כאבים בלב

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• כאבים בלב
    יוסי
    06/01/2013

שלום, קוראים לי יוסי ואני בן 16.

לפני כחודש התחילו לי כאבים נוראיים בלב, זיעה קרה דפיקות לב מאוד חזקות (מרגיש כאילו הלב מנסה לצאת) הרגשת חנק (יש לי גם אסטמה) הרגשת של דם זורם וחונק בגרון והרגשה מאוד מוזרה בסנטר, כמו כן יש הרגשה כזו בלב כמו של שריר תפוס, כאילו לפעמים שריר נתפס ביד אז מזיז וזה משתחרר זה מרגיש אותו דבר בלב, כמו לחץ וקושי.
    כשאני שוכב , אני מרגיש את הדופק המוזר ביחד עם כאבי לב והרגשה של חוסר אוויר (בפעם האחרונה ששכבתי הדופק עלה ל122) קרדיולוג בחיפה בדק אותי לפני כשבועיים ואמר שהכל תקין, בבדיקה הוא בדק א.ק.ג אולטרה סאונד וכו' ורק ציין שיש לי איוושה תמימה (2/6) ושהכל בסדר.

כמו כן עשו לי בדיקות דם, הכל יצא תקין לחלוטין חוץ מוויטמין D שהיה טיפה נמוך,
    שללו גם את האפשרות שזאת בעיה בבלוטת התריס.

כרגע, אף אחד מהכאבים לא עבר ואני לוקח לטיפה הרגעה Calmanervin שטיפה עוזרים לי להירדם, אך מרגיש כאילו הכאב מחמיר , כרגע התחילו לי כאבים בגב מאחורי הלב , גם באזור הזה התחילו כמו טיקים אני מאוד מתקשה לתפקד ביום יום בגלל זה.
    הייתי גם בחדר מיון ובדקו לי א.ק.ג 3 פעמים ולא מצאו כלום, הגעתי למצב מסוים לפני שבוע שחשבתי שזה אולי משהו פסיכיאטרי אז הלכתי לפסיכיאטר והוא לא מצא שום בעיה אצלי.

שבוע הבא כנראה אני יחבר הולטר 24 שעות אך לבינתיים מאוד מאוד קשה לי לתפקד וזה מחמיר, אני לא יודע מה לעשות כבר.

אשמח לתשובה, או להמלצה ללכת לטיפול אחר שישפוך טיפה אור על המצב כי אני מאוד מאוד מתקשה ביום ביום לחיות עם זה , עם זה לקום ולעמוד הרבה זה עד להשתעל עד ללהתעטש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בלב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בלב - תגובה

ד''ר יוליוס הגש
    14/01/2013

אתה צריך לפנות אל רופא קופת החולים שך הפורם הזה אינו פתרון לתלונותיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו