טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי ילד בן 5 וחצי, בריא בדרך כלל. לאחרונה מתלוננן על דפיקות לב ללא פעילות מאומצת. הוא יושב ומשחק ופתאום בא ואומר לי: "אמא הרגשתי "בום" בלב חזק". הוא מראה לי היכן זה מופיע לו - צד שמאל. זה קרה מספר פעמים (עם הפסקות של שבוע, שבוע וחצי בין מקרה למקרה). האם זה מראה על משהו? מה צריך לעשות? רופאת ילדים ביקשה שנמדוד דופק ביד, אך זה מעט קשה ולא מצליח לנו. אשמח אם תעזרו לנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום קשה לדעת מהספור אם יש הפרעות בקצב. (גם אם יש זה בד"כ לא בעיה משמעותית). לדעתי כדאי לעשות אקג, אולי אפילו הולטר (הקלטת אקג ל 24 שעות) ולפנות לקרדיולוג (לא דחוף) לברר הענין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר