פורום לוקמיה, המטולוגיה, קרישת דם, סרטן הדם - יש לך שאלה?

פורום לוקמיה, המטולוגיה, קרישת דם, סרטן הדם בנושא: לוקמיה, מחלות דם, קרישיות יתר, פקקת ורידים, בדיקת דם, טרומבוזה, אנמיה, תסחיף ריאה, קרישת דם בהריון ועוד

מנהלי הפורום

פרופ' אלן ברבי
הוספת הודעה לפורום
אם את/ה רוצה שנחזור אליך
תמונה
לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • פוליציתמיה ......
    ליאת
    26/05/2018

    היי פרופסור ברבי ותודה על עבודת קודש נפלאה כאן.
    לפי מה שאני מבינה פוליציתמיה יכולה להיחשב גם בלי מציאת המוטציית jak2.
    לפיכך על מה מורה מציאת המוטציה בדמי והאם יש מחלות נוספות במציאת מוטציית jak2 .
    תודה על תשובתך מראש.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ביקת דם ערכים plt
    בני
    24/05/2018

    עשיתי בדיקת דם plt והתוצאה הייתה 144 (כשהערכים הם 150-450)

    מה זה אומר?
    איך חוזרים לתחום הרצוי?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • חלבונים מעט גבוהים - IgA IgG
    עמוס כוהוס
    23/05/2018

    שלום רב,


    שמי עמוס ואני בן 27, בריא בדרך כלל. הכל התחיל בינואר 2015 שהייתי חולה במחלה ויראלית שהחלמתי ממנה לאחר שבוע בערך אבל חלק מהסימפטומים נישארו עד היום. 
    עשיתי כמה בדיקות דם בתקופה ההיא והיו לא מעט תוצאות חריגות, לרבות חלבונים גבוהים מסוג IgA ו IgG והרופא אמר שנעשה כמה בדיקות נוספית לאחר כמה חודשים, התוצאות:
    מרץ 2015: 
    IgA : 460
    IgG : 1757
    בדיקות אימונופיקסציה: לא נמצאו monocolonal bands

    אוגוסט 2015:
    IgA: 427
    IgG: 1661
    בדיקת אימונופיקסציה: נמצא פס השקעה שאינו ניתן לאיפיון

    אוקטובר 2015:
    IgA: 372
    IgG:1487 

    לאחר הבדיקה הזו ראינו שהחלבונים חזרו לנורמה והכל בסדר.

    בינואר 2018 עשיתי בדיקת צליאק ובמקרה עשו גם בדיקת IgA ודם ראו ששוב הוא עלה ל460. 

    במאי 2018 עשיתי שוב בדיקת IgA והפעם הוא ירד ל418. 

    אשמח בבקשה לקבל הכוונה מה לעשות, אני פשוט לא מרגיש טוב ואני כבר לא יודע לאיזה רופא ללכת. 


    הסימפטום הכי גדול שמלווה אותי כבר 3 שנים הוא עייפות כרונית, שלא משתפרת עם שנה. חלק הסימפטומים האחרים הינם: חוסר ריכוז, סחרחורות( שאני קם אני מרגיש שאני צריך לאחוז במשהו אחרת אני אפול. עשיתי המון בדיקות דם ב3 שנים האחרונות ואני אנסה לזרוק את מה שהיה חריג בשביל אולי לקבל איזו אינדיקציה.

    פריטין: תמיד גבוה אצלי, בסביבות ה300
    Protein b total: תמיד אצלי מאז שהייתי קטם בגבול העליון. 8.3, 8.2 וכו'...

    בזמן האחרון אני מרגיד שיש לי קושי נשימה, מרגיש שהלב שלי דופק מהר, עייפות עוד יותר כרונית, כאבי גב ועוד.

    לכן הלכתי לעשות שוב בדיקה:
    בבדיקה האחרונה שעשיתי יצא RBC של 4.39 והמינימום זה 4.5. יצא תאי דם לבנים בשתן ( 25) וRDW נמוך 11 במקום 11.6. 

    אני מצטער שרשמתי המון, פשוט זה משהו שעובר עלי כבר 3 שנים וכן הייתי אצל רופאים שאין להם מענה אז אמרתי לעצמי אלי לאיזה רופא כאן יהיה איזה זווית אחרת להסתכל על זה.


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לקיחת קומדין וביטוח לאומי
    בודק
    23/05/2018

    לפני 9 שנים היו לי כמה אירועים חוזרים של תסחיף ריאתי ואחריהם כל מנגנון קרישת הדם שלי "נדפק". לוקח קומדין כבר כמה שנים ברצף, עם בדיקות דם תכופות, מעקב מתמיד, אבל לא מצליח להגיע לאיזון .
    אחד- מה אפשר לעשות?? אני נואש (אני בן 48 שנים).
    שתיים- אם אני פונה לביטוח לאומי ל-נכות כללית, כמה נכות יכולים לקבוע לי על המצב הרפואי הזה?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ירידה בכמות כדוריות דם לבנות
    אורי
    21/05/2018

    שלום פרו' אלן ברבי.
    במשך חצי שנה יש לי ירידה בכמות כדוריות דם לבנות , הם ירדו לאט לאט והיום הגיעו למצב של 3.4 .. מ4.4 יש לציין שאני סובל מכאבי ראש זמן רב, לאחרונה סובל מכאבי עצמות בגב ובירך ימין עד לשוק כאבים נוראיים.
    האם כדוריות דם לבנות נמוכות מעידות על גידול סרטני ?
    ואם כן איזה סוגים של סרטן אופייני למצב כזה?
    תודה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ירידה..

    פרופ' אלן ברבי
    23/05/2018

    1- לא
    2- מעקב , ס.ד כל 6 חודשים ולסדר ביקור פרונטלי עם המטולוג אזורי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • מחלות מילופרוליפרטיביות וסרטן הדם
    ליאת
    19/05/2018

    היי
    רציתי לדעת מדוע המחלות המילופרוליפרטיביות נמצאות תחת קטגוריית סרטן הדם?
    האם מציאת המוטציה jak2 בגופי אומרת שאני תחת קטגוריה זו?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • מחלת מיאלו.....

    פרופ' אלן ברבי
    23/05/2018

    1-קבוצת מחלות אלה נחשבות כממאירות בגלל העליה לא מבוקרת של ערכי הדם.
    2- כן

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • Ferittin תוצאה 123 על רקע פוליציטמיה משנית
    Chensht
    16/05/2018

    בת 58.
    ברקע פוליציטמיה משנית , כניראה לעישון, ללא נוכחות הגן jak 2. לאחר ברור.
    בבדיקות אחרונות מאתמול:
    המוגלובין: 16.4
    המטוקריט: 47.6
    Fe-iron 101
    Ferittin - 123 ( הגבול 120 )

    האם תוצאת הפריטין היא קריטית?
    ( ברקע סרטן השד לפני 3 וחצי שנים שטופל בניתוח למפקטומי בלבד מסוג טריפל נגטיב נשאית brca1+2, נמצאת במעקב)
    מה אומר הפריטין? זה מעט? הרבה? גבולי?
    בהתחשב בכך שרמת הברזל לא גבוהה
    אודה לתשובתכם המהירה
    חן

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • feritine

    פרופ' אלן ברבי
    23/05/2018

    גבול עליון של הנורמה ללא משמעות קלינית. להוריד אכילת בשר ולהפסיק עישון ולהגביר שתיית מים. ביקורת ס.ד ופריטין כל 6 חודשים

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ערכים תקינים או ליקוציטים נמוכים?
    נעמי
    16/05/2018

    בני בן 25, ביצענו בדיקות דם כלליות ואלרגיות מכיון שהיתה בלוטה בצוואר. ביצענו גם אולטרסאונד בטן וצוואר ובדיקת ריאות.
    הכל יצא תקיןן מלבד בבדיקות הדם ערך ליקוציטים 4.4 . אני יודעת שתמיד בבדיקות הדם הערך אצלו עומד על 4.4 ורופאת המשפחה אמרה שזה בסדר כי בעבר לקח ריקוטן. האם הערך תקין או יש חשש למחלה? מה צריך לבדוק? עלי לציין שאני ממוצא עיראקי ובעלי ממוצא הונגרי.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ערכים..

    פרופ' אלן ברבי
    23/05/2018

    יש מצבים עם לוקוציטים בגבול תחתון של הנורמה. מעקב רגיל

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ANA חיובי 1:320 ויתר הבדיקות תקינות. מה זה אומר?
    טל
    15/05/2018

    שלום רב. אני גבר בן 44.
    אושפזתי בבית חולים בעקבות זיהום על העור וטופלתי עם אנטיביוטיקה לוריד. הזיהום עבר ועכשיו הכל תקין. הזיהום בעור היה מקומי (באיבר במין כנראה מקנדידה או CONTACT DERMATITIS)/ברקע יש לי מעי רגיז.

    בבית החולים עשו המון בדיקות (לא ברור למה) ומצאו ANA חיובי 1:320.
    יתר הבדיקות היו שליליות. ספירת דם תקינה. שתן תקין, כימיה תקין.
    C3,C4,RF,PANCA,CANCA תקין
    DSDNA שליל
    אנטי היסטון שליל
    ENE שלילי (RO LA SCL70 PNP SM J01)
    אין פוטוסנטסטביות. אין כיבים בפה. אין דלקות פרקים.
    PEP תקין
    TPHA VDRL HCV HBSAH HIV הכל שלילי.

    מה זה אומר? אני אמור לעשות עם זה משהו?
    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ANA

    פרופ' אלן ברבי
    23/05/2018

    יתכן כשור לדרמטיטיס אוסימן של מלה אותו-אימונית. לחזור על הבדיקה בעו 6 חודשים ולפגוש ראומטולוג

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • חשד לתלסמיה, הריון שבוע 15
    ליאור
    15/05/2018

    שלום,
    אני בת 28 בהריון ראשון עם חשד לתלסמיה.
    נתוני בדיקות הדם שלי:
    MCV - 78.3
    MCH - 26.0
    HEMOGLOBIN - 13.3
    HEMOGLOBIN F - 0.30% (כאשר הטווח הוא 0-2)
    HEMOGLOBIN A2 - 2.70% (כאשר הטווח הוא 1.7-3.5)

    נתוני בדיקות הדם של בעלי:
    MCV - 80.4
    MCH - 27.5
    HEMOGLOBIN - 16.9
    HbA - 98.4% (כאשר הטווח הוא 96.4-97.8)
    HbA2 - 1.6% (כאשר הטווח הוא 2.2-3.3)

    תוצאות הבדיקה הגנטית שלי יגיעו רק בעוד כחודשיים, מה שאומר שאהיה כבר בשלב מאוד מתקדם של ההריון.

    האם יש לי סיבה להלחץ מתלסמיה שתעבור לעובר?

    תודה מראש.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • חשד לטלסמיה

    פרופ' אלן ברבי
    23/05/2018

    תוצאות הבדיקות לא מתאימות לטלסמיה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • כתמי שטפי דם בידיים
    רוז
    15/05/2018

    שלום רב, אשמח לעזרה: האם יש מה לעשות עם כתמים של שטפי דם בגב היד? זה מתחלף כל כמה ימים מיד ליד וכרגע זה בשתי הידיים. נראה ממש רע...


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • כתמי..

    פרופ' אלן ברבי
    23/05/2018

    יתכן בגלל שימוש באספירן או מדלל אחר.לבדוק ס.ד PT PTT

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • חריגות בספירת דם דעתך בבקשה
    סמדר
    04/05/2018

    שלום פרופ' ברבי

    שלשום הגעתי למיון שלשום בשל כאבים בחזה. אלו תוצאות ספירת הדם שנעשתה.

    לויקוציטים מוגברים מלווים אותי כבר למעלה משנה וגם CRP מוגבר.

    אני מרגישה מאוד חולה. ברקע סוכרת, יתר לחץ דם, אסתמה, תת פעילות בלוטת התריס ופיברומיאלגיה. בינואר 2017 עברתי ניתוח לכריתת שחלות עם קרצינומה בשלב 1, לא נזקקתי לכימו, אני במעקב. וחודש לפני כן כריתת גוש בלוטות לימפה ריאקטיביות בגודל 10 ס"מ שהתנפח תוך שלושה ימים.

    רופאת המשפחה הקודמת שלי סירבה לאפשר לי לערוך בדיקות בירור בעניין הלויקוציטים המוגברים - אמרה, אין מה לחפש עוד מחלות. בשבוע הבא אפגוש רופא חדש. מקווה שיעשה איתי את הבירור. מבקשת לדעת מה יכולות להיות הסיבות לחריגות בספירה, מה פירוש Variant lymphocytes ואם המטולוג מטפל בנושא הזה. תודה.



    WBC (K/microL) 4-10.8

    13.40

    RBC (M/microL) 3.8-5.2

    4.84

    HGB (g/dl) 11.7-15.7

    13.23

    HCT (%) 34.9-46.9

    40.94

    MCV (fL) 80.8-100

    84.63

    MCH (pg) 26-32

    27.4

    MCHC (g/dl) 32-36

    32.3

    RDW (%) 10.9-15.7

    12.77

    PLT (K/microL) 130-440

    394

    MPV (fL) 6.51-1.1

    7.37

    PCT (%) 0.15-0.32

    0.29

    NEUTRO% (%) 40-74

    58.7

    LYMPHO% (%) 20-40

    27.2

    MONO% (%) 4.7-12.5

    EOS% (%) 07

    5.5

    BASO% (%) 01.5

    0.5

    Nucleated RBC% (%) 00.001

    0.0

    NEUTRO abs. (K/microL) 1.8-7.7

    7.87

    LYMPHO abs. (K/microL) 14.8

    Variant lymphocytes

    MONO abs. (K/microL) 0.2-1.0

    1.08

    EOS abs. (K/microL) 00.6

    0.74

    BASO abs. (K/microL) 00.2

    0.07

    Nucleated RBC abs. (K/microL) 00.001

    0.00


    CRP (Inflammatory) (mg/l) 0-5

    21.49

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • חריגות

    פרופ' אלן ברבי
    14/05/2018

    לא נראה לי בעיה המטולוגית. האונקולוג יבדוק שוב הס.ד ויחליט אם צריך יעוץ המטולוגי פרונטלי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תודה רבה פרופ' ברבי

    סמדר
    14/05/2018

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שטפי דם בשתי הזרועות
    Rose
    14/05/2018

    הי חברים

    מזה מספר חודשים מופיעים ונעלמים הכתמים הללו בשתי הזרועות. האם מישהו יודע מה זה ומה ניתן לעשות?
    מצורף צילום
    תודה רבה


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוצאות בדיקה קרישיות יתר
    קרן
    01/05/2018

    שלום פרופ',
    תוצאות בדיקה :

    PT-INR 0.99
    PT-SEC 11.9
    PT % 98%
    APTT-sec 40.8

    מה ניתן להסיק מזה על מצב הקרישיות שלי ? יש נטיה לקרישיות יתר ?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוצאות

    פרופ' אלן ברבי
    14/05/2018

    אני לא יודע מה הערך התקין במעבדה של APTT . אם זה מוגבר לפנות להמטולוג להשלמת הבירור. זה לא סימן של קרישיות יתר

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • mchc מתעתע - האם יש סיבה לדאגה?
    מרב
    01/05/2018

    שלום רב, בבדיקות דם שעשיתי בחודש ינואר 2018 הערכים של mchc היו 32.9 ומאחר ואני צריכה לעבור ניתוח עשיתי שוב בדיקות דם ב22.4 והערכים של הmchc קפצו ל 34.9.
    ההמוגלובין תקין בשתי הבדיוקת. ה rdw-sd לרוב נמוך אצלי בערכים של 37.3.
    האם יש סיבה לדאגה? והאם יש בדיקות נוספות לפני ניתוח שחשוב שאבצע? הרופאה נתנה לי את המקובל לפני ניתוח.
    בתודה מראש, מרב

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • mchc

    פרופ' אלן ברבי
    14/05/2018

    אין משמעות קלינית לתוצאה זו בעצמה. צריך לקוב על ס.ד

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום