מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סקירה- עורק ריאה מוגדל ביחס לאורטהעמיר05/08/2012
שלום, בסקירת מערכות שבוצענו בשבוע ה-24, התגלה שעורק הריאה הראשי גדול ביחס לאורטה 5.2 ביחס ל- 2.4 מ"מ בהתאמה. עפ"י הרופא שביצע את הבדיקה היחס אינו תקין, שכן בד"כ שני העורקים האלו צריכים להיות פחות או יותר בקוטר דומה. בנוסף נראה שחדר הימני מוגדל מעט. תפקוד המערכות הכללי נראה תקין, מלבד נקודות אלו. יצויין שהאם נולדה עם היצרות של אחד המסתמים (שמאל), אשר תוקן בגיל 9 חודשים ומאוחר יותר בגיל ההתגברות.
האם מישהו מכיר מקרה דומה? האם הדבר מעיד על מום ואם כן, על מידת חומרתו?
מודאגים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סקירה- עורק ריאה מוגדל ביחס לאורטה - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו06/08/2012שלום עמיר
בהנחה שהמדידות נכונות , אבי העורקים הוא קטן מהצפוי והיחס בין 2 העורקים בשבוע זה הוא לא תקין.
ממצא זה מעלה בין השאר חשד לבעיה בצד שמאל כמו בעיה במסתם אאורטלי או קוארקטציה (שהיא הצרות באבי העורקים בד"כ לאחר יציאת כלי הדם הגדולים לידיים ולמוח שקשה מאד לאבחן בבטחון בתקופה העוברית).
חסימות בצד שמאל יש להם הישנות גנטית מעט יותר מאשר מומים אחרים.(גם לאם היתה בעיה במוצא חדר שמאל)
נראה לי שכדאי לבצע אקו לב עובר ולוודא שאין פה בעיה טכנית במדידה ולבדוק האם המצב מחמיר עם הזמן, ואז לשקול מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות המהירה.
עמיר06/08/2012נפעל בהתאם להנחיות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


