סקירה מוקדמת

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• סקירה מוקדמת
    דנצ
    15/10/2011

הי אני בת 27 בהריון ראשון של תאומים בן ובת שבוע 16+3 אתמול הייתי בסקירה מוקדמת אחרי שקיפות מוגברת ובדיקה של סיסי שיליה(עדיין אין תשובה) נאמר ע:י הרופא הבודק כי נמצא מום בלב של העובר הזכרי לדברין יש רק 2 חדרים ועליה אחת וחבל תבורי שמורכב מעורק אחד ווריד אחד בנוסף הוא ראה בעיה בסדר האברים הפנמיים של קיבה כיס מרה ווריד תבורי שלדבריו לא מסודרים באופן הנכון אני מודאגת ולא יודעת מה זה אומר נשלחתי לביצוע אקו לב עובר אבל אני חיבת להבין קודם מה כל הדברים הלה אומרים האם יש סיכוי שהוא פשוט לא ראה את הכל ויכול להיות שהכל נמצא? האם העובר יכול להמשיך להתפתח ולהיולד והאם בכלל זה מומלץ?יש לציין שכל שאר האבירים התפתחו היטב והעובר נמצא בגודל תקין
    בבקשה אשמח לתשובה מהר ככל האפש
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירה מוקדמת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירה מוקדמת - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    17/10/2011

שלום.
    קשה כמובן לתת יעוץ בצורה כזו.
    בשבוע כזה מוקדם לעתים קשה לראות היטב ולעתים לא ניתן לעשות אבחנה ברורה כך שקשה להתייחס לעניין בלי לדעת מה היתה איכות ההדמיה. לפי מה שאת מתארת לא ברור לי עדיין אם יש בעיה משמעותית.
    נראה לי שכדאי לחכות 1-2 שבועות ואכן לעשות אקו לב עובר ולנסות להגיע לאבחון מדויק יותר ואז אפשר לעשות ייעוץ של ממש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו