מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גילוי מום קשה בלב בסקירת מערכות-דחועדי27/08/2012
שלום רב,
אתמול היינו בסקירת מערכות והתגלה מום קשה בלב למעשה מספר בעיות:
tricuspid atresia sequela, hypoplstic rt heart, vsd, overiding aorta
הופנינו לקרדיולוג עוברים.
מספר שאלות לנו:
מה סיכויי השרידות של עובר כזה, מה תהיה איכות החיים שלו והאם יש לכם המלצות לרופאים לייעוץ?
הופנינו לד"ר עינת בירק וד"ר מיכאל ברנט אך טרם יכולנו ליצור עמם קשר.
אנו מאוד מודאגים והיינו שמחים למענה מהיר.
בברכה ותודה מראש,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גילוי מום קשה בלב בסקירת מערכות-דחו - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו27/08/2012הי עדי
באיזה שבוע להריון את כעת?
אם כל מה שכתוב נמצא, זהו אכן מום קשה. אם אין מסתם טריקוספידלי וחדר ימין לא מפותח, המום נכנס לקבוצת המומים הקשים שלא ניתן להגיע לתיקון מלא.
היום אנו יכולים לעזור כמעט בכל מום אך אם מעשית יש רק חדר אחד , אין יכולת להגיע לתיקון מלא והנטייה של רוב העוסקים בנושא היא במקרים כאלה להמליץ על הפסקת הריון, כמובן לפי רצון והשקפת הזוג.
לפני שמגיעים להחלטות חשוב מאד לעשות אקו לב עובר לוודא שאכן האנטומיה היא כזו. ברוב המקרים הבדיקה נעשית ע"י קרדיולוג ילדים אשר רגיל לטפל בילדים עם מומי לב מולדים ויוכל להסביר לכם יותר בפרוט על איכות החיים והסיכונים והתכנית לגבי המום. (נראה לי שזה לא הכי טוב לעשות ייעוצים כאלה בפורום).
2 הרופאים שהזכרתם ועוד קרדיולוגים ילדים נוספים יוכלו לעשות את הבדיקה והייעוץ בצורה טובה מאד.
היכן אתם גרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוי מום קשה בלב בסקירת מערכות-דחו
עדי27/08/2012היי,
תודה על המענה המהיר. אנחנו בשבוע 15.
תכנית הפעולה שלנו היא אכן לבצע אקו לב וייעוץ אצל קרדיולוג ילדים בהקדם האפשרי, ולאחר מכן לקבל החלטה מושכלת - טובת העובר קודם כל.
אנו גרים באזור השרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גילוי מום קשה בלב בסקירת מערכות-דחו - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו27/08/2012לעתים קשה לראות מהבטן בשבוע כזה בצורה מספקת ויתכן שכדאי לעשות הבדיקה בעוד 1-2 שבועות (אם כי יש לעתים מקרים שניתן לראות כבר כעת)
בכל מקרה, בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שאני ממש יכול לעזור
יורם בן חיים09/10/2012שלום.
את מוזמנת להצטרף לקבוצת הפייסבוק שנקראת "סדור הלב"
מקרה דומה לאחרונה ונדמה לי שאוכל ממש לעזור הן מהנסיון והן מבדיקות ובירורים מקיפים שבצענו בנושא.
הנייד שלי: 0544851913
בברכה
יורם בן-חיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבי איתך, עברנו מומים כאלו בדיוק
רינה29/08/2012עדי אני מחבקת אותך כאישה לאישה
גילו אצלי אצל העוברית מומים דומים מאוד קשים בשבוע 23 בערך... אחרי שהסקירה הראשונה עברה בהצלחה...
עברנו לצערנו לידה שקטה ואני לא מצטערת על זה כי החלטנו שאנחנו לא מביאים לחיים ילדה שתסבול בחיים וגם אנחנו וכמובן שהיינו בכמה חוות דעת. בשניידר יש רופאים מדהימים באקו לב עובר..
ליבי איתכם
אם תרצי אפשר לדבר בטלפון אז בשמחה
מה שחשוב שההחלטה והבחירה היא רק שלכם כולל ההשלכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)