טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לבני בן החמש וחצי יש VSD פימבריוטי קטן + צניחה של עלה של המסתם האאורטלי. נמצא במעקב אקו. בשבועות האחרונים אני שמה לב שלאחר מאמץ מופיע לו כחלון קל סביב השפתיים.. לפי מה שידוע לי לא מדובר במום לב כחלוני..מה יכולה להיות הסיבה\.? יש לי תור לאקו רק בינואר..האם כדאי להקדים ?
תודה רבה!!
אמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מום זה אינו כחלוני ולכן לא סביר שמדובר בכחלון אמיתי שנובע מירידה בחמצון. ליתר בטחון את יכולה לבדוק לילד סטורציה שניתן לעשות בכל מרפאה ע"י האחות. רוב הסיכויים שהכיחלון שאת מתארת הוא מכווץ כלי דם ואין לכך משמעות. אם החמצון תקין (95% ומעלה) לא נראה לי שיש צורך לשנות התור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר