חור בלב לתינוק

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• חור בלב לתינוק
    כרמית קנן
    16/11/2011

לפני שבוע נולד לי בן ויש לו חור בלב שלא יסגר האם זה מסוכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חור בלב לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חור בלב לתינוק - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    16/11/2011

שלום כרמית
    המידע שמסרת אינו מספיק
    נא רשמי את התשובה של אקו לב שרשם קרדיולוג הילדים ואז אפשר להתיחס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חור בלב לתינוק דחוף

כרמית קנן
    17/11/2011

שלום לך התינוק שלי מאושפז כמעט 12 יום באסף הרופא בגלל חור בלב החור הוא בגודל 6.7 מלימטר בין החדרים הוא לוקח אנטיביוטיוטיקה משכמים ומלחים האם זה מסוכן לילד והאם יש תמותה בדבר הזה אני מאוד לחוצה מהדבר הזה אני בקושי מתפקדת ביום יום אני מבקשת ממך שתגיד לי מה קורה אים הדבר הזה האם זה מסוכן
    נ.ב קוראים לזה lsd
    בתודהה כרמית מקווה שהתשובה תהיה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חור בלב לתינוק דחוף - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    17/11/2011

כרמית שלום .
    אני מבין שאת לחוצה אך קשה לתת לך תשובות אם אין פרטים.
    ראשית, יש קרדיולוג ילדים באסף הרופא שבודאי בדק את הילד ועשה לו אקו לב, הכי טוב זה לשאול אותו.
    בהנחה שמדובר ב VSD (פגם בין החדרים) ,למרות שאת כתבת משהו לא ברור, הללו נוטים לקטון עם הזמן ואם לא, לעתים אף צריך לסגור אותם בניתוח, ואז הילד יהיה בסדר גמור.
    איני מבין מה הטפול והתרופות שמקבל כעת ולמה . נא דברי עם הקרדיולוג המקומי ורופא הילדים לברר את כל הפרטים הללו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו