מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 15יובל י09/02/2012
יש לי עוד כשבועיים קרדיולוג אך רציתי לדעת בבקשה מה אתם חושבים על מה שעובר אצלי.
אני מרגישה את הלב קופץ לפעמים,
לפעמים באמצע הלילה אני קמה כי אני מרגישה שהלב שלי ירד, זז מהמקום שלו.
לחץ באזור הלב, עייפות ייתרה, סחרחורות, בחילות, כובד בנשימה.
לפעמים מרגישה דפיקות מהירות וחזקות במנוחה ללא סיבה.
יש לי חוג ריקוד שעורך כ-שעה וחצי בשבוע, ויש מידי פעם שיעורים שבהם אני חווה כאבי ראש סחרחורות ולחץ באזור הלב.
-חשוב לציין שבדיקת א.ק.ג יצאה תקינה מלבד דופק מהיר.
ועוד שאלה מה הדופק התקין שצריך להיות בגילי(בת 15).
תודה רבה מראש והמשך יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בת 15 - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו10/02/2012שלום יובל
קשה להבין מהספור שלך האם יש בעיה של ממש.
לעתים לחץ נפשי ומועקה כלשהי יכולים לתת תחושות כאלה.
יחד עם זאת צריך לבדוק שאין הפרעות בקצב.
את אכן צריכה בדיקה של קרדיולוג שישאל שאלות מכוונות, יבדוק אותך , אולי ישלים גם אקו לב ויתכן שירצה גם בדיקת הולטר (רישום של אקג ל 24 שעות לברר אפשרות של הפרעת קצב)
הדופק יכול מאד להשתנות בהתאם לגיל, מוצא עסוק בספורט, חום , אנמיה ועוד. בסה"כ דופק סביר לגילך במנוחה 80- 90 לדקה (אך זה בקלות יכול להשתנות בלי שיחייב בעיה של ממש)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)