icrbbb

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• icrbbb
    אבי
    26/02/2013

תודה רבה על תשובותך

כתבתה באחד מתשובותיך ש ICRBBB זה וריאנט נורמאלי בילדים האם זה ממצא שיכול לחלוף בגיל מאוחר יותר ?

והאם זה דבר מולד או נרכש כתוצאה ממשהו במהלך החיים?

חוץ מאקו .כדי להיות רגוע האם היתה ממליץ על עוד בדיקות לבירור ? כי בני הוא פעיל ספורטיבית ואני חושש
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    icrbbb

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• icrbbb - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    27/02/2013

שלום אבי
    כמו שכתבתי קודם זה אכן וריאנט נורמלי כך שאם הילד נבדק ע"י קרדיולוג ילדים, נלקח ספור משפחתי ובוצע אקו לב שהיה תקין אז אין צורך להתייחס לעניין יותר והוא לא מוגבל. אם אין בעיה, אין זה משנה אם הדבר חולף או משתנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ICRBBB

שי
    27/02/2013

תודה על תשובתך
    הבירור היה כך
    רופא קרדילוג בכיר ביצע את האקו שיצא תקין האם זה אומר שאני צריך לראות עוד קרדילוג?
    לגבי בירור משפחתי .לי ולאישתי אין ICRBBB האם זה אומר שגם את שאר ילדיי אני צריך לבדוק ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ICRBBB - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    28/02/2013

כאמור אם קרדיולוג בדק החולה לקח ספור משפחתי ועשה אקו לב והכל היה תקין אז לדעתי אין צורך בברור נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו