טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אצל הילד שלי בן 3.8 אובחנה לפני 4 חודשים אוושה בלב (נאמר לי ע"י רופא ילדים שהיא קלה). אחותי נולדה עם מום לב (חור בלב) שמאז עברה צינטורים וניתוחים. בעקבות המום של אחותי בהריון ביצעתי אקוב לב והכל נמצא תקין. אני זוכרת כשהילד נולד בבית יולדות אמרו לי שיש לו רישרוש בלב אבל זה עבר. נאמר לי ע"י הרופאים שזה כתוצאה ממי שפיר שבלע. מאז לא נבדקנו מבחינת הלב אבל כל פעם שביקרנו אצל רופא ילדים, לעולם באף בדיקה של סטטוסקופ לא אובחנה אוושה. שאלה: האם ייתכן שאוושה הופיעה רק עכשיו ? זה לא משהו שהוא מולד ? והאם המום של אחותי קשור לאוושה ? אני רוצה לציין שהאוושה אובחנה כתוצאה ממחלת חום קשה שהיתה לילד שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר