צינור עוברי פתוח בלב

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• צינור עוברי פתוח בלב
    יעל
    09/05/2012

בני בן 7 ןבמסגרת בדיקות שונות שערכנו הופננו אקורדיופיה [ משהו כזה] והרופא הסביר שהצינור העוברי בליבו של ילדי שהיה אמור להיסגר אחרי הלידה נותר פתוח ונתבקשנו לבוא לביקורת בעוד חצי שנה.
    מה זה אומר? איך קוראים לזה על- מנת שאוכל לקרוא על זה באינטרנט. עליי להדגיש שילדי הוא ילד מאוד פעיל ובריא ועוסק המון וספורט ונאמר לי ע"י הרופא שאין שום מגבלה והוא יכול להמשיך בפעילות ספורטיבית רגילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינור עוברי פתוח בלב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינור עוברי פתוח בלב - תגובה

ד''ר יוליוס הגש
    09/05/2012

טוב, ממני כבר קבלת הסבר מפורט בעת הבדיקה אבל כנראה שלא הסברתי באופן שהצלחת להבין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך ד"ר

יעל
    10/05/2012

אתה הסברת, אך אני הייתי מופתעת וקצת נסערת לגלות שלבני יש בעיה כלשהיא בלב ולא ממש הבנתי,ואף לא שאלתי את השאלות המתבקשות! אני מאוד אודה לך אם תסביר לי איך קוראים לזה?איך חיים עם זה?ממשיכים רגיל עד הביקורת? ממעיטים במשהו? יש מגבלות או איסורים כלשהם? תופעות או סיטואציות שיכולים להגרם מזה? האם זה נקרא מום מולד בלב? אינני יודעת כיצד להתחייס לזה ולנהוג, האם זה מחייב טיפול? אם לא היינו מגיעים באקראי כפי שאתה יודע, מה היה קורה? מצטערת על כמות השאלות אך הספורט הוא הדבר החשוב בחיי בני האם זה ימנע ממנו בעתיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו