לקראת צינטור לצריבה של WPW

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• לקראת צינטור לצריבה של WPW
    אילן
    05/05/2012

בתי בת ה 7 אובחנה מלידה עם בעיות בהולכה החשמלית , אם כי בכלל ללא תופעות לואי .מתוכננת לעבור בקרוב צינטור לצריבה של הקצר החשמלי , ואני נמצא בחששות מפני אפשרויות של תופעות לואי שונות עקב הצינטור , או כול דבר אחר .....עיזרו לי. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת צינטור לצריבה של WPW

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקראת צינטור לצריבה של WPW - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    08/05/2012

שלום אילן
    אין לי מספיק פרטים . האם יש לילדה הפרעות קצב או שזה רק ממצא מקרי של WPW באקג?. האם הממצא קבוע והאם הוא נעלם במאמץ?
    אם זה ממצא מקרי באקג ללא הפרעות קצב הנטיה היום לעשות צנתור ולבחון את התכונות של הנתיב החשמלי הנוסף (בעבר במקרים אלה במיוחד אם היה WPW אנטרמיטנטי ,או שהממצא היה נעלם במאמץ, היו מסתפקים במעקב בלבד אפילו ללא צנתור).
    אם מתברר בצנתור שהוא אינו בעייתי לא חייבים לעשות דבר נוסף ואז הצנתור הוא אבחנתי עם סכון מאד נמוך.
    אם יש הפרעות קצב או שהנתיב הנוסף נמצא בעייתי בצנתור בד"כ צורבים אותו ואז הסכונים מעט יותר (תלוי גם איפה נמצא הנתיב הנוסף), אך עדיין קטנים וההצלחה היום היא מאד טובה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו