מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לחץ דם ודופק גבוהים בבן 11ג'קי19/12/2011
שלום רב, הבן שלי (בן 11) כבר חודשיים עם בחילות, כאבי ראש, חולשה והרגשה כללית לא טובה. הוא מרגיש יותר גרוע בבקרים ובלילות. (היום היה הפעם ראשונה שהוא הקיא). כל הבדיקות שעשינו היו תקינות. היום קיבלנו תוצאות הולטר לב והולטר לחץ דם. ממוצע לשעות יום 134.1/84.6 עם דופק 102 (מקסימום 157 ומינימום 118) ואילו ממוצע שעות הלילה בזמן שינה 123.5/67.3 עם דופק 93.5. בהולטר לב לא היו הפרעות בקצב VPC/הפרעות הולכה/שינויים בקטע ST והיו 2 APC במשך הבדיקה. אקו-לב יצא תקין. אולטראסאונד אגן - הכל תקין עם טחול באורך 12ס"מ. רופאת המשפחה חושבת שאין סיבה לדאגה אבל אני עדיין חוששת. (קיבלתי היום הפנייה לקרדיולוג).
אודה לך לתגובתך. בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ללחץ ודופק גבוהים בבן 11
ג'קי19/12/2011רציתי להוסיף - הילד שלי כרגע גודל מאוד מהר והרופאה חושבת שהגוף שלו בסטרס בגלל הגדילה המהירה ולכן לחץ הדם והדופק שלו גבוהים (וגם כל התופעות האחרות שהזכרתי מקודם). האם זה יתכן?
בתודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - לחץ דם גבוה
ג'קי21/12/2011שלום
אני מוספיה עוד פרטים שאולי יש להם משמעות
בן 11 ושמונה חודשים
גובה - 158.5 (גבה ב-8 ס"מ ב-8 חודשים האחרונים)
משקל - 42 ק"ג
בסיכום הולטר לב לא רשמתי תוצאות הקצב הבסיסי של סינוס טכיקרדיה
מהירות מינימאלית -57
מהירות מקסימאלית - 163 (הוא לא עסק בספורט ביום זה)
מהירות ממוצעת - 104
אני מאוד מאוד אודה לכם אם תוכלו להגיד לי אם יש לי סיבה לדאגה, באיזה מהירות כדאי לי לפנות לקרדיולוג (כבר העברתי הפנייה של הרופא למרפאה קרדיולוגיה אבל עדיין לא קיבלתי תשובה למועד התור) - האם עלי לדאוג שהוא יהיה כמה שיותר קרוב?
בתודה מראש על כל עצה שאתם יכולם לתת לי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם ודופק גבוהים בבן 11 - תגובה
ד''ר יוליוס הגש22/12/2011בואי נמתין לתשובת הקרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובתך
ג'קי23/12/2011שלום רב
תודה על ההתייחסות אבל לא הבנתי את התשובה. האם יש לי סיבה לדאוג? האם לחץ הדם של הבן שלי גבוה מידי? האם גדילה של 1 ס"מ לחודש יכול לגרום לסטרס בגוף ועלייה בלחץ הדם? האם כדאי לי לעשות משהו בינתיים? איך אפשר לקבוע פגישה איתך או עם ד"ר מתיתיהו?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם ודופק גבוהים בבן 11 - תגובה
ד''ר יוליוס הגש27/12/2011כדאי להתיעץ עם הקרדיולוג אך על פניו לא נראה שיש סיבה לבבית לתלונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)