טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם רופאה משלימה יכולה לעזור? יש לו היצרות בעורק האאורטי ובעייה במסתם והחדר אליו מוביל העורק קטן משאר החדרים. מדובר בתינוק בן שבועיים. אודה על התשובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה על התייחסותך המהירה. האם הרפואה המשלימה יכולה איכשהוא לתרום להצלחת הטיפול הקונבציונלי (לדוגמה שיפור זרימת דם וכו') והאם הטיול היחיד במקרה שלי הוא ניתוח לב פתוח? בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם יש מום מבני והצרות מכנית אני לא מאמין שאפשר לשנות זאת משמעותית ע"י רפואה משלימה (למרות שאני לא מומחה גדול לרפואה משלימה) בד"כ במקרים עם בעיה אנטומית ניתן לשפר דברים בניתוח או צנתור טפולי הכל בהתאם לבעיה, ולעתים בצורה חלקית ע"י טפול תרופתי.