ASD בילדה

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• ASD בילדה
    ליאת
    13/01/2008

שלום רב,

לבתי בת ה-5.5 אובחנה איוושה כבר אחרי הלידה ומאז אנחנו במעקב אחת לשנה אני היום בהיסטריה כי יש לי את הבדיקה השנתית אצל הקרדיולוג היום שאלת השאלות האם כל ASD מחייב התערבות כירורגית דהיינו סגירת המעבר?
    אשמח לתגובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ASD בילדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ASD בילדה

ד''ר דני פינק
    13/01/2008

שלום ליאת

לא כל ASD מחייב סגירה. זה תלוי בגודל הפגם וכמות הדם שעוברת דרכו.

היום ניתן לסגור הרבה מהASD בצנתור במקום בניתוח.

הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר הביקור

ליאת
    14/01/2008

בוקר טוב,
    לאחר הביקור אתמול הומלץ ע"י הקרדיולוג לסגור את הפתח הופננו ל...... לבדיקת התאמה לצינתור כדי להמנע מניתוח-האם תוכל לתת לי קצת אינפורמציה על הצינתור כמו כמה זמן, משך החלמה מה קורה לגבי הצלחות הצינתור וכמובן בע"ה לאחר מכן מה עושים? האם זה מצריך טיפול תרופתי? וכדומה-כל מה שיוכל להעשיר אותי לגבי האופציה הנ"ל.
    בתודה מראש אמא מאוד מודאגת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר הביקור

ד''ר דני פינק
    14/01/2008

שלום ליאת

אלה השאילות שאת חיבת לשאול את הרופא בביקור אחרי שהוא בודק את הבת שלך. התשובות הם מאוד ספציפיות ומשתנות לכל ילד\ה.

אתן יכולות להרגע בידיעה שאתן בידיים טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו