכאבי גב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע דיסק בצוואר לאחר ניתוח קיבוע c45אמנון20/07/2020
שלום וברכה דר' נכבד.
בעבר עברתי ניתוח קיבוע צווארי c45 .
כיום שוב בקע חוזר באותן חוליות וגם בחוליות c56 .
יש לי הקרנה ליד שמאל וחולשה בידיים במהלך היום (כאילו נרדמות).
כמו כן בקע דיסק בחוליות l5 s1 עם הקרנה לרגליים.
הייתי מעוניין בהמלצה והאם הבעיה שלי בצוואר מחייבת ניתוח נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע דיסק חוזר
פרופ` אייל יצחיאק22/08/2020הי אמנון
אשמח שניפגש כדי שנוכל לדון במצבך לעומק.
טלפון במרפאה 09-9509697* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שהחלימה בעצב וכאבי גב - חזרה להתעמלותקרן15/07/2020
לפני חמישה חודשיים החלמתי מהתקף שהיה לי מהגב והשלכה לרגל ימין, הייתה לי דלקת בעצב. לקח לי להחלים בערך 8 שבועות עד שיצאתי גם לא דרכתי על הרגל בגלל הכאבי תופת שעברתי. רק אחרי חודש התחלתי לדרוך עליה והחלמה הגיעה רק במרץ בערך, עשיתי שני טיפולי פיזיותרפיה אבל מה שקרה נכנסנו לסגר ולא יכולתי להמשיך אז הטיפולים נעצרו למשך 3 חודשיים שזה בכלל לא טוב, הייתי אמורה להמשיך בערך בחודש מאי אבל צצו כל מיני בעיות, פעם הייתי מקוררת וזהו ואז התחילו לצוץ לי כאבים ברגל ימין, זה נראה לי היה בחודש יוני כאבים אבל כאבים שבאים והולכים, ואז לפני שלושה שבועות חטפתי את הבום עוד פעם התקף מהגב לרגל ימין. עכשיו אני בשבוע הרביעי אני עושה טיפולי פיזיותרפיה, רופא אורטופד יש לי מחר, אני לוקחת וטימינים שפעם נתן לי הרופא אורטופד טרבימין זה מחלים את העצב, אני כבר לוקחת אותו כמה ימים כבר בערך 20 יום אבל לא בא עדיין השיפור בכאבים. הרופא משפחה שלי נתנה לעוד 20 ימים נוספים אני תמיד במיטה בגלל הכאבים, אבל אני קמה לפעמים מהמיטה אני קמה עושה גיחות לשבת, אסור לי הרבה זמן בגלל לחץ בחוליות אז רק 10 דק' וזהו וחזרה למיטה כמה זמן עד שמחלימים ממצב כזה עד מתי יימשך המצב הזה כי אני פשוט בדיכאון.
מהמצב הזה אני מיואשת אני כל הזמן בוכה, אין לי חיים אני רוצה לחזור לחיים שלי להתחיל לעשות התעמלות. רציתי לשאול איזה סוג התעמלות מתאים לבעיה כזאת בלט בקע דיסק בגב התחתון כי כרגע לא מצאתי מקום שמתעסק רק בהתעמלות לגב תחתון לחזק את השרירים... מה היית ממליץ לי לעשות? אני צריכה אחד על אחד בתור התחלה כמה זמן כל הבעיה הזאת תגמר אתה חושב? מצטערת על האמייל הארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון מעולה לבעיות עמוד שדרה תחתון ועליון
ד"ר שדה15/07/2020להפסיק לסבול עם שימוש במכשירי ההיפוך של: גב back
fitspine x1, x3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה מדלקת בעצב עבור 5 חודשיים
קרן15/07/2020זה הפתרון לבעיה שלי רציתי לדעת כמה זמן אני יחלים רציתי לדעת אני עושה טיפולי פיזיותרפיה מה קשור המכשיר הזה אליי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח mri צאווריאסף10/07/2020
שלום רב
אני בעברי שברתי חוליה בגובה c7
רק לאחר 7 חודשיים גילו את השבר. מה שהקשה על הטיפול. ימים חלפו ולפני שבועיים החלקתי באמבטיה לרוע מזלי קבלתי מכה בצאוור.
עשיתי ct שהראה הנמכה קלה בגובה c7. לא מפסיקים לי הכאבים. וכמו שהיה אז עם השבר. שהסיטי לא גילה והmri כן מצא שבר. שוב פניתי לאורטופד לבסוף עשיתי mri לצאוור ושם רואים כמה דברים. כאילו שחסר לי חלק בחוליה. היא לא שלמה ויפה מזכיר את האות v בחוליה. ועוד דבר כמו חור באחת החוליות. בצאוור למעלה. מבקש תשובה כמה שיותר מהר. 🙏
אני בלחץ כי אם יש שבר אני רוצה לטפל בוא כמה שיותר מהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בחוליה
פרופ` אייל יצחיאק11/07/2020הי אסף
קשה לייעץ ללא בדיקתך וסדיקת בבדמיה.
אשמח שניפגש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באגן ומותן שמאל שעולה עד לצלעTomer10/07/2020
שלום רב,
אני בן 26 עבדתי בעבודה הדורשת עמידה ממושכת מזה כשנה וחצי החל לי כאב במותן שמאל שבא והולך ומתגבר לאחר פעילות פיזית עמידה ממושכת או אימון עם משקולות ,לאחר בירורים שונים הגעתי גם לבדוק את העמוד שדרה המותני.
ולהלן התוצאות :
עקמת קלה קמורה ימינה.
אי-סדירות של הלוחית הדיסקלית העליונה בחוליות L1-D12 ,ייתכן כי מדובר בשינויים על רקע קשריות שמורל גסות
בהסתכלות ספציפית על המרווחים הדיסקלים:
L2-L1- בגדר הנורמה.
L3-L2 -בגדר הנורמה.
L4-L3 -בלט דיסק דיפוזי עם מרכיב לטרלי דו"צ, משיק לשק הדוראלי ולחלק האקסטרא-פורמינלי של העצבים ההיקפיים.
L5-L4 -בלט דיסק דיפוזי קל.
S1-L5 -בלט דיסק דיפוזי, משיק לשק הדוראלי ולחלק האקסטרא-פורמינלי של העצבים ההיקפיים.
רציתי לדעת האם הממצאים הללו מסבירים את הכאב שמונע ממני לישון בלילה וגרם לי לעזוב את העבודה?
והאם תוכל להסביר לי מה התוצאות אומרות?
לאחר האימון האחרון היו לי כאבי גב שמנעו ממני לשבת בצורה נורמאלית עד שמצאתי תנוחה מוזרה בה לא ארגיש כאב.
תודה רבה, אתה תעזור לי מאוד !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב
פרופ` אייל יצחיאק11/07/2020הי תומר
קשה לאמר ללא בדיקתך אבל קרוב לוודאי שאינם מסבירים את הכאב ומקורו במאמצים הגופניים שעברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר טנס בשיכוך כאבי צירים ופגיעה עצבית בעמוד שדרה-09/07/2020
שלום רב,
לא יודעת אם זו הכתובת הנכונה אבל אנסה.
אני בחודש שמיני להריון ועברתי שני ניתוחי קיבוע עמ"ש (L5-S1). המצב שלי כיום שאין איחוי (5 וחצי שנים אחרי הניתוח השני) ובורג אחד שבור.
שני אורטופדים אמרו שאין בעיה לדעתם שאלד לידה רגילה. רופא מרדים קבע שלא מומלץ לי אפידורל בגלל המבנה הניתוחי ובגלל פגיעה עצבית כרונית שנוצרה (זרמים וכאבים המקרינים לרגליים).
קראתי שמכשיר טנס יכול לעזור בשיכוך כאבי הצירים.
האם השימוש במכשיר הטנס כדאי/ מומלץ לי לאור הניתוח שעברתי ולאור הפגיעה העצבית שנותרה? הוא יוכל לעזור?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר טנס
פרופ` אייל יצחיאק10/07/2020אינני יודע לאמר מה היעילות של מכשיר הטנס בלידה.
כדאי להתייעץ עם רופא כאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב עמומים לאחר הרמת משא כבדבן 2908/07/2020
היי
בן 29. מתאמן אימוני כח בחדר כושר, עובד בעבודה משרדית.
אתמול עזרתי למוביל לעלות מזנון באורך 2.2 מטר לדירתי לקומה 1. רוצה לציין שאני הייתי למטה והמשקל כנראה היה יותר עליי (כי היה שלב מסוים בסוף שרצינו להעמיד את המזנון במאונך אז הייתי צריך לדחוף מלמטה כמה מדרגות) ולא זוכר אם פעלתי בתנוחת גב ישר או לא.
למחרת הרגשתי בכאבי גב עמומים שהפסיקו לסירוגין לאחר יום ועכשיו אני שוב מרגיש קצת.
מה הסיכוי שגרמתי נזק לגב? (בקע/ בלט/ פריצת דיסק) חלילה?
האם ניתן בבדיקה גופנית אצל אורתופד לזהות נזק משמעותי? או חייב צילומים?
רוצה לציין שמאז התאמנתי בחדר כושר פעמיים אימוני כח וזה ממש לא כאבים שעוצרים אותי מללכת או לעשות תנוחות מסוימות, אלא כאבים עמומים כאלה, אבל קראתי שעדיין אפשר לגרום נזק גם מבלי להרגיש כלום אז זה קצת מלחיץ אותי.
אודה לעזרה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
St08/07/2020כדאי לבדוק תוסף סידן אמורפי.. הוא מעולה במיוחד לספרוטאים ובמקביל לפעילות גופנית...מחזק ומועיל גם לכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח עקמת סקוליוזיס וביצוע ספורטנאור07/07/2020
עברתי ב-2009 ניתוח עקמת סקולוזיס, מקובע כמעט כל הגב.
עדיין יש לי עקמת בכתף,
לאחר 11 שנים שלא עשיתי ספורט בכלל אני רוצה לחזור לעשות כושר או להירשם למכון
האם אני עם כל הניתוח יכול להירשם למכון לפי דעתכם?
האם אני יכול לעשות ריצות, שכיבות סמיכה, מתח, מקבילים, הרמת משקולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב לאחר ניתוח
פרופ` אייל יצחיאק22/08/2020הי נאור
יש להתייעץ עם המנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח mri עמוד שדרה צווארי ומותנירן01/07/2020
בגובה C5-C4 ו- C6-C5 בלט אנולוס ועיבוי ה- PLL משיק לחוט השדרה ללא בקע. הפורמינה פתוחים.
עמדה מותנית לורדוטית רגילה.
הקונוס בגובה L1.
סיגנל תקין של חוליות עמוד השדרה.
רוחב תקין של התעלה.
בגובה S1-L5 הדיסק מנוון. בלט אנולוס דיפוזי.
לא נראו בקעים.
בשאר הגבהים הסריקה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
פרופ` אייל יצחיאק22/08/2020נשמע כמו תאור של מחלה ניוונית קלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רן22/08/2020היי. באיזה מחלה מדובר? הכאבים איומים. איך פותרים את עניין הסבל מהכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חוזר לאחר כישלון ניתוח l4-l5אסתר ברטל29/06/2020
תודה מראש אנא עזרתך, במאי לפני שנה וחודש עברתי ניתוח דיסקטומי l4-l5 אנדוסקופי לשיחרר לחץ עצב l5.
הניתוח לא עזר ואני עדיין מוגבלת בעמידה ובהליכה ולא יכולה לעמוד מעל דקה רצוף עקב כאב שמתחיל בירך ומתגבר בעמידה או הליכה. מצורף mri עדכני מפברואר.
השאלה: האם לפי ה-mri אפשר לתקן בניתוח חוזר?או שאני אמורה לסבול כל החיים ולעבור לכדורים. או שהניתוח מצריך תיקון במקום אחר? אני בת 66 ללא מחלות רקע ועד לפני שנתיים הייתי בכושר לא רע. עכשיו גם הפיזיוטרפיה והפילאטיס לא עוזרים. יכול להחות שהבעיה שלי היא בכלל מ-sil? אבל אין לי בעיה לעלות במדרגות ו-mri פרקי ירכיים יצא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון מעולה לבעיות עמוד שדרה תחתון ועליון
ד"ר שדה30/06/2020להמנע מניתוח על ידי שימוש בשיטת ההיפוך: fitspine lx3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח חוזר
פרופ` אייל יצחיאק11/07/2020בההחלט נראה כי ניתן לתקן
אשמח שניפגש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב לא ברורים עשיתי MRIמור אור שלום18/06/2020
היי, רציתי לברר יש לי תוצאות של האמ אר איי של הגב, מכיוון שסבלתי מכאבי גב שהקדימו לרגל והרגשתי כאילו שורף לי האצבעות בידיים ולחץ ברגל וביד. עשו לי אמ אר איי, הפיענוח לא רשום לי כלום על ציסטה והיום הייתי אצל אורתופד והוא הסתכל על הצילום ולא על הפיענוח ואמר שזה ציסטה. אבל מצד שני הוא לא רשם לי כלום, אשמח לחוות דעת נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה
פרופ` אייל יצחיאק11/07/2020קשה להגיב על מסקנות האורטופד ללא המכתב וללא צפייה בבדיקה עצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpglx3.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)