מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשת אאורטה ימנית וטבעת וסקולאריתאילת09/11/2011
יש לי ילד בן שנה וחודש נולד עם קשת אאורטה ימנית וטבעת וסקולארית ,
השבוע עשינו ברונכוסקופיה ונאמר לנו שחייבים ניתוח כי יש לחץ משמעותי על קנה הנשימה
מה זה אומר ניתוח כזה האם זה ניתוח מורכב או פשוט ? האם ניתן לעשות אותו בלייזר ובזה בעצם לחסוך מהילד צלקת בחזה , ולאפשר לו החלמה יותר קלה ?
מי מבצע ניתוח כזה ? מנתח לב או מצנטר ?
ובכלל מה כולל מהלך ניתוח שכזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשת אאורטה ימנית וטבעת וסקולארית - תגובה
ד''ר יוליוס הגש09/11/2011טבעת וסקולרית פותחים בניתוח בבית החזה ע"י מנתח לב.זה אינו ניתוח מורכב הניתוח חייב להעשות ע"י מנתח לב מנוסה רצוי בשיבא בשניידר או בוולפסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה ועוד שאלות ,
אילת10/11/2011האם יש לך מנתח מומלץ בשניידר ?
ולא ענית לי לגבי השאלה האם ניתן לעשות את הניתוח בליזר ( ידוע לי למשל שניתוח כמו אפנדציט עושים גם בליזר )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר גבי אמיר וד"ר ג'ורג' פרנקל
מירית10/11/2011שניהם מנתחים ביחד- ועובדים בשניידר , צוות מצויין, גבי אמיר הוא מנהל הקרדיוכירורגיה....ממליצה בחום, ניתח את הבת שלי והם פשוט מקסימים...בכלל כל הצוות של שניידר מעולים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשת ימנית
נטע16/11/2011גם בתנו עבר ניתוח כזה , נותחה ע"י גבי אמיר בשנידר . במידה ותרצו לקבל יותר אינפורמציה ממשפחה שעברה ניתוח כזה נא השאירו פריטים ואחזור אליכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!! נטע אנא צרי עימי קשר
פנינה05/12/2011פנינה 0528254931
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה
לינור09/01/2012היי פנינה יש לעובר שלי קשת ימנית וVSD באם את מכירה מקרה שכזה?האם אוכל לשוחח עמך בטלפון???תעני לי לאימייל בבקשה זה דחוף [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשת ימנית
שירלי10/02/2012היי נטע אני אשמח אם תחזרי אלי למייל אני רוצה מאוד לקבל ממך אינפורמציה ולדבר איתך קצת
תודה שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשת אורטה כפולה - טבעת ווסקולרית
אנג'לה29/03/2013הייתי שמחה מאוד לקבל אינפורמציה לגבי קשת אורטה כפולה - תופעות הלוואי והניתוח
להסרת הקשת. אודה לך אם תחזרי אלי לEMAIL. תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה זקוקה לעזרה
שמרית22/12/2014בני אמור לעבור ניתוח תיקון טבעת וסקולרית.. אני חרדה מאוד ואשמח לשמוע פרטיןים מהורים שילדהים עברו ניתוח כזה.. האם הניתוח קשה? סיכויי הצלחה? זמן החלמה וכו..
תודה רבה לעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)