מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלותjjjj06/03/2008
אני בן 19
1.האם מותר לעשות טיפול לטשטוש הצלקת שעשו לי (VSD
2.האם מותר לי לעשותהסרת שיער בלייזר בחזה למרות הצלקת?
3.אני שונא בדיקות אקג וקו כל שנה אני סובל מחדש גם אולטר ..
באקג המכשירים לוחצים עליי קצת ושהם שמים עליי את הצוטים האלה ליד הלב אני ממש מתחיל להזיע ולסבול ואני נוגע לקרידיולוג ומונע ממנו להשים אז פשוט אני שם לעצמי
האקו המכשיר ששמים לי ע הלב עם החומר הנוזלי הזה ממש אני מרגיש משהו כואב ולוחץ על הלב הרופא רצה לסייים איתי את נטיפול ולשלוח אותי שוב לבדיקה.
ובאולטר זה קשה לי להרגיש את כל הצביטות האלה של הגוף 24 שעות
הקרדויולוגי אמרה שאני בריא הייתי בספורט תחרותי לא ממש התחרתי אבל הייתי 5 שנים ושיחקתי הרבה כדורסל כדורגל אני רוכב הרבה על אופניים בלי בעיה אני פעיל חברתית הרבה....
דרך אגב אומרים שהלב שלי תקין והדופק והכל ורק יש חור קטן מאוד שנשאר וזה קצת צפחיד אותי שאולי יקרה משהו .
ולפעמים שאני אוכל הרבה או מתקלח במים חמים הרבה אני מרגיש את ששמאל כזה כבד מזה אומר?
ואני רוצה לישון על צד שמאל אבל מפחד שיקרה משהו
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובל
ד''ר דני פינק06/03/2008שלום
חבל שאתה סובל כל כך. בקשר לתיקון: אין מה לפחד. בקשר לצלקת, כדאי להתייעץ עם רופא פלסטיקאי כולל השאלה של טיפול בלייזר. דבר עם הקרדיולוג שלך, אולי מותר להתחיל לעשות פחות בדיקות שגרתיות ולפחות להאריך את הזמן בן הבדיקות.
הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)