eko lev ubari

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• eko lev ubari
    iren
    30/10/2011

בסקירה מאוחרת ב שבוע 25 התגלה שחדר ימין יותר קטן משמאל ו נשלחתי לאקו לב עוברי .
    באקו לב לב לא נמצאו מומים , אבל קיים הבדל בגודל החדרים ולמרות סקירה חדר ימין מאט יותר מורחב משמאל ( בסקירה נאמר לי שימין קטן משמאל ) ..

קאדיולוג אממר לי לבוא לביקורת בשבוע 30 בגלל שלפי סטטיסטיקה שכיחות של הצהרת אאורטה קוראת אצל אנשים עם הבדל בגודל החדרים של הלב.

שאלות - האם יש לי סיבה לדאוג שלילד יהיה מום או מחלת לב קשה אחרי לידה ?

האם יש לילד סכנה בתוך הרחם ובתהליך לידה , כלומר לעבור דרכי לידה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    eko lev ubari

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• eko lev ubari - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    31/10/2011

שלום IREN
    הצרות של אבי העורקים או קוארקטציה, קשה לאבחן באקו לב עובר. יש לעתים רמזים והם בד"כ כאשר הצד הימני (חדר ימין ועורק הראה) גדול מהשמאלי (חדר שמאל ואבי העורקים)
    העניין הוא שהרבה מהעוברים שיש אצלם צד ימין גדול משמאל, לבסוף לאחר הלידה מתגלים כנורמלים ללא בעיה לבבית.
    אין סכנה מיוחדת ברחם ובזמן הלידה.
    אנו נוהגים לבדוק ילדים אלה ליתר בטחון אחרי לידה לברר שאכן אין להם קוארקטציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

iren
    31/10/2011

תודה, ד''ר אברהם מתתיהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו