כאבים חזקים

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים
    שירה
    07/01/2013

ביתי , כמעט בת חמש עשרה , מתלוננת על כאבים חזקים בחזה ובלב , באזור החזה בצד שמאל ובצד ימין , היא טוענת שהיא עייפה בקביעות גם אין לה כבר ממש תאבון והיא משתעלת חזק ומידי פעם היא טוענת שיש לה חום , ושגם לאחר מאמץ קטן ביותר כואב לה בצד והיא מתנשפת וטוענת שקצב הלב שלה חזק . היא מתעמלת התעמלות אומנותית כבר מאז שהיא בת חמש אז זה לא שהיא לא בכושר . היא גם אומרת שהיא לפעמים מרגישה צורך להתעלף ושהראש שלה מסתובב. עדיין לא לקחתי אותה לרופא בגלל שלא פעם ולא פעמיים היא שיקרה לי לגביי מצבה הבריאותי והודתה בפניי , אך הפעם זה לא נראה לי סתם אך אני לא יודעת . אשמח לדעת מה נראה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים - תגובה

ד''ר יוליוס הגש
    07/01/2013

מה דעתך בכל זאת לקחת אותה לרופא? יותר טוב פעם בחינם מאשר פעם להחמיץ מחלה?
    תנסי רופא!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כדאי להזניח

נועה
    08/01/2013

דברים כאלה מומלץ לבדוק, גם אם את חוששת שהיא לא אומרת את האמת כולה.
    אני סבלתי מתסמינים דיי דומים, עייפות כרונית,דפיקות לב חזקות ולעיתים גם כאבים. מיעוץ עם נטורופתית התחלתי לקחת Q10 200 מ"ג של סולגאר שמטפל בין היתר באותם תסמינים, משפר את תפקוד הלב ומשפר את אספקת החמצן ללב בעת פעילות גופנית מאומצת.
    ממליצה לך גם לגשת להתייעץ עם נטורופות, או אפילו להרים טלפון כי לי אישית זה עוזר מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו