אחיין שלי נולד עם מום בלב- הא רפואה

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• אחיין שלי נולד עם מום בלב- הא רפואה
    שואלת
    18/08/2012

האם רופאה משלימה יכולה לעזור?
    יש לו היצרות בעורק האאורטי ובעייה במסתם והחדר אליו מוביל העורק קטן משאר החדרים. מדובר בתינוק בן שבועיים.
    אודה על התשובה המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחיין שלי נולד עם מום בלב- הא רפואה - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    19/08/2012

הי
    לי לא ידוע על טפול מוצלח במומי לב מולדים ע"י רפואה משלימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מום בלב

שואלת
    19/08/2012

תודה על התייחסותך המהירה. האם הרפואה המשלימה יכולה איכשהוא לתרום להצלחת הטיפול הקונבציונלי (לדוגמה שיפור זרימת דם וכו') והאם הטיול היחיד במקרה שלי הוא ניתוח לב פתוח?
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מום בלב - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    19/08/2012

אם יש מום מבני והצרות מכנית אני לא מאמין שאפשר לשנות זאת משמעותית ע"י רפואה משלימה (למרות שאני לא מומחה גדול לרפואה משלימה)
    בד"כ במקרים עם בעיה אנטומית ניתן לשפר דברים בניתוח או צנתור טפולי הכל בהתאם לבעיה, ולעתים בצורה חלקית ע"י טפול תרופתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך מקרב לב

שואלת
    20/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו