מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חור בלב לתינוקכרמית קנן16/11/2011
לפני שבוע נולד לי בן ויש לו חור בלב שלא יסגר האם זה מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חור בלב לתינוק - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו16/11/2011שלום כרמית
המידע שמסרת אינו מספיק
נא רשמי את התשובה של אקו לב שרשם קרדיולוג הילדים ואז אפשר להתיחס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחור בלב לתינוק דחוף
כרמית קנן17/11/2011שלום לך התינוק שלי מאושפז כמעט 12 יום באסף הרופא בגלל חור בלב החור הוא בגודל 6.7 מלימטר בין החדרים הוא לוקח אנטיביוטיוטיקה משכמים ומלחים האם זה מסוכן לילד והאם יש תמותה בדבר הזה אני מאוד לחוצה מהדבר הזה אני בקושי מתפקדת ביום יום אני מבקשת ממך שתגיד לי מה קורה אים הדבר הזה האם זה מסוכן
נ.ב קוראים לזה lsd
בתודהה כרמית מקווה שהתשובה תהיה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חור בלב לתינוק דחוף - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו17/11/2011כרמית שלום .
אני מבין שאת לחוצה אך קשה לתת לך תשובות אם אין פרטים.
ראשית, יש קרדיולוג ילדים באסף הרופא שבודאי בדק את הילד ועשה לו אקו לב, הכי טוב זה לשאול אותו.
בהנחה שמדובר ב VSD (פגם בין החדרים) ,למרות שאת כתבת משהו לא ברור, הללו נוטים לקטון עם הזמן ואם לא, לעתים אף צריך לסגור אותם בניתוח, ואז הילד יהיה בסדר גמור.
איני מבין מה הטפול והתרופות שמקבל כעת ולמה . נא דברי עם הקרדיולוג המקומי ורופא הילדים לברר את כל הפרטים הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)